pai mai nou din cele originale mai merge doar unul.....acum am facut combinatie unul original galben si cel cu 3 leduri de la tine......bine ca mi-ai zis ca tocmai vroiam sa le arunc.....
de gasesc leduri cu imitatie de lumina xenon, pe la magazinele de profil gen Dioda de pe la noi, cam 2,5 lei bucata o sa incerc sa le cumpar si sa le montez personal in fasungul ramas de la cele arse, poate astea vor tine mai mult daca va incumetati sa faceti asta sa cereti din acelea care merg la 12 V la noi la Braila se gasesc la magazinul de pe Rosiori aproape de Piata Concordiei spor la bricolat
astazi am cumparat iarasi un set de leduri pt numarul spate....pret 10 ron....sa vad cit tin si astea daca nici astea nu tin prea mult , am sa revin la varianta clasica....e cea mai sigura momentan....
dragilor, eu de cand am deschis acest topic, adica de cand am pus becurile astea pe led, nu am avut nici un fel de problema. Nu s-a ars niciunul, si nici nu da semne ca se duce .....
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO > 48.000 +