Salut!
Hai sa incercam sa le luam pe rand.
Da, dupa ultima lista postata (ora 14.06) aveti 5*151, curierat gratuit, covorasele gratis.
Petry & Stenso - sigur ca pentru modelul HB cu spatiu de depozitare (organizer) sub podea e alta tavita. Nu am comentat pentru ca am vazut ca ati scris complet si coerent "ceed upper trunk" sau asa ceva. Vedeti si poze in catalogul nostru.
catalin 1984 - covorasele de mocheta se configureaza de catre client, iar posibilitatile sunt atat de variante incat e matematic imposibil sa tii stocuri. Nici fabrica nu tine stoc. Vezi pe
http://www.rimimg.ro/catalog/extra_info ... 49d817bcd6 cum se configureaza si ceva poze.
Tavita costa 151 ron. De aici pot fi scazute niste reduceri - gasesti sistemul complet in postul meu anterior.
stenso - Multumesc pentru ultimul post! Exact asa gandim si noi si de aceea incerc sa scriu totul negru pe alb si sunt atatea detalii si pe site-urile noastre.
Problema e alta: oamenii nu mai citesc, nu mai stiu sa asimileze cuvantul scris, asa ca de multe ori ne intrebam "cui prodist"...
Ceau!