Apoi am inteles de unde sloganul companiei, pentru ca pe mine m-a surprins in cel mai placut mod posibil. Am chinuit-o pe toate terenurile care mi-au iesit in cale, de la teren pietros de munte, pana la mlastinis de ses, ba chiar la un moment dat am scos si un Pajero din apa
Puncte bune: se muleaza bine pe teren, mentinandu-si foarte bine aderenta pana si pe suprafetele cele mai dureroase, adica pamantul ud. Am iesit de pe Prut in timpul codurilor rosii de inundatie si daca nu ne-ar fi scos de acolo inainte de a veni viitura, azi va postam de deasupra norisorilor sau de prin vreun cazan pus pe foc dracesc. este o masina off road completa cu un low mode absolut senzational cu care am urcat si am coborat pante atat de abrupte ca imi cadeau sprancenele pe spate ( eu fiind asa... un tip destul de sprancenat). Din punct de vedere al comportamentului nu prea am ce sa ii reprosez, pentru o masina nemodificata special pentru teren si-a facut datoria cu prisosinta si nu ne-a lasat pe nicaieri. Pana si faptul ca poti dezactiva esp-ul rapid a fost folositor cand singurul mod in care puteam iesi de unde eram au fost derapajele controlate ( cu esp-ul pus m-a bagat intr-un lan de porumb
Puncte proaste: - scutul nu e de masina off road ci de masina urbana si asta e un minus destul de mare, pentru ca pe teren accidentat se intampla de multe ori sa ai nevoie de el'
- usurinta cu care masina se inclina in lateral e un pic exagerata, inteleg ca suspensiile sunt moi si se muleaza perfect pe drum, dar tangajul lateral e prea mare, facad un balans teribil, chiar cand esti pe drept, dar denivelat; in low e si mai rau.
- nu are camera ( am inteles ca la modelul nou ) in spate si asta m-ar fi ajutat in multe multe situatii, caci vizibilitatea in maspate nu e deloc generoasa.
cam atat, nu o sa trec plasticul si desginul interior la puncte proaste, pentru ca astea sunt mofturi, iar calitatea e foarte buna in raport cu pretul.
Deci, o masina offroad adevarata, care te duce unde trebuie sa te duca , indiferent de teren, atata tot.