• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Tuning

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii, suspensii etc .....

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Tuning

Postby DamianCM » 26 Dec 2009, 02:42

Daca cobor masina pe arcuri pro kit de la eibach imi afecteaza amortizoarele stock?
DamianCM

Model: proCeed
Motorizare: 1596

Re: Tuning

Postby geamanu » 28 Dec 2009, 01:50

Se pot pune pe masina numai arcuri sport, dar eu iti recomand sa nu pui arcuri care sa iti lasa masina mai mult de 30mm, deoarece cu siguranta o sa ai probleme cu amortizoarele. Ca probleme sa zic asa, amortizoarele oricum o sa stea mai comprimate decat cu arcurile stock si o sa trebuiasca sa le schimbi mai repede (dar nu foarte repede); dar k efect sa stii k da chiar bine.
PRO CEE'D GSL STYLE1.6cmc, 126cp, pachet sport, xenon, body kit Ibherdesign.[b][b]

http://www.4tuning.ro/tuning-4/masini-t ... -4784.html
geamanu

Motorizare: 1.6

Advertisement

Postby DamianCM » 28 Dec 2009, 05:21

Multam pt coment doar 30 mm le scad mai mult nu!Si ma gandeam totusi, ca cei de la kia au spus ca au arcuri mai tari sport deci nu ar fi o problema ca pun altele dar mai joase:)
DamianCM

Advertisement

Postby WJB » 28 Dec 2009, 07:45

salut...eu nu prea agreez treaba cu arcurile sport...din mai multe motive...cunosc pe cineva care si-a pus arcuri sport pe un proceed si din spusele lui , sunt mai multe "defecte" decat "calitati"...dak la calitati poti incadra:stabilitate crescuta si o estetica "crescuta", la defecte ai: uzura amortizoarelor, bieletelor(iar aici, nu cred k mai poti skimba ceva pe garantie...deci alti bani alta distractie), confort foarte scazut( o sa simti si mama ei de pietricica sau groapa), PROBLEME cu parcarea masinii(am vazut k esti din bucuresti :banghead: ) si automat de aici o sa ai probleme cu barile fata-spate(zgarieturi, dezmembrare etc)...si un ultim amanunt la defecte :e cam dificil cu 5 persoane in masina...o sa rulezi razant cu carosabilul, care nu are o "continuitate" la noi in tara...asa k e decizia ta...drumuri line
PROCEED-1400cmc-109cp-ekipare best+multe altele custom made
http://picasaweb.google.ro/Nestatres/MyBeigePRO#
WJB

Motorizare: 1400

Advertisement

Postby DamianCM » 28 Dec 2009, 17:40

wjb multam de com.iti dai seama ca daca imi pun arcuri mai joase,in spate nu se mai urca decat 1 pers max 2,sau chiar deloc:))!Iar la dezavantaje s-ar putea sa ai dreptate ca bieletele bucse etc sa cada mai repede,nu prea am incredere in garantia celor de la kia si sincer si in anumite piese ale masinii!Sa ma gandesc chiar nu stiu ce sa fac!Orcum nu acum le montam ci la vara!Iar cu parcarile ai dreptate aici e omor pe ele!:)) :banghead:
DamianCM

Advertisement

Postby WJB » 28 Dec 2009, 18:10

eu zic sa investesti banii in altceva: sistem audio, instalatie xenon, jenti etc etc....zic eu :thumbsup:
PROCEED-1400cmc-109cp-ekipare best+multe altele custom made
http://picasaweb.google.ro/Nestatres/MyBeigePRO#
WJB

Motorizare: 1400

Advertisement

Postby DamianCM » 28 Dec 2009, 20:36

Audio nu prea sunt pasionat in plus se aude bine muzica ce o are din fabrica!Jante maybe dar nu stiu mai incolo,nu acum!Cu garantia nu merita sa schimb tot unele pe 17;deja am!Daca le schimb mai bine pun unele de 18 sau 19 chiar!Voi pune in schimb alte gume pe ele 235/40/17!Niste praguri,grila fata vreau sa o schimb sa vad cum!Si ma mai gandesc eu,ceva!cred ca totusi o sa-i pun niste arcuri garda joasa,dupa schimbarea anvelopelor,orcum asta mai in-spre vara later!Ma-r tenta si niste tribale laterale ceva gandit de mine!Xenoane nu stiu am voie sa pun?nu pierd garantia?Ca daca nu o pierd pun!O merge si angel eyes?Fara a pierde garantia?Daca fac instalatia electrica la ei?Multe probleme cu "kia" GARANTIA lor care e cu multe intelesuri! :banghead:
DamianCM

Advertisement

Return to Tuning performanta

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post