da...nu am vazut atunci cand au venit ca sunt expirate....ele nu au venit cu eticheta aia lipita prima data...le vedeam daca erau asa,ele au fost trimise inapoi si au venit cu eticheta aia lipita,e o poveste destul de lunga...noi ,ca firma,nu am avut pana in momentul ala nici un fel de reclamatie si nici de atunci pana acum si slava Domnului am avut mii de clienti. Cine stie continutul acestor tuburi cate etichete a primit? uitati-va aici
http://www.magnirom.ro/files/Prezentare%20Spray.pdfsa vedeti eticheta in limba romana FARA DATA EXPIRARII,ganditi-va cat de usor se poate modifica..
Nu am trimis OPC pentru ca nu am vrut,nu prea se rezolva nimic ...o mica amenda..dar am sa o fac....si mai mult de atat...pentru asta am si pastrat acel spray pe care l-am pozat care o sa fie trimis organelor competente pentru expertiza sa dizolv acest FiSSsssair.
Termenul de garantie in Romania este de 2 ani,da cica ele sunt din Japonia si acolo au 5 ani,de parca FRECTIE AIR nu e acelasi ...sau poate chiar nu este ...cine stie...aceste produse sunt cel putin dubioase si cum spuneam va recomand sa va feriti de ele.
Ele se vindeau intr-o perioada si in hipermarket-uri,de ce credeti ca nu mai sunt?
Cand mai comandati sa mirositi tubul pe exterior s-ar putea sa miroasa a lipici proaspat de China de pe eticheta cu cel mai lung termen posibil
Acum serios,nu vreau sa mai continui discutia asta aici ,am raspuns din politete,daca cineva e interesat il rog sa lase contactul lui si o sa-i raspund cu placere.