bijj wrote:bine ca ai dat de cineva intelegator si iti schimba,ca sunt unii te freaca de iti sar capacele, la caseta cred ca e vorba de popic dar bine ca ti-o schimba
cu mine au fost f intelegatori... si chiar mi s-a parut ca a exagerat putin cand a zis ca-mi schimba tot..coloana + caseta... de asta am si o retinere acum... se mai adauga si patania unui tip, citita pe un alt forum, caruia dupa ce i s-a schimbat intreaga coloana (tot la Mit), acasa in parcare i s-a desprins o parte din ea si i-a cazut peste picioare...poate ati citit si voi..tipul a pus chiar si poze... va imaginati ce se putea intampla daca o pățea în timpul mersului... ca sa nu mai zic ca eu ma voi intoarce in Pitesti, dupa aceea... nu cred ca o sa depasesc 70 km/h pe autostrada... o sa ma laud apoi cu ce consum am scos
intr-o alta ordine de idei, fata de la recepție mi-a zis ca ei nu mai încearcă sa repare nimic (se referea la acel cuplaj flexibil, coloana si la caseta de directie) deoarece zgomotele reapar dupa cateva mii de km, de aceea fac comenzi de piese peste ceea ce se reclama in service .... nu stiu de unde vine atata bunavointa...
cat despre testare...tipul a fost f ok...a alergat-o cu 50-60 km/h pe piatra cubica...era imposibil sa nu se auda troncanitul respectiv...(singurul de altfel pe care il are masina)
miercuri sunt programat pt operatie.. au zis ca dureaza cel putin 5-6 ore.
WJB wrote:cred k o sa apara si kia ceed facelift "n" la patrat si tot nu vor rezolva baietii din service problema expusa in topicul asta...eu m-am obisnuit cu pocnitul la virare pe loc, nu ii mai dau atentie...
eu sunt convins ca dupa ce ies din garantie se vor inghesui sa rezolve contracost toate problemele de fabricatie ale masinii.. mai ales cu troncanitul casetei de directie... am inteles ca una noua ar costa in jur de 5000 lei (cu toate ca sunt aproape convins ca in 7 ani vor ceda la toti pana la urma)