• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Permanent Mark -Marcaj antifurt

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Permanent Mark -Marcaj antifurt

Postby sorinb22 » 20 Nov 2009, 20:29

Buna seara
Produsul se poate aplica chiar si pe laptopuri ,telefoane,biciclete scutere
Sunt solutii diferite care realizaza marcajul pentru sticla si pentru metal si plastic si marcare o sa o fac eu pentru a avea un rezultat corect ca profunzime pentru suprafetele metalice este pina la tabla ca sa elimimi acest marcaj trebuie eliminat chiar grundul .lampa ultraviolete se foloseste pentru vizualizare marcaj pe zonele vopsite
Iar in situatia in care se doreste marcajul se poate realiza chiar in cadrul unei intilniri kia si in cazul in care avem macar 5 masini de marcat va veni chiar reprezentantul importatorului in romania al acestui produs
sorinb22

Model: Alta marca
Motorizare: 1400

Postby Arnold12 » 21 Nov 2009, 03:38

:text-worthless:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby stenso » 21 Nov 2009, 20:36

un posibil scenariu...colegul @sorin ne scrie cu markerul permanent pe usi geamuri si ce mai vrem noi RO si seria de sasiu(max de 24 de ori ca dupa se termina markerul) ne lipeste un stiker si gata treaba, iar cu Brelocul mai verificam noi din cand in cand daca mai este marcajul. Bun,dar daca totusi ne este furata masina...mergem noi cu brelocul la toate dezmembrarile din lume si cautam, sau......il predam politiei poate ii este ei de folos :wink:

sa dat explicatia ca principala utilitate ar fi...ca determina hotul sa aleaga alt vehicul nemarcat, deci...stikerul face toti bani, poi cu max 10 lei ne facem stiker mare si vizibil cu VEHICOLE PROTECTED WHIT PERMANENT MARKER simplu ca bunaziua nu?!! multumim pt pont :wave:

singura aplicabilitate cunoscuta si kiar eficenta a unui produs similar este la intrarea in discoteci in loc sati puna stampila pe mana sau bratara ,iti da cu marker dintrasta si dupa ce iesi afara si intri iarasi,iti pune brelocul cu uv si te cunoaste ca ai platit.

p.s. colega nu vreau sa-ti stric afacerea dar parerea mea este ca aici trebuie sa se vina cu solutii sau produse care sa-si merite si ultimul leu,sa aiva aplicabilitate,functionabilitate si randament strong ,iar acest produs,parerea mea...este pistol cu apa (in incercarea de a proteja cumva masina)

iar pe laptopuri telefoane biciclete si alte alea,e de ajuns sa ai acte la ele cu serie si nr si aia e de ajuns, numai trebuie sa le insemnezi cum imi insemna mama prosoapele si hainutele cusand initialele numelui pe ele,cand eram mic la gradinita (pt ca pe alea nu erau acte)

p.s2 vrem sa fim bine informati dar foarte bine,despre o eventuala investitie/akizitie , gresesc?!?

@arnold la ce sa faca poze la un marker incolor fosforescent si un breloc cu lumina stil neon? poi delea gasesti in orce librarie sau magazin dela cu orce produs la 15 lei, sau la tarabe in targ la bisnitarii

aaaa daca vrei sa vii cu ceva cat de cat unicat pe piata si inovativ,si vrei sa rupi gura targului colegu @sorin ti-as da ca pont UN APARAT CARE DETECTEAZA KITUL de pe o masina. asta kiar si-ar merita banii,atat pt akizitia unui auto SH cat si pt unul nou ,care se tamponeaza si ia contact cu serviceul si vrei sa verifici ce lucrare au facut (piese noi sau...) :wave:
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Arnold12 » 22 Nov 2009, 04:26

stenso wrote:@arnold la ce sa faca poze la un marker incolor fosforescent si un breloc cu lumina stil neon? poi delea gasesti in orce librarie sau magazin dela cu orce produs la 15 lei, sau la tarabe in targ la bisnitarii

