Salut baieti, urmand invitatia lui Arnold, am intrat pe forum sa imi dau putin cu parerea despre performantele off road ale Sorentoului. Sa o luam usurel de la inceput.
De mic copil am fost scapat in cap repetat, din cauza capacitatii vocale de invidiat pe care o posedam... de aici lucrurile s-au legat si m-am apucat de pescuit, ca doar ca sa stai zile in sir cu un bat intr-o balta, trebuie sa fii putin tocit la dovleac. Tot din mica copilarie am posedat doi ochi, care se incantau deosebit cand vedeau frumusete naturala ( nu femei dom'le, ca eram mic, dealuri, munti, flori, din astea... perversilor ) si se bulbucau de placere nu alta. Asa ca om matur si cu scaun la cap, am ajuns un pescar iubitor de natura cum nu s-a mai vazut ( chiar u ati mai vazut... nu se fac inca realiti showuri la spitalu' 9 asa ca nu aveati unde sa vizionati asa exemplar ).
Prins de cativa anisori in jungla bucuresteana si satul de atata praf si ciment, am venit cu ideea ( am uitat sa va spun ca, tot din frageda pruncie, am fost un fel de einsten, numa oleaca mai frumos..) sa fac o serie de pescuit si aventura, un fel de documentar filmat la mare arta; aaa, nici eu, nici celalat partener de suferinte, habar nu aveam sa editam un video si nici macar sa filmam.. da nah.. noi invatam orice; si asa de tare mi s-a ancorat ideea asta in cap, ca pana la urma am luat echipament video( mai subtirel asa ca suntem baieti tineri si fara relatii, stiti voi, fraieri din aia, oamenii muncii..) si am facut un plan.
Am pus mana pe un Sorento ( imprumutat chiar de KIA ) si am zis sa ii dam drumu. Ei acum va spun sincer, nu aveam increde in KIA pe offroad, nu mi-a sugerat niciodata cine stie ce abilitati, asa ca stiind ca o sa intram pe drumuri destul de izolate, ne-am gandit noi sa o testam intai, pentru a sti pe unde sa ne baga si pe unde nu. Pentru asta am ales o zona din Bucovina, acolo unde ne stabilisem baza ( ... minunata copilarie de care v-am povestit, cam pe acolo e...) destul de grea, dar eram linistiti pentru ca puteam da telefon dupa buldozer, escavator, caruta.. orice ar fi trebuit in caz ca o plantam printr-un varf de brad.
Am inceput urcand un pic pe traseele din Muntii Rodnei, urmand un drum usurel, cu rare gropane si surpaturi ( usurel pt offroad..) singura parte urata era caderea de pe margine, te uitai in gol pana in China... Masina se comporta excelent, dar si eu mergeam incet ( cand treci prin multe stii ca nu ai voie sa mergi tare pe teren din asta, ca un e glumea, poti intr-o fractiune de secunda sa dai ortu popi, mai spectaculos ca-n Terminator) asa ca pana acolo cred ca orice masina s-ar fi descurcat; adica pana la bariera, da o bariera in mijlocul drumului, asa in mijlocul campului, cu lacat. Pe stanga era vid, pe dreapta era munte... am luat-o pe dreapta, ca masina nu avea aripi, altfel cine stie...
Ei, dar ca sa nu fac vreun post mamut, ma opresc aici in prima repriza si o sa revin cu alt post mai tarziu..
PS. nu am sa pun linkul in post catre primul episod al seriei, acolo unde este testat i "conditii controlate" Sorento-ul, pentru ca nu stiu care e politica forumului, dar puteti gasi seria urmand linkul de pe semnatura de mai jos.