• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Mister KO a mai făcut o victimă!

Despre sporturi cu sau fara motor
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Mister KO a mai făcut o victimă!

Postby menta » 14 Mar 2009, 10:54

Mister KO a mai făcut o victimă! ”Sunt pregătit să lupt cu oricine!"

Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a făcut KO pe columbianul Fulgencio Zuniga, în repriza a patra a unei meci desfăşurat la Montreal.

După o uşoară dominaţie în primele 3 reprize Bute a atacat decisiv încă din debutul rundei a patra. Zuniga a fost pus la podea după o lovitură la corp. Columbianul s-a ridicat însă Bute a atacat excelent şi arbitrul a fost nevoit să întrerupă partida şi să-i acorde victoria românului.

"M-am pregătit foarte mult pentru acest meci. L-am luat în serios pe Zuniga. Am fost eu. În această seară l-aţi văzut pe Lucian Bute. M-am simţit bine cu încurajările mulţimii. Am muncit mult la această luptă deoarece Zuniga este lent. Am folosit o altă strategie în această seară. Sunt pregătit să înfrunt orice adversar", a declarat Bute.

”Am demonstrat că merit să fiu campion. Mulţumesc pentru sprijinul acordat. A fost o seară excepţională” a spus Bute imediat după meci

Rezultatul a fost unul aşteptat în tabăra lui Bute: "Zuniga a fost sparing partenerul lui Lucică. Să vedem ce ne rezervă viitorul", a spus Adrian Diaconu la Radio România Actualităţi

Bute are 23 de victorii, din care 19 prin KO.

În vârstă de 29 de ani, Lucian este al treilea pugilist român campion mondial la box profesionist, după Mihai Leu şi Leonard Doroftei

Sursa:

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/bo ... ne-4048406
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.4

Re: Mister KO a mai făcut o victimă!

Postby ionut.popescu » 14 Mar 2009, 11:01

Bravo lui...Un om serios care isi vede de treaba. :hello:
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby XP-KRY » 14 Mar 2009, 14:58

Un roman adevarat care -si vede de treaba . :hello:
Kia Cee D Best 1.4 - livrata in 26.05.2008 - YRK
XP-KRY

Advertisement

Postby Arnold12 » 15 Mar 2009, 01:58

Daca o tine tot asa o sa ajunga cel mai bun pugilist român :wink:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby menta » 15 Mar 2009, 02:05

pai a aparat titlul mondial de 3 ori parca ...+ o data cand l-a castigat... doroftei parca doar de 2 ori... nu mai stiu....sunt obosit :banghead: :blackeye:
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Advertisement

Postby GabiKia » 15 Mar 2009, 18:19

Bute si cu Jojo Dan sunt viitorul in boxul romanesc,sunt mandru ca sunt contemporan cu ei si tot odata RUMAN :grin:
ODO:70.000/ 20.04.2011
Never drive faster than your guardian angel can fly...
http://forum.club4x4.ro
http://www.qrz.com/db/YO3INQ
http://www.cbmania.ro/forum
Image
GabiKia
Senior Member

Model: Sportage
Motorizare: 2.0crdi/140 cp

Advertisement

Postby Arnold12 » 06 Jun 2009, 13:24

Jo Jo Dan, victorie cu Sergio Gomez/ Romanul si-a pastrat titlurile
de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Sâmbătă, 6 iunie 2009

Boxerul roman Jo Jo Dan l-a invins, la puncte, vineri noaptea, pe argentinianul Sergio Gomez si si-a pastrat titlurile WBC Continental Americas si NABA la categoria superusoara. Partida a avut loc in sala Rapid din capitala.

Ion Ionut a fost vazut mai bun de catre toti cei trei arbitri, scorul fiind 120-108, 120-101 si 120-108 in viziunea acestora. In urma succesului, romanul si-a trecut in cont cea de-a 25-a victorie din boxul profesionist, dintre care 13 inainte de limita.

