• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Carduri Club Kia Romania - PowerCard

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Carduri Club Kia Romania - PowerCard

Postby GabiKia » 26 Mar 2009, 10:46

@Multumesc lui Ionut Popescu care sa implicat si se implica ca de fiecare data.
:good: Sunt dator cu o bere :thumbsup:
Doar sa-mi zici cand o vrei. :) :grin: :hello:
ODO:70.000/ 20.04.2011
Never drive faster than your guardian angel can fly...
http://forum.club4x4.ro
http://www.qrz.com/db/YO3INQ
http://www.cbmania.ro/forum
Image
GabiKia
Senior Member

Model: Sportage
Motorizare: 2.0crdi/140 cp

Postby ionut.popescu » 26 Mar 2009, 10:47

Toti ne implicam...Nu numai eu. Fara ajutorul vostru, care tineti acest forum in picioare si ii dati viata, nu am avea forta sa facem ceva.
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby admin » 26 Mar 2009, 13:14

GabiKia wrote:Sunt de acord cu ADMINUL dar nu inteleg de ce trebuie si "vinul"masini?
:hello: :wave:

Gabi, exista persoane in leasing, care, poate, isi vor schimba numarul de inmatriculare. De aceea am cerut si VIN-ul.
admin
Site Admin

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.6 DSL

Advertisement

Postby Arnold12 » 26 Mar 2009, 13:31

@GabiKia - VIN-ul la ceed este pus in parbrizul masini, deci este public :wave:

P.S. - nu am primit ce culoarea are masina ta pt a da comanda
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby philbox » 26 Mar 2009, 15:23

Ce pacat!; Adica chiar nu voi putea avea un card de membru Club Kia Romania daca nu am un jurnal de bord?
Daca imi este permisa o parere, voi face cateva precizari, daca nu, asta e ....ma voi impaca cu gandul de a nu avea card de membru. De ce trebuie sa am un jurnal de bord, atata timp cat masina intr-un an si ceva de zile si vreo 8700 km nu am avut cu ea nici un fel de probleme, da' chiar nici una, nici macar o pana. Ce sa fi scris in acest jurnal, am mai parcurs 100 km, am mai introdus 30 l de benzina, etc. Revizia am postat-o acolo unde era cazul(se discuta subiectul). O singura problema majora - un accident - dar neimputabila masinii sau fabricantului ci Soferului. Spuneti si dvs ce sa fi scris in jurnal?
Deci cu permisiunea adminilor si a celor care se ocupa cu cardurile, pot trimite si eu datele necesare pt a putea beneficia de card, sau nu?
Best, Kompass Blue => BLUE THUNDER
Image
philbox

Advertisement

Postby DragosKIA » 26 Mar 2009, 15:54

Nu inteleg ce e cu discutia asta despre JB
Cei care activati si pe clubkia.ro aveti interdictie la acest topic? E adevarat?
Sunt niste reguli ale forumului : pt card tb jurnal si 10 posturi
Nu pot fi unii mai tari ca altii
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby bobbo1981 » 26 Mar 2009, 16:01

philbox wrote:Ce pacat!; Adica chiar nu voi putea avea un card de membru Club Kia Romania daca nu am un jurnal de bord?
Daca imi este permisa o parere, voi face cateva precizari, daca nu, asta e ....ma voi impaca cu gandul de a nu avea card de membru. De ce trebuie sa am un jurnal de bord, atata timp cat masina intr-un an si ceva de zile si vreo 8700 km nu am avut cu ea nici un fel de probleme, da' chiar nici una, nici macar o pana. Ce sa fi scris in acest jurnal, am mai parcurs 100 km, am mai introdus 30 l de benzina, etc. Revizia am postat-o acolo unde era cazul(se discuta subiectul). O singura problema majora - un accident - dar neimputabila masinii sau fabricantului ci Soferului. Spuneti si dvs ce sa fi scris in jurnal?
Deci cu permisiunea adminilor si a celor care se ocupa cu cardurile, pot trimite si eu datele necesare pt a putea beneficia de card, sau nu?

Sunt in asentimetul lui philbox. Nici eu nu am jurnal, ba mai mult activez si pe celalt forum.
Deci daca in conditiile de mai sus putem beneficia de acest card e ok, daca nu...asta e. Nici pana acum nu am avut card de la nici un forum in cei aproape 2 ani de acum decand am masina.
bobbo1981

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Arnold12 » 26 Mar 2009, 16:06

philbox wrote: Ce sa fi scris in acest jurnal, am mai parcurs 100 km, am mai introdus 30 l de benzina, etc. Revizia am postat-o acolo unde era cazul(se discuta subiectul). O singura problema majora - un accident - dar neimputabila masinii sau fabricantului ci Soferului. Spuneti si dvs ce sa fi scris in jurnal?

