• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Vand LED-uri auto SMD. Reducere pentru toti membrii CKR!!

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Vand LED-uri auto SMD. Reducere pentru toti membrii CKR!!

Postby ledmagazin » 10 May 2011, 11:59

Salut,

Am primit stoc nou, si ceva produse noi. Am adus si plafonierele pentru Kia de 31mm cu 6 smd la 20ron/buc.
Mai jos gasiti 3 poze noi cu pozitii si lumina portbagaj W5W 5 smd pentru Logan,
Nu uitati ca ofer livrare gratuita prin Posta Romana, si montaj gratuit in Bucuresti.

Pentru comenzi va astept la:
0785719455
ledmagazin@yahoo.com

Image Image Image
ledmagazin

Model: proCeed
Motorizare: Led

Postby ledmagazin » 16 May 2011, 14:48

Salut

Stoc nu , si cateva produse noi

1. W5W cu 5 smd, creat pentru a lumina 360grade. Ofera o luminozitate de aproximativ 100 Lumeni, o culoare alb rece in jur de 6000k. Au dimensiunea 12mmx28mm. Pretul este 15RON/buc

2. W5W cu 9 smd, sunt asemanatoare celor cu 5 smd insa au inca un rand de led-uri in plus. Ofera o lumina de 180 lumeni iar dimensiunea este 12mmx35mm Pretul este 20RON/buc

3. W5W cu 1 SMD High Power. Sunt led-uri pe soclu w5w care ofera o lumina indreptata spre varful led-ului. Se potrivesc in locurile unde este nevoie de lumina indreptata intr-o singura directie. Datorita led-ului High Power care degaja caldura acestea sunt prevazute cu un inel de aluminiu pentru a asigura o buna racire. Dimensiuni 12x25mm. Pretul este 12.5 RON/buc

4 W5W cu 1 SMD High Power + 3 smd. Sunt led-uri asemanadoare cu cel de mai sus insa au in plus 3 led-uri smd care asigura si o luminare laterala. Se recomanda pentru inlocuirea oricarui bec de interior/exterior. Dimensiunea este 12x27mm. Pretul este 20 RON/buc

5 C5W cu 6 smd. Au 6 smd-uri montate pe aceeasi parte care ofera o luminozitate foarte mare pentru a lumina interiorul sau placutele de numere.
Acestea se gasesc in 4 lungimi 31mm, 36mm, 39mm si 42mm. Pretul este 20 RON/buc

6 Varianta CAN-BUS pentru led-ul w5w cu 5 smd . Au aceleasi caracteristici insa acestea nu dau eroare de bec ars pentru masinile care au senzor pentru bec ars. Pretul este 20 RON/buc

7 Varianta CAN-BUS pentru led-ul w5w cu 9 smd . Au aceleasi caracteristici insa acestea nu dau eroare de bec ars pentru masinile care au senzor pentru bec ars. Pretul este 25 RON/buc

8. W5W cu 13 smd, sunt asemanatoare celor cu 9 smd insa au inca un rand de led-uri in plus. Ofera o lumina de 260 lumeni iar dimensiunea este 12mmx42mm. Acestea sunt printre cele mai puternice led-uri de pe piata. Pretul este 25RON/buc

9. Varianta CAN-BUS pentru led-ul C5W cu 6 SMD. Au aceleasi caracteristici insa acestea nu dau eroare de bec ars pentru masinile careau senzor pentru bec ars. Pretul este 25 RON/buc

10.LED C5W cu 3 SMD CAN-BUS. Este mai putin luminos decat cel cu 6 smd, insa este ok pentru cei care nu vor o lumina stridenta.Acestea dau eroare de bec ars pentru masinile care au senzor pentru bec ars. Pretul este 20 RON/buc

11. LED C5W cu 8 SMD CAN-BUS. Acestea sunt mai puternice decat cele cu 6 smd, si sunt cele mai luminoase din clasa C5W CAN-BUS. Lumina foarte bine orice interior , dar si placute de numere. Lungime 42mm latime 16mm. Sunt prevazute cu radiator de racire. Pretul este 30RON/buc

12. LED C5W cu 2 SMD CAN-BUS 31mm. Este varianta cea mai mica a LED-ului C5W, 31mm. Are 2 led-uri 5050 cu 3 chip-uri si este prevazuta cu radiator de racire. Se potriveste la plafonierele cu sofit de 31mm. Pretul este 17.5 RON/buc

Toti membrii forumului beneficiaza de o reducere de 10%
Livrare gratuita in toata tara cu Posta Romana
La predare personala in Bucuresti asigur si montaj gratuit

Image Image Image Image

Pentru comenzi va astept la
0785 719 455
ledmagazin@yahoo.com
ledmagazin

Advertisement

Postby NemeSys » 17 May 2011, 11:27

Am cumparat led-uri pentru plafoniere.
Au o nuanta spre albastru asa cum am vrut, pana acum nu am intampinat nici o problema. Sper sa fie de calitate exact cum a zis. Arata foarte bine, o sa atasez si cateva poze. Imi place mult ca se comporta precum becurile clasice, adica se sting progresiv nu deodata. :wink:

P.s. Se vad mult mult mai bine live!
Image Image Image Image

Foarte OK baiatul, serios, prompt, recomand! :good:
NemeSys

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.6 CRDI 115CP

Advertisement

Postby stenso » 22 May 2011, 15:27

Sal, as vrea si eu sa comand 2 leduri de pozitie W5W cu 13 smd si as vrea si 2 LED C5W cu 8 SMD CAN-BUS (pt porbagaj si plafoniera) dar ideea ca sunt de 42mm iar lacasul meu e de 31mm,crezi ca ar putea intra?am vazut ca o parte de fixare e din tabla flexibila si nu fixa si ma gandesc ca ar putea intra mai fortat asa. As vrea cu 8 smd si nu cu 6(care sunt de 31mm) pe motiv ca sunt mai puternice
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby ledmagazin » 22 May 2011, 18:45

Salut,

Stenso, pentru comanda te rog sa imi trimiti un PM cu numele si adresa de livrare, si un nr de tel. Nu am cu 8 smd de 31mm. Fiind asa de scurt nu incap 8 led-uri in 31mm. Desi e o parte flexibila e tot prea scurta ca sa intre cel de 42mm Am C5W cu 6 smd la 20ron/buc care oricum lumina mai puternic decat becul. daca e ok astept pm-ul tau.

Multumesc de comanda,
Cosmin.
0785 719 455
ledmagazin@yahoo.com
ledmagazin

Advertisement

Postby stenso » 22 May 2011, 20:17

Ma mai gandesc deoarece eu am deja ceva montat pe masina si vreau sa schimb cu ceva mult mai puternic (ca sa se justifice investitia/schimbarea). Daca ai putea sa faci tu o proba si sa-mi dai vestea cea buna ca intra fortat, as fi cel mai fericit. Si le-as comanda negresit

p.s. Vreau ce e cel mai puternic de pe piata
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
stenso

Advertisement

Postby ledmagazin » 23 May 2011, 11:07

O sa aduc cu 9 smd, insa mai dureaza aprox 2 saptamani. Daca poti sa astepti pana atunci iti trimit cu placere :)
Cele cu 8 nu au nici o sansa sa intre acolo din pacate.

Cosmin.
0785 719 455
ledmagazin@yahoo.com
ledmagazin

Advertisement

Postby stenso » 23 May 2011, 17:40

Super.Astept
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
stenso

Advertisement

Postby ledmagazin » 24 May 2011, 13:00

Salutare,

@stenso te anunt cand sosesc.

Revin cu cateva poze noi, si un produs nou.
13. Varianta CAN-BUS pentru pozitia 8 din lista de preturi. W5W cu 13SMD CAN-BUS care nu da eroare de bec ars. Sunt cele mai puternice pozitii existente pe piata care au acelasi diametru ca cel al becului de pozitie. Pret 25RON/Buc

In continuare ofer Livrare Gratuita pentru toate produsele si montaj gratuit in Bucuresti.

Pentru comenzi va astept la
ledmagazin@yahoo.com
0785719455

Merci,
Cosmin.

Image Image Image
ledmagazin

Advertisement

Postby NemeSys » 24 May 2011, 13:29

Se vad si ziua? Ar putea inlocui daylight? :D
NemeSys

Motorizare: 1.6 CRDI 115CP

Advertisement

PreviousNext

Return to Reduceri pt membrii Club Kia Romania

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post