Hummm... era unu' mult mai ieftin (pe la 140-150ron) la Auchan la auto... mai in vară. Pe acelaşi sistem. Mi s-a părut o glumă bună... bicicleta mea are 23kg... şi să mai pun încă două lângă ea...
KIA Cee'd SW 1.6DSL Machine Silver B-02-AMH Pozepozuliţe ODO: >38000 and counting...
Eu sunt aproape în fiecare după amiază în Tineretului... doar când plouă sau sunt la peşte chiulesc de la pedalat...
Sâmbătă şi duminică am bântuit prin tot centrul să văd toate scenele... Cea mai tare mi s-a părut în spatele Băncii Naţionale unde duminică se cânta ceva jazz. Cişmigiul... suks!
Last edited by rebeu on 23 Sep 2010, 21:44, edited 1 time in total.
KIA Cee'd SW 1.6DSL Machine Silver B-02-AMH Pozepozuliţe ODO: >38000 and counting...
tineretului e ok ca e mare si nu ne invartim in cerc pe o singura alee (cum e in parcurile mici). deci laure...cel mai apropiat parc de tine va fi tineretului
Cum spun stramosii nostri latini: Non importa la carosseria - motori e tutti.. J.B. GREEN from 30550 km
We shall go on to the end we shall fight on the seas and oceans we shall fight on the beaches we shall fight on the landing grounds we shall fight in the fields and in the streets we shall fight in the hills we shall never surrender