Salut!
aktymel , DragosKIA , mr_wizard , menta , Akbhar, alcatraz - Ma bucur sa va "vad" din nou!
Va multumesc ca va amintiti de mine, va multumesc si pentru vorbele bune si ma bucur ca sunteti multumiti de ce ati cumparat de la noi!
DragosKIA - cotiera de 307 e 210 ron, minus 10% sau curierat gratuit.
Din pacate poza cu ea nu avem, inca. Cu cotierele, abia de vreo doua luni am inceput in mod serios si inca lucram la reglarea aprovizionarii de la fabrica. Evident, cand vom primi de 307 ii vom face poze si le voi posta.
Mai jos sunt niste poze cu cotiera de Focus (aleatoriu si doar pentru ca am pozat-o din mai multe unghiuri) si cu cotiera de Ceed.
Cea de Ceed este printre extrem de putinele care nu se rabateaza.
mr_wizard - producatorii din vest nu inteleg si sunt oripilati de dorinta noastra de a avea cauciuc si peste tunelul median.
Mda..., dar la ei nu arata drumurile ca la noi...
Prin urmare, am fost nevoiti sa gasim solutii:
1. un covoras de mocheta cu spate cauciucat si impermeabil, pe care il poti alege la culoarea covoraselor de cauciuc (negru) sau la culoarea mochetei de baza a masinii. Avand in vedere ca murdarirea tunelului median este mai degraba accidentala decat regulata si oricum nu atat de "agresiva" precum pe laterale, isi face datoria fara probleme.
Dimensiuni generale: 25*50 cm -acopera tunelul si intra sub covorasele laterale. Daca doriti alte dimensiuni, se pot aduce. Pretul pentru 25*50 - 14 ron.
2. un covoras de cauciuc rectangular 45*33 cm, de la acelasi producator ca si covorasele speciale, acelasi material, margini, finisare. Acesta fiind un pic cam lat, s-ar putea la unele masini sa trebuiasca ingustat un pic in dreptul consolei de pe tunel. Pret: 15 ron.
stenso - Nu, pentru Ceed si pentru tot ce este de la clasa compacta in sus (am si scris "portbagaje medii si mari"), pretul e 151 ron minus reducerile la alegere.
Pentru Picanto, Fiesta, Fabia HB, 206 HB, Polo HB etc pretul este 134 ron.
Cat despre reducerile pentru mai multe bucati pe livrare - tocmai de-aia am gandit oferta in acest mod pentru forumuri. Aici e mediul ideal pentru a face group-buy... Important este sa facem o singura factura si o singura livrare.
Multumesc!
Mircea
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.