• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Modul ridicare geamuri

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Modul ridicare geamuri

Postby sefmars » 29 Aug 2010, 23:19

eu mi-am pus asa ceva pe masina... bine nu de aici cuparat... si e ok, nu iti mai pasa daca e geamul inchis sau nu.... el le verifica , le inchide etc. (si chiar am verif, cum e geamul inchis cum decupleaza...) deci e super ok, doar sa nu iti prinzi mainile.... (dar cine inchide masina cu cineva inauntru? :D eu am senzori volumetrici asa ca e imposibil sa fac asta.... poate doar sa fac bypass la zona... dar e prea complicat asa ca nu o fac....) la kia e f f util, deoarece daca ai uitat sa inchizi geamul si s-a deschis vreo usa.... tre sa pui iar contactul(la mine mai trebuia sa actionez si telecomanda sa ma lase sa fac asta)
sefmars

Model: Sorento
Motorizare: 2.5 CRDI 140HP(D4CB)

Postby sefmars » 29 Aug 2010, 23:42

hmm dupa ce am citit postul.. mai trebuie ceva completari....

un modul de inchidere geamuri se poate monta pe ORICE masina dotata cu alarma sau inchidere centralizata si bineinteles geamuri electrice, el are nevoie doar de un trigger fie el + sau - acesta exista pe oricem masine cu inchidere sau alarma.
Chestia cu supracurentul trebuie probata, sa nu suprasolicite la inchidere mai mult decat sistemul original, care daca nu ma insel are deja protectie, deci o a doua protectie vine din partea modulului la masinile ce au geamuri electreice de fabrica, alta chestie f f importanta cand alegi modului este ca el SA NU RIDICE MAI MULT DE 2 geamuri in acelasi timp (lucru scris si in cartea masinii), curent e indicat sa iei de undeva unde are in permanenta curent, daca e defect modulul ori iti descarca bateria ori isi arde siguranta cu care e prevazut...

cam atat daca va mai pot ajuta cu info despre astfel de module nu ezitati sa intrebati....

apropos modulul ce se comercializeaza aici, ofera cumva si functia de ridicare la impuls pt geamuri?
sefmars

Model: Sorento
Motorizare: 2.5 CRDI 140HP(D4CB)

Advertisement

Postby Thor29b » 29 May 2011, 14:32

Thor29b

Model: proCeed
Motorizare: 1400

Advertisement

Previous

Return to Reduceri pt membrii Club Kia Romania