• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Rigidizare interior usi+antifonare

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Rigidizare interior usi+antifonare

Postby crys_bb » 06 Nov 2009, 13:03

Acum 2 zile am terminat munca eroica de a rigidiza interioarele celor 4 usi ale masinii cu un material cauciucat antifon(vascozitate asemanatoare cu smoala)
am ramas placut surprins cum nu se mai aude nici un greierash in usi,nici un zdranganit la trantirea usilor,sunetul din boxe se aude mai cald(fara inflenta plasticelor ce vibrau)....cu alte cuvinte.....ceva munca.....dar rezultate pe masura :yahoo:
B-XX-YCR .... supranumit MOTANUL MUSTAR
crys_bb

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4biturbo

Re: Rigidizare interior usi+antifonare

Postby laurmic » 06 Nov 2009, 13:23

Niste poze ai facut si tu ? macar cu materialul ca ma intreb oare nu ar merge si sub capota fata in loc de acea patura :scratch:
Jurnal
ODO 71000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby aktymel » 06 Nov 2009, 13:35

intrebarea mea este : cum ai reusit sa desfaci panourile din usile din spate ?? A mai explicat odata cineva cum se scot , insa eu nu am reusit sa desfac panoul din stanga spate. In afara de cele cateva cleme si 2-3 surubele care se scot, Cum desfaci manerul ce ridica/coboara geamul ? :hello:
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO > 48.000 +
aktymel

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby crys_bb » 06 Nov 2009, 22:40

laurmic......stii ca eu sunt calic la poze.....si cand am facut farurile am uitat:))....sub capota nu merge cu materialul asta.....decat daca ai acea pacla....pt k o sa se vada urat fara ea.... :roll:
aktymel........panourile usilor se desfac f usor........in 2 minute e desfacut.......in 10 minute sunt toate panourile "la pamant" :P
crys_bb

Advertisement

Postby menta » 06 Nov 2009, 23:31

acum merita sa pui si niste difuzoare adevarate.....
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Model: Ceed SW

Advertisement

Postby crys_bb » 07 Nov 2009, 00:34

pai partea proasta .....azi am fost la service ......si am testat bateria....pt k ma cam lasa in drum.....si conform testerului computerizat ....bateria se comporta perfect ...singura problema .....satia +subwoof consuma mai mult decat poate produce masina(petru consumatori+incarcat bateria)......deci masina produce pt consumatori si nu pt incarcat bateria......daca schimb boxele va trebuii sa nu pun si alta statie pt ele......vor trebuii sa mearga pe casetofonul masinii..... :cry:
crys_bb

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 07 Nov 2009, 08:18

aktymel wrote:intrebarea mea este : cum ai reusit sa desfaci panourile din usile din spate ??....... Cum desfaci manerul ce ridica/coboara geamul ? :hello:

crys_bb wrote:aktymel........panourile usilor se desfac f usor........in 2 minute e desfacut.......in 10 minute sunt toate panourile "la pamant" :P

tot ce stii cum se face este f usor.... @aktimel a reusit sa desfaca panoul usii cu exceptia acelui maner de coborat/urcat geamul, unde panoul a ramas agatat. poate ne dai mai multe detalii referitor la demontarea acestui maner ...pas cu pas... ce/cum trebuie facut?

poate ne ajuti cu mai multe detalii si despre material... o poza ceva la resturi?
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Advertisement

Postby crys_bb » 07 Nov 2009, 11:49

manivela geamului se da jos destul de dificil daca nu cunosti sistemul ei(este cu o clema metalica ascunsa sub panoul decorativ al usii)...
.......daca exista geam electric se demonteaza f usor......dar nu e mare sfaraiala pt detinatorii de "best"......un carlig metalic sau o sarma otelita de 2-3 mm face treaba asta f lejer :idea: la "intalnirea lunara" vin si va arat rezultatul.... :mrgreen:
crys_bb

Advertisement

Postby aktymel » 07 Nov 2009, 12:31

eu -s din pitesti ... si o sa cam lipsesc de la intalnirea lunara ... dec o sa te rog eventual sa faci niste poze explicite despre ce si cum :hello: multumesc !
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO > 48.000 +
aktymel

Advertisement

Postby crys_bb » 08 Nov 2009, 00:18

pai si vrei sa desfac interiorul usilor?:))
hai ca o sa o fac si peasta.....dar nu zilele astea....uffff...ce nu fac eu pt voi :rotfl:
crys_bb

Advertisement

Next

Return to Do it yourself

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post