• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Tavite portbagaj,covorase,bandouri,cotiere.Reduceri pt forum

Locul in care puteti posta anunturi despre vanzarea pieselor sau accesoriilor auto

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Tavite portbagaj,covorase,bandouri,cotiere.Reduceri pt f

Postby cosmin_m3 » 10 Jun 2010, 07:57

@Akbhar se grabeste un pic... vrea produsele cel tarziu luni ... asta inseamna ca vineri coletul trebuie sa plece de la Timisoara.... eu zic ca in seara asta sa deliberam situatia si sa dam comanda ferma astfel incat Mircea sa puna maine produsele la curierat.
asa ca... printre ultimele strigari... mai doreste cineva vreo tavita la pret redus???
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby themircea » 10 Jun 2010, 08:04

Salut!

Hai sa incercam sa le luam pe rand.

Da, dupa ultima lista postata (ora 14.06) aveti 5*151, curierat gratuit, covorasele gratis.

Petry & Stenso - sigur ca pentru modelul HB cu spatiu de depozitare (organizer) sub podea e alta tavita. Nu am comentat pentru ca am vazut ca ati scris complet si coerent "ceed upper trunk" sau asa ceva. Vedeti si poze in catalogul nostru.

catalin 1984 - covorasele de mocheta se configureaza de catre client, iar posibilitatile sunt atat de variante incat e matematic imposibil sa tii stocuri. Nici fabrica nu tine stoc. Vezi pe http://www.rimimg.ro/catalog/extra_info ... 49d817bcd6 cum se configureaza si ceva poze.

Tavita costa 151 ron. De aici pot fi scazute niste reduceri - gasesti sistemul complet in postul meu anterior.

stenso - Multumesc pentru ultimul post! Exact asa gandim si noi si de aceea incerc sa scriu totul negru pe alb si sunt atatea detalii si pe site-urile noastre.
Problema e alta: oamenii nu mai citesc, nu mai stiu sa asimileze cuvantul scris, asa ca de multe ori ne intrebam "cui prodist"...

Ceau!
0256/275273 , 0720.699655 L-V 8-18, S 9-15
themircea

Model: Alta marca
Motorizare: 1.6 16V

Advertisement

Postby catalin1984 » 10 Jun 2010, 08:16

Perfect atunci ramane ferma comanda mea pentru tavita, covorasele, pentru moment ma mai gandesc.

Multumesc themircea, e a doua tavita pe care o iau de la tine prima e inca in stare foarte buna si se potriveste perfect,

L.E: Themircea, cumva se gasesc la tine protectii impotriva bagajelor si pentru noul kia ceed?

Merci
Ceed 1.4 Lx Best + Team Dynamics 17"
and
Ceed(2010) 1.6 crdi +ecoDynamics - stock 16"

http://www.colindetailing.ro/forum
http://www.colindetailing.ro
Image
catalin1984

Motorizare: 1.4 lx best

Advertisement

Postby themircea » 10 Jun 2010, 08:36

Salut!

catalin1984 - Iti multumesc ca apelezi inca o data la noi!

Scuze, nu stiu la ce te referi prin protectii impotriva bagajelor.

Cat despre "noua Kia Ceed", e exact aceeasi masina... I-au schimbat masca fata si stopurile si se lauda ca-i "noua".
E doar un facelift minor, gandit sa aduca imaginea masinii in aceeasi linie de design cu Sorento II, Venga, Soul, Sportage 2011.

Ceau!
themircea

Advertisement

Postby Akbhar » 10 Jun 2010, 11:27

Banuiesc ca se refera la o folie care se lipeste pe partea superioara a barii din spate ca sa protejeze vopseaua de zgarierea accidentala cand se incarca/descarca bagajele. Mircea nu cred ca are asa ceva in magazin, poti da comanda dupa codul OEM Kia la magazinele de piese/dealer (parca e vreo 80ROn) sau poti face o protectie la un atelier care se ocupa de colantari, in forma, culoarea si materialul dorit.

PS: Si eu sunt client recidivist. Tavita si covorasele de cauciuc isi fac treaba cu bine si m-au salvat de multe neplaceri. :good: Cred ca Mircea ar fi salvat de multa bataiede cap si de mesaje in care da exlicatii daca ar fi mai putin amabil. :D
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby stenso » 10 Jun 2010, 17:59

salut baieti,la mine ramane ferma comanda,puteti sa-i dati drumu orcand, astept decat info pt modalitatea de plata si pretul exact.

@catalin ai 2 avantaje daca iei si presurile acum,10ron discount si curier gratis, ma gandesc ca poti sa te hotarasti la o culoare (negru sau gri, cum vrei) si mai mult ca sigur ca mircea le are pe stoc si ti le va trimite, acuma cum doresti,,,,

o zi buna
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Advertisement

Postby catalin1984 » 10 Jun 2010, 21:53

pai in principiu daca nu ar fi timpul mare de asteptare si avansul, ar fi ok pentru mine, insa mai astept.

Oricum din ce am inteles masina vine cu presuri de cauciuc.

Bafta
Ceed 1.4 Lx Best + Team Dynamics 17"
and
Ceed(2010) 1.6 crdi +ecoDynamics - stock 16"

http://www.colindetailing.ro/forum
http://www.colindetailing.ro
Image
catalin1984

Motorizare: 1.4 lx best

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 10 Jun 2010, 22:03

si din partea mea putem finaliza inscrierile. nu cred ca mai sunt doritori... de mai bine de 3 zile acest topic este mereu in top... timp suficient zic eu ca sa fie vazut de toata lumea. propun ca maine dimineata sa lansam comanda ferma.
acum ramane de vazut pe ce adresa va trimite Mircea coletul? si cui vom trimite banii. eu sambata dimineata voi pleca din localitate si voi reveni marti... sincer, eu as prefera sa fac plata maine.
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Advertisement

Postby stenso » 11 Jun 2010, 01:17

presupun ca petry sau akhbar ne ajuta cu o adresa si un nr de cont....sa primeasca coletu,sa faca plata si dupa sa ne ajute prin dragos, vb maine la tel
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Advertisement

Postby themircea » 11 Jun 2010, 05:46

Salut!
Akbhar si Catalin1984 - Da, aducem protectii pentru pragul de incarcare de pe bara spate. Sunt de plastic, acelasi material ca si bandourile, dar din nefericire nu-i Ceed-ul in catalog... deocamdata.

Catalin1984 - pentru forum nu am cerut niciodata avans. Problema cu asteptarea la covorasele de mocheta este naturala avand in vedere combinatiile posibile.
La sfarsitul saptamanii viitoare vom avea o livrare de la fabrica. Daca pana Luni dimineata ne dai configuratia completa, le ai relativ repede.

Repet: de cauciuc sunt pe stoc in permanenta.

Everybody - ati vazut ca eu am vreme sa intru pe topic doar dimineata devreme. Daca doriti sa plece azi coletul, va rog sa ne sunati la numerele din semnatura si colegii mei vor prelua/expedia comanda. Daca nu-i urgent, atunci puteti scrie PM cu datele de facturare/livrare si un numar de telefon.
Daca livrarea se face catre Akbhar sau Catalin e suficient sa le spuneti colegilor mei numele si va gasesc ei in programul de facturare.

Ceau!
themircea

Advertisement

PreviousNext

Return to Piese si componente auto

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post