Tot in aceeasi gala s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Viorel Simion a dispus la puncte de kenyanul David Kiilu (la categoria pana), Bogdan Dinu l-a invins prin KO (in repriza intai), pe Nikolai Marinov (Bulgaria) - la categoria grea, in timp ce Lucian Bot l-a invins la puncte pe Ivor Marincev (Bulgaria), la categoria grea.
Image
Album Arnold12
Image
Arnold12
Senior Member

Advertisement

Postby Stefan47 » 07 Jun 2009, 11:44

BRAVO LOR!!! Ma bucur tare mult cand vad ca Romania face performanta, sunt fan Lucian Bute, este un baiat de nota 20, care isi vede de treaba, munceste mult pt fiecare meci in parte si este un adevarat profesionist, un baiat destept care nu umbla cu fitze prin cluburi sa sparga repede banii pe care i-a castigat.

FELICITARI CAMPIONILOR ROMANIEI!!
Proud Owner of Kia Cee'd 1.4 16V ~120 HP, BEST, So RED....B-85-KHU--> ODO +30.000 km

POZE >>> http://picasaweb.google.com/doncrzy
Stefan47

Advertisement

Postby Arnold12 » 04 Jul 2009, 22:01

Lucian Bute va lupta din nou impotriva lui Andrade
de Andra Popa HotNews.ro
Joi, 2 iulie 2009

Lucian Bute isi va pune din nou la bataie centura mondiala la supermijlocie in fata mexicanului Librado Andrade. Drepturile de a organiza aceasta partida au fost castigate de Golden Boy, in dauna celor de la Interbox, cu o oferta de 1.211.000 de dolari. "Sunt dezamagit ca nu voi boxa la Motreal", a spus romanul.

Promotorul luptatorului mexican va stabili data si locul meciului in maximum 15 zile. "Sunt dezamagit ca nu voi boxa la Montreal, dar sunt gata sa lupt cu oricine, oriunde. Cel mai important este ca voi lupta din nou cu Andrade. In fiecare zi intru in sala de antrenament cu dorinta de a inlatura toate indoielile aparute dupa ultimul minut al rundei a 12-a din meciul cu el", a spus Bute potrivit interbox.ca.

In octombrie 2008, Bute l-a intalnit pe mexicanul Andrade intr-un meci de titlu mondial. Dupa ce a controlat intalnirea, Bute a vrut sa inchida intr-un stil spectaculos si a iesit la lupta deschisa. Atitudinea l-a costat, intrucat a incasat cateva lovituri care l-au pus la podea. Intr-un final, Bute s-a ridicat, s-a auzit gongul final si a primit decizia la puncte. Din acel moment, managerii lui Andrade au tot contestat decizia si au solicitat romanului acordarea revansei.
Image
Album Arnold12
Image
Arnold12
Senior Member

Advertisement

Postby Arnold12 » 19 Apr 2010, 01:44

Bute vs Miranda

"Mister KO", victorie spectaculoasa in runda 3

Montreal, Centre Bell. Toata lumea buna a boxului este prezenta, iar partida este transmisa de HBO America. Lucian Bute, romanul adoptat de canadieni, intra in arena pe "Where the streets have no name" a celor de la U2 in aplauzele frenetice a peste 15.000 de oameni.

Spectacolul dureaza insa putin, pentru ca "Mister KO" prinde un upercut fulgerator de stanga in barbia columbianului, iar Miranda face cunostinta cu podeaua. Bute isi apara cu succes pentru a cincea oara centura de campion mondial (categoria supermijlocie, versiunea IBF). "Oboseala si orele de antrenament sunt uitate cand aud fanii cum imi striga numele la finalul meciului. Sunt pregatit pentru orice adversar"- Lucian Bute (HBO America).

"Am muncit mult pentru acest meci, am luat in calcul toate posibilitatile. Am incercat inca de la inceput sa imi impun ritmul, stiam ca asta este secretul. Dupa ce am preluat controlul disputei, totul a fost usor. Am fost pregatit foarte bine si am facut orice sacrificiu ca centura sa ramana la mine. Am lovit puternic de alte doua ori inainte de KO, am stiut ca sufera din privirea lui, cu toate ca nu a vrut sa arate asta. Din aproape in aproape pregatesc fiecare lupta, totul trebuie luat pas cu pas. La final totul este deosebit cand lumea este multumita de tine si de ceea ce a vazut. Sunt deschis pentru orice confruntare"- Lucian Bute pentru HBO America.

In fata unei sali in extaz, romanul a ridicat, pentru a cincea oara, centura de campion mondial - categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Image
sursa
Image
Album Arnold12
Image
Arnold12
Senior Member