Sunt dator cu o bere Doar sa-mi zici cand o vrei.

Moderator: Akbhar
Sunt dator cu o bere 

GabiKia wrote:Sunt de acord cu ADMINUL dar nu inteleg de ce trebuie si "vinul"masini?
![]()

philbox wrote:Ce pacat!; Adica chiar nu voi putea avea un card de membru Club Kia Romania daca nu am un jurnal de bord?
Daca imi este permisa o parere, voi face cateva precizari, daca nu, asta e ....ma voi impaca cu gandul de a nu avea card de membru. De ce trebuie sa am un jurnal de bord, atata timp cat masina intr-un an si ceva de zile si vreo 8700 km nu am avut cu ea nici un fel de probleme, da' chiar nici una, nici macar o pana. Ce sa fi scris in acest jurnal, am mai parcurs 100 km, am mai introdus 30 l de benzina, etc. Revizia am postat-o acolo unde era cazul(se discuta subiectul). O singura problema majora - un accident - dar neimputabila masinii sau fabricantului ci Soferului. Spuneti si dvs ce sa fi scris in jurnal?
Deci cu permisiunea adminilor si a celor care se ocupa cu cardurile, pot trimite si eu datele necesare pt a putea beneficia de card, sau nu?
philbox wrote: Ce sa fi scris in acest jurnal, am mai parcurs 100 km, am mai introdus 30 l de benzina, etc. Revizia am postat-o acolo unde era cazul(se discuta subiectul). O singura problema majora - un accident - dar neimputabila masinii sau fabricantului ci Soferului. Spuneti si dvs ce sa fi scris in jurnal?

Return to Reduceri pt membrii Club Kia Romania
Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] and 0 guests