Salut!
Stenso - un singur nume si o singura factura nu e chiar asa de important. Poate unii dintre voi doriti factura pe firma/PFA etc. Putem pune mai multe facturi in colet (daca se achita prin banca, sa nu fie rambursuri diferite). Important e sa fie
o singura livrare, totul sa fie trimis deodata si intr-un singur loc.
cosminM3, Stenso, Akhbar - noi tocmai de-aia am gandit asa ofertele pentru forumuri, pentru ca am banuit ca aici oamenii se cunosc/se intalnesc pe zone si sa le fie mai usor si mai rentabil sa comande impreuna.
Raspund mai jos in ordinea punctelor la intrebarile lui Cosmin.
prima intrebare, fara nr.crt: la covorasele lui Akhbar, pretul e cel din catalog minus 10 ron pentru ca sunt in colet cu tavita.
1. da, asa cum scrie si acolo, la oferta de 2-3-4-5 pe colet conteaza doar tavite, bandouri, cotiere.
Covorasele au alt sistem ; e scris in politica de reduceri.
2. evident - curierat gratuit
3. am mai scris si asta de cateva ori, da' nu-i bai: 2 din acele produse = minus 8 ron/buc ; 3 din acele produse = minus 10
ron / buc ; 4 din acele produse = minus 15 ron / buc ; 5 buc = un al saselea in valoare de maxim 151 ron gratis
Intrebarile 4. si 5. sunt cam alambicate

, dar cred ca am raspuns deja mai sus...
In ultima lista postata de Akhbar ar fi minus 15 ron la fiecare din cele 4 tavite si 10 ron la covorase. Oricum, daca mai adaugati o tavita/bandou/cotiera (ca sa fie 5) aveti gratuit covorasele sau poate gasiti un alt produs pe care-l vreti gratis.
Oricum, nu prea stiu eu(dar banuiesc ca v-ati vorbit intre voi) unde vreti sa ajunga coletul: Bucuresti, Pitesti, Craiova?
Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare: - la tavite, bandouri, cotiere – 10% reducere sau curierat gratuit;
- la covorase (cauciuc si mocheta)– suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt pe colet;
- la covorase + tavita, bandouri sau cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit.
- la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 produse din gama tavite/bandouri/cotiere pe livrare, aveti al 6-lea produs (in valoare de maxim 151 ron) gratuit.
Ceau!