Vreau sa vad daca este identic cu ce am gasit aici http://www.antifurt-auto.ro/antifurt_auto_descriere.htm si aici http://www.antifurt-auto.ro/antifurt_auto_descriere.htm

Cind vinzi un produs cred ca e normal sa postezi si o poza cu el.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby trackceed » 26 Nov 2009, 21:55

Pe bune , asta este o treaba buna ca tine hotii la distanta . :thumbsup: Exact ca la o masina sau o casa , marcata ca are siguranta , hotul gandeste de doaua ori daca sa atace sau nu . :good: :hello:
trackceed

Motorizare: 1.6 CRDI

Advertisement

Postby stenso » 28 Nov 2009, 03:27

mda,chestia din postul lu @arnold pare bunicica treaba,practic se stanteaza (geamurile si oglinzile) si este mai vizibil, nu se da cu markerul si sa fie vizibil doar la inflarosii. acum nu stiu cata eficienta va avea totusi, si inca ceva...nu avem noi masini de furat ( sa ma auda/ne fereasca Dumnezeu)
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Advertisement

Postby Csaba » 09 Dec 2009, 22:54

Stimate Membrii
Cunoisc foarte bine acest sistem antifurt, este ceva nou in romania, este vorba de PermanentMark Security Systems.
La inceput o mica prezentare mai detaliata.
Marcajul PERMANENTMARK este un sistem antifurt revolutionar pentru autoturisme care descurajeazã furtul acestora prin inscriptionarea indicativului RO urmat de ultimele 13 caractere ale numãrului de identificare al masinii, atât în locuri vizibile cât si în locuri ascunse, invizibile ( geamuri, parbriz, luneta, elementele de caroserie). Atentie se poate aplica si pe oglinzi. Autoturismul odatã marcat nu mai prezintã interes pentru hot deoarece nu poate fi comercializat.
Particularitatea acestui sistem constã în faptul cã este activ permanent, are valabilitate nelimitatã în timp si nu poate fi înlãturat sau dezactivat de cãtre hot.
Este recomandat de institutii europene cum ar fii Uniunea Europeana, Interpol.
Sursa:
http://register.consilium.europa.eu/pdf/ro/08/st08/st08097.ro08.pdf
"Use VIN etching. It is chemically etching the Vehicle Identification number or registration number on the windows of your vehicle which effectively discourages thieves from taking your vehicle. Chop shops trive on vehicles that have easily removable VINs or etching at all."
http://www.interpol.int/Public/Vehicle/Preventing/Default.asp
Voi continua prezentarea, cu un studiu despre alarme, GPS, cum se poate deschide majoritatea masinilor de serie cu un laptop sau telecomanda :), si altele despre securitatea masinii.
Mai multe detalii pe http://www.permanentmark.ro

stenso wrote:si cam pt ce ar trebuii?? sa nu ne skimbe componente in service?????? in general ar fi bune pt firme cred...sa nu faca angajatii smekerii...dar in general se skimba piese (mai greu de depistat) nu elemente de caroserie....

Previne si de schimbarea sau neschimbarea pieselor (de exemplu daca ai casco si ar trebui sa-ti schimbe un element si nu se face), dar sistemul se aplica mai mult pentru prevenire de furt.

stenso wrote:mda,chestia din postul lu @arnold pare bunicica treaba,practic se stanteaza (geamurile si oglinzile) si este mai vizibil, nu se da cu markerul si sa fie vizibil doar la inflarosii. acum nu stiu cata eficienta va avea totusi, si inca ceva...nu avem noi masini de furat ( sa ma auda/ne fereasca Dumnezeu)

Ei da si mai scumpa, dar sa vezi pe http://www.permanentmark.ro, se combina marcaje vizibile cu cele invizibile si in plus in 24 de locuri, se aplica si sticker de atentionara in limba engleza si romana, ca sa inteleaga si romanul!

stenso wrote:eheheeeeeeeee poi dupa cauti acu in caru cu fan???? sigur se va dezmembra peste noua mari si noua tari,iar pt asta este sistem satelitar inteligent..si speri sa o recuperezi intreaga (nu bucati din ea). Cred ca mai degraba tot pt ce am spus eu mai sus...