Jurnalul de bord este ca buletinul, data de nastere a masini (achizitionare)etc...., ce ai modificat la ea (upgrade)etc...

Tu ai BULETIN? Masina are TALON? Terenul are si el un "BULETIN"? Casa are si ea un "BULETIN"?

Deci domnule @philbox, iti recomand sa iti recomanzi cei ai recomandat lui @ANDREI
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby philbox » 26 Mar 2009, 18:00

@Arnold12 acolo erau cateva sfaturi, pareri, idei personale, chiar nu le vad rostul lor intrun jurnal de bord. Dupa parerea personala acolo trebuiesc scrise altfel de lucruri, probleme aparute....de cele mai multe ori neplacute, uneori si placute. Pe cine as incerca sa conving, pe mine?, care am achizitionat-o deja. Nemultumiri, insatisfactii de la ea nu am avut. Si asa sper sa ramana cat mai mult timp. Cand voi considera ca am ce scrie in acel JB fii convins ca il voi face...pana atunci insa, nu-mi place sa bat campii, iar despre imbunatatiri(tuning) am scris spre stiinta tuturor(si cu pozele necesare) in posturi special create pt asa ceva.
Pt @DragosKia:"Nu inteleg ce e cu discutia asta despre JB
Cei care activati si pe clubkia.ro aveti interdictie la acest topic? E adevarat?
Sunt niste reguli ale forumului : pt card tb jurnal si 10 posturi"
Sper ca ai inteles din ceea ce am scris pana acum ca nu-i vorba despre interdictia celor care sunt activi pe ambele forumuri de a avea aici un JB, pur si simplu nu am considerat necesar sa am unul, deocamdata!; la fel si dincolo!
Cu a 2 parte, daca acestea sunt regulile forumului, le suport cu tarie. Asta e! "Unde-i lege, nu-i tocmeala" spune un vechi dicton.
Sa fim sanatosi cu totii!
PS-"Tu ai BULETIN? Masina are TALON? Terenul are si el un "BULETIN"? Casa are si ea un "BULETIN"?"
Sa inteleg ca daca imi fac un JB in care pun scanarile dupa talon si cartea de identitate a vehicolului ar fi OK?
Acum serios, chiar nu ma intelege nimeni?!
Best, Kompass Blue => BLUE THUNDER
Image
philbox

Advertisement

Postby DragosKIA » 26 Mar 2009, 18:34

Se dezvolta in continuare o polemica ce a aparut fara rost
Precum, am mai spus, @philbox, sunt niste reguli, le respectam sau nu si suportam consecintele
Nu te poate obliga nimeni sa faci JB, precum nimeni nu poate obliga @adminu sa-ti dea card, fara JB
Toti sunteti ''mari'' si actionati dupa ''vrerea'' voastra
E foarte bine ca aici, pe CKR, sunt lasati cei care au pareri contra sa vorbeasca; sigur in alta parte erai banat si ti se stergeau posturile
Nici eu nu as fi fost de acord daca, de exemplu, in JB mi se cerea sa postez o copie a talonului
Pt mine JB e un loc in care ma mandresc cu masina, postez poze in care se vad eventualele modificari aduse masinii si pe care alti useri ar fi interesati sa le vada; totodata reprezinta o mica arhiva personala
Nu vreau sa te conving sa-ti faci JB. Nu mi se pare fair-play in schimb sa ceri ceva fara a oferi nimic in schimb
Aici suntem un grup de oameni uniti de aceleasi interese : masina KIA, imbunatatiri aduse ei, asigurarea intretinerii la preturi avantajoase si nu in ultimul rand ''prietenia'' dintre noi. Aici 90% din useri nu intra doar o data, posteaza o problema, gasesc rezolvarea si gata, dispar sau in cel mai fericit caz citesc doar forumul; ne implicam activi si sincer mai bine aici, cu cateva sute de useri de nadejde, decat ''strain'' in alta parte. Daca vrei sa faci parte din acest grup, trebuie sa ne sustii si restul trebuie sa te sustinem, respectandu-ne intre noi si actionand dupa regulile forumului si ale bunului-simt
Sincer eu nu as fi avut tupeu sa cer ceea ce ai cerut tu, cardul nemaifiind un lucru ce ti se cuvine, ci un lucru care ti ''se da pe sub mana''
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

PreviousNext

Return to Reduceri pt membrii Club Kia Romania

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post