• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

coroziune pronuntata la sistemul de franare

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: coroziune pronuntata la sistemul de franare

Postby DragosKIA » 22 Apr 2010, 11:25

M-am programat maine la Mit Motors Aviatorilor, la ora 11.00, deoarece la mine problema persista
Aici au instalatia de rectificat discurile
Problema e ca le pot face doar pe fata, pe spate nu se pot rectifica decat la cele 4 x 4, acest sistem antrenand si rotile din spate
Alta problema e ca daca le rectifica sau le schimba, sfatul e sa schimb si placutele (desi mai ar avea cateva mii, chiar zeci de mii de km, atat pe fata, cat mai ales pe spate - care sunt aproape noi), de fapt la rectificat e recomandata schimbarea, iar la schimbarea discurilor, e obligatorie
Revin cu mai multe detalii maine
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Postby stenso » 23 Apr 2010, 18:10

@dragos vezi sa nu ai vreo janta stramba sau descentrata, ar fi bine sa le faci o echilibrare/verificare. Iar chestia cu zgomot si huruit la franare fiind la majoritatea,tind sa cred ca materialul din care sunt facuti plachetii de frana este unul mai dur si asta este cauza,deci nimic grav, parere personala
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby DragosKIA » 23 Apr 2010, 23:01

Nu @stenso
Zgomotul il am atat cu jantele de tabla, cat si cu cele de Al
Eu intotdeauna echilibrez jantele, le roluiesc sau le indrept, dupa caz, cand trec dintr-un sezon, schimb plumbii cu altii noi...nu sigur nu e de la ceea ce zici
Am rectificat azi discurile pe fata si chiar ''pilite'' un pic placutele pe fata mai au carne destula incat nici cei de la service nu mi-au putut zice nimic decat sa le pastrez in continuare
Rectificarea se face astfel : se da roata jos, se introduc discurile intr-un aparat de citire si rectificat, si se ia un strat de ordinul micronilor
Asta e valabil pt discuri fata (valabil si pt spate, daca aveti 4 X 4)
In cazul nostru, pt cele din spate, masina tb urcata pe elevator, scoase rotile din spate, date jos discurile si rectificate la strung, la cota. Aceasta operatie dureaza cam 6 ore.
La mine inca mai face, ma voi reintoarce la service, dar la cel din Baneasa pt rectificat si cele pe spate
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

Previous

Return to Tren rulare

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post