eheheeeee stenso, hotul nu se complica cu masina marcata, el prefera masinile nemarcate, si se gasesc destule nemarcate, atuncea de ce sa complice cu marcajele.
Vorbeai de "sistem satelitar inteligent", asta probabil sistem de urmarire prin satelit, iti garantez ca hotii de masini sunt dotate cu bruiaj GSM, majoritatea sistemelor de urmarire comunica pe GSM, si a murit sistem satelitar inteligent. Ce inteligenta are daca cu un bruiaj de 50 EURO am omorat!

stenso wrote:lasand alte comentari inutile,ne intrebam si noi logic si fireste si omeneste....daca totusi nimerim un hot dela mai prost si nu stie sa citeasca (pe engleza) si totusi o fura.... cam care este utilitatea acestui sistem?!!!! mai mentionam ca nu avem casco,alarma,sistem satelitar,imobillizer(sisteme a caror utilitate se cunoaste deja). sau poate un hot prea destept,care stie ca acest sistem....nu prea poate sa-l incurce prea mult :wink: ca sincer pot sa imi scriu si eu pe toate geamurile masina marcata si para marcata..... ps succesuri :good:

Stimate Stenso tu confuzi hotul de masini cu hotul de bicicleta. Hoti de masini sunt mai bine pregatiti decat inginerii din saloanele de auto, cel putin partea de electricitate cunosc mult mai bine. Furtul de auto este strans legat de crima organizata, ei lucreaza in grupuri bine organizate, si cateodata protejate.
Daca nu incurca inca 20-24 de marcaje care este defapt seria de sasiu, si aceste marcaje sunt indepartabile numai prin distrugerea suprafetei (ciocanul si flexul), atuncea nu avem sanse impotriva hotilor.
Apropo pe geamuri se vede marcajul, pe elementele de caroserie se vede la lumina UV.

alcatraz wrote:citeva intrebari:
-cum se aplica marcajele?
-cine aplica marcajele?
-la ce foloseste brelocul cu UV?
-KIAr daca este marcaj permanent, totusi care este durata lui de viatza?

Marcajele se aplica cu ajutorul chitului si este aplicat de noi sau persoanele care sunt instruite, marcarea nu este o operatie complicata, dar totusi sa iasa marcajele frumos trebuie respectate niste conditii. Pentru a vedea iata un filmuleti deocamdata in limba maghiara in curand o sa traduc si subtitrez:
http://www.youtube.com/watch?v=GmPC-83kS4M&feature=player_embedded
Brelocul UV se foloseste pentru a vedea marcajele de pe caroserie.
Durata lui de viata este nelimitata, pana cand masina ajunge fier vechi in programul Rabla :).

Si in sfarsit o colectie de pe youtube

Si cateva poze despre permanentmark
http://www.permanentmark.ro/pmpics.html
Cu stima si respect Poti Csaba
Csaba

Model: proCeed

Advertisement

Postby Csaba » 10 Dec 2009, 10:37

Inca o adaugare, furturi de autoturisme KIA.
Iata lista de pe pagina de web al Politiei Romana ale autoturismelor furat de marca KIA in 2009:
KIA Sorento, An de fabricatie 2008, furat la data de 17.06.09, din judetul ARAD.
KIA Pregio, An de fabricatie 2002, furat la data de 05.09.09, din judetul PRAHOVA.
KIA Sportage, An de fabricatie 2007, furat la data de 03.10.09, din judetul BUCURESTI.
KIA Sorento, An de fabricatie 2007, furat la data de 15.10.09, din judetul VILCEA.
KIA, An de fabricatie 2006???, furat la data de 01.12.09, din judetul TELEORMAN. Nr de identificare KNEDE221266046368
KIA Sorento, An de fabricatie 2007, furat la data de 06.12.09, din judetul SUCEAVA.
Statistic poate nu este mult pentru cei care nu au ramas fara masina!
Cu stima si respect,
Poti Csaba
Csaba

Model: proCeed

Advertisement

Previous

Return to Reduceri pt membrii Club Kia Romania

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post