• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Tavite portbagaj,covorase,bandouri,cotiere.Reduceri pt forum

Locul in care puteti posta anunturi despre vanzarea pieselor sau accesoriilor auto

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Tavite portbagaj,covorase,bandouri,cotiere.Reduceri pt f

Postby cosmin_m3 » 08 Jun 2010, 15:55

petry_1776 wrote:
stenso wrote:dragi colegi forumisti haideti sa facem liste de cate 5 si avem un produs gratis(pana la 151ron) si il ia cineva si impartim bani sau vedem noi cum..imp e sa dam odata comanda si sa fie pe un nume si pe o singura factura,ce ziceti? :wink: incep eu primu lista

1. stenso - 1 tavita ceed hb

Stenso, mai este valabila cererea? Daca da, eu ma bag cu 2 tavite una pt o HB si una pt SW.

citind din urma am gasit postul acesta al lui @petry scris in 25 ianuarie.... daca nu si-a facut rost pana acum de ele si mai confirma si ea comanda... ne-am scos! :D :good:
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby stenso » 08 Jun 2010, 16:38

eram foarte scosi daca te bagai si tu cu bandourile....si eram la fix 5 :wink: , orcum asteptam sa ne comfirme @petry si o sa fim 4 , si poate cu @akbhar 5 :good:
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Advertisement

Postby petry_1776 » 08 Jun 2010, 17:31

Pt ca SW-ul a plecat deja in Italia, nu pot sa confirm decat pt a mea, HB. Precizez ca eu AM tavita de scule deasupra rotii de rezerva, conteaza?
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby Akbhar » 08 Jun 2010, 18:28

1. stenso - tavita portbagaj Cee'd low
2. cosmin_m3 - tavita portbagaj Cee'd low
3. petry1976 - tavita portbagaj Cee'd up
4. Akbhar - tavita portbagaj Skoda Octavia 2 sedan
5. Akbhar - covorase de cauciuc Skoda Octavia 2 sedan
6. ...

Corect?
Kompass Blue ODO: 65.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 08 Jun 2010, 22:01

stenso wrote:eram foarte scosi daca te bagai si tu cu bandourile....si eram la fix 5 :wink:

da , stiu, dar cand am luat bandourile eram inainte de concediu si ma grabeam un pic , si nici nu puteam sa le comand pe amandoua pt ca ministul de finante (adica prietena) nu mi-a alocat suficiente fonduri :roll: .... si sincer sa fiu nici nu citisem topicul , daca vedeam ca erau deja 3 produse comandate ... incercam de atunci figura asta. revenind la prezent ... vad ca s-au strans totusi destul de repede 5 produse... chiar prea repede :D
acum sa asteptam confirmarea lui @themircea!!
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 08 Jun 2010, 22:48

structurand primul post postat de @themircea am subliniat urmatoarele aspecte pe care le am neclare:
themircea wrote:Covorase de cauciuc - Preturile sunt intre 115-135 ron. Reduceri: cost curierat suportat partial de noi. Voua va raman sub 15 ron.

care este pretul exact al covoraselor de caucic comandate de @Akbhar ? si ce reprezinta acei 15 ron?
themircea wrote:- la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 produse din gama tavite/bandouri/cotiere pe livrare, aveti al 6-lea produs (in valoare de maxim 151 ron) gratuit.

1. in enumerarea de mai sus nu sunt amintite si covorasele de cauciu, s-au omis sau nu se incadreaza?
2. pt coletul cu mai multe articole transportul este gratