• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Locuri de vizitat

Aici asteptam ideile voastre pentru imbunatatirea forumului. Tot aici ne puteti spune si ce probleme intampinati.
Forum rules
Fiecare sugestie/problema va fi descrisa intr-un topic separat, pentru a ne ajuta sa tinem evidenta.
Inainte de a deschide un topic, verificati daca nu a intalnit altcineva problema, caz in care exista topicul. De asemenea, verificati daca nu exista deja rezolvare la problema voastra.

Locuri de vizitat

Postby vasilica_ion » 08 Jun 2009, 13:35

Salutare tuturor

Va propun prin acest subiect o chestie inedita zic eu, care cred ca va fi de mare ajutor tuturor - aceea de posta fiecare dintre noi, eventual pe un spreadsheet Google, pe unde a fost si i-a placut, cu cite o poza si, mai ales, pozitia GPS a locului respectiv.

Putem pune orice: un popas frumos, o manastire, orice, chiar daca se ajunge cu masina sau nu. Eu de ex, am deja citeva de pe unde am fost.. am chiar si parcari care nu erau trecute.. si sunt utile...

Poate va veti intreba cum de am scris asta? am vazut imaginile voastre de la Praid si siteul celor de acolo: degeaba am adresa lor, GPS nu o stie...bineinteles ca nu e ceva imposibil sa ajungi acolo... dar cred ca ar fi o mare treaba.

Tinind cont de extinderea "noastra" in tara, daca fiecare lasa 2,3 sau mai multe locatii din zona sa, cu coordonate GPS cu tot, cred va iesi ceva spectaculos!!!

Cred cu tarie ca este o idee buna!!!

Si, ca o idee de dezvoltare ulterioara, putem face si un schimb de trasee salvate de GPS - si acestea ne vor duce la destinatie intr-un mare stil. Nu vreau sa imi amintesc de clipele premergatoare lui 1 mai 2009, cind am mers la Mraconia, intr-o pensiunea de mare clasa, dar destul de greu de ajuns prima data... mai ales pe o ploaie torentiala.... daca acel traseu era deja in GPS... Si nu trebuie inregistrat ceva de genul Craiova-Praid, tot traseul, nu are rost.. ci doar bucati de drum, de la cel principal, stiut de GPS, la destinatia finala!!

Si ca o ultima idee: poate acest topic ar trebui mutat cumva mai in fata, nu atit de ascuns in sectiunea Diverse > Diverse... admini? ce ziceti?
Cee'd 1.4 Classic (+ ESP, FAC, PWD, FEK, UVG, HYD)
ODO 70k (de la 30 Aug 2007)
vasilica_ion

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Re: Locuri de vizitat

Postby admin » 08 Jun 2009, 15:38

Ideea cu coordonatele GPS este buna. Sectiunea de calatorii exista deja: calatorii-f31/

Topic mutat la idei si sugestii forum. In plus, aveti posibilitatea acum sa incarcati fisiere de tip kmz (produse de Google Earth) cu trasele sau punctele de interes din calatoriile voastre.
admin
Site Admin

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.6 DSL

Advertisement

Re: Locuri de vizitat

Postby Arnold12 » 08 Jun 2009, 15:55

O idee buna cu coordonatele GPS, bravo @vasilica_ion :hello:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk