cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS ODO 96k km +
mie mi-a placut finalul unde zice ca vrea sa nu mai poata fi contestate in justitie procesele verbale date de garcea. chiar ca rezolva problema planului de amenzi asta. io zic sa se desfiinteze de tot tribunalele si avocatii astia ca fac prea multa galagie. dictatura militara ne trebe.
DragosKIA wrote:off:Seful politiei e ruda cu tine? Ce potrivire de nume
off: Mi-ar fi placut mie! Insa potrivirea aceasta de nume nu i-a impresionat deloc pe politisti ...pana acum. on: Sunt de-acord cu @sonty, nu mi se pare firesc sa nu mai poti contesta in instanta un PV. Nu stiu, mai exista in vreo tara europeana o reglementare asemanatoare?
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS ODO 96k km +
Politia romana nu stie decat sa stea cu radarul si sa numere cadavrele dupa vreun accident. Altceva nu vor sa faca, indiferent de cate ori si cum se schimba codul rutier.
Kia Cee'd 1.6 DSL HP EX +opt. pentru siguranta si confort ODO: +101 000 km
Din nou se incearca tot felul de artificii in loc sa il simplifice, sa il faca mai clar si mai usor de respectat/aplicat. Si cu niste amenzi aplicate mereu cand e nevoie ar creste mult calitatea traficului rutier in Ro. Dar ca in toate domeniile, Romania trebuie sa parcurga mereu drumul lung si anevoios ca sa faca ceva.
Kompass Blue ODO: 65.000km+ Arogant, partinitor, intolerant.