Salutare tuturor
Va propun prin acest subiect o chestie inedita zic eu, care cred ca va fi de mare ajutor tuturor - aceea de posta fiecare dintre noi, eventual pe un spreadsheet Google, pe unde a fost si i-a placut, cu cite o poza si, mai ales, pozitia GPS a locului respectiv.
Putem pune orice: un popas frumos, o manastire, orice, chiar daca se ajunge cu masina sau nu. Eu de ex, am deja citeva de pe unde am fost.. am chiar si parcari care nu erau trecute.. si sunt utile...
Poate va veti intreba cum de am scris asta? am vazut imaginile voastre de la Praid si siteul celor de acolo: degeaba am adresa lor, GPS nu o stie...bineinteles ca nu e ceva imposibil sa ajungi acolo... dar cred ca ar fi o mare treaba.
Tinind cont de extinderea "noastra" in tara, daca fiecare lasa 2,3 sau mai multe locatii din zona sa, cu coordonate GPS cu tot, cred va iesi ceva spectaculos!!!
Cred cu tarie ca este o idee buna!!!
Si, ca o idee de dezvoltare ulterioara, putem face si un schimb de trasee salvate de GPS - si acestea ne vor duce la destinatie intr-un mare stil. Nu vreau sa imi amintesc de clipele premergatoare lui 1 mai 2009, cind am mers la Mraconia, intr-o pensiunea de mare clasa, dar destul de greu de ajuns prima data... mai ales pe o ploaie torentiala.... daca acel traseu era deja in GPS... Si nu trebuie inregistrat ceva de genul Craiova-Praid, tot traseul, nu are rost.. ci doar bucati de drum, de la cel principal, stiut de GPS, la destinatia finala!!
Si ca o ultima idee: poate acest topic ar trebui mutat cumva mai in fata, nu atit de ascuns in sectiunea Diverse > Diverse... admini? ce ziceti?