a montat si baiatu cele doua placute de cate 12 leduri in plafoniera,voi stiti cum e? senzatie...lumina multa clara..si parca schimba tot interiorul masinii..o face de lux,iar cand aprinzi plafoniera parca e direct xenon asa puternic se aprind deodata (apropo initial vroiam sa-mi pun 4 placute...dar sunt arhisuficiente 2)
singurul inconvenient ar fi ca raman putin aprinse...dar tot raul spre bine. Am descoperit ca raman aprinse doar cand este pe treapta pt deskiderea usii...iar cand merg frecvent si stationari relativ scurte..de ex seara in oras..las pe treapta care o tineam mereu adica cand deskizi usa sa se aprinda plafoniera si kiar daca raman aprinse(cateva min,ore) nu are nimik...kiar in mers ii da o nota mai interesanta si atragatoare.... dar..cand masina stationeaza in garaj cu zilele decuplez acea treapta manual si gaata. orcum consumul lor este ffff mic,dar sa fiu sigur
ps. parca am nocturna de pe maracana

(mor de dragu lor)
ps2 maine as vrea sa-mi pun si in porbagaj si in bord/torpedo dar nu stiu daca alea raman aprinse,sau exista vreun mod de a le decupla...si e greu de depistat,am mai auzit pe cineva care lasa camera de filmat in porbagaj sa filmeze...
ps3 daca reusesc ceva,bag si niste pozeee