Devilson wrote: joi 19.03.2009, ora 09.36 am primit coletul cu husele. pretul final a fost de 225 ron, cu reducerea pt CKR.
Eu am huse tot de la ei. Pe data 24.01.2009 am platit 230 lei cu tot cu buzunare (fara reducere CKR). Ori au marit preturile, ori conteaza materialul pe care l-ai ales. Eu insa am incercat mai multe materiale si pretul era acelasi: 220 lei + 10 lei buzunarele. Ciudat...
Eu sunt multumit 80% de calitatea lor. In primul rand am simtit un confort termic
Nemultumiri:
1. Nu imi place cum se aseaza la spatar. Este cam larga (lucru observat de cand le-am pus). Dupa 2 luni de folosinta medie spre mica, husa a facut o cuta din cauza surplusului de material. Deocamdata nu deranjeaza decat vizual, pentru ca am haine groase, insa nu stiu cum va fi la vara.
2. Nu imi place cum se aseaza la sezut, pe laterale (tot scaunele din fata). Materialul sta intins si pare sa plesneasca, pentru ca nu s-a gasit o solutie prea ingenioasa, sa cuprinda tot plasticul. Poate sunt eu prea pretentios, insa as vrea sa ma tina macar 2-3 ani fara probleme.
Un posibil dezavantaj il va constiui buretele din spatele materialului, care nu stiu cum va reactiona cand voi dori sa spal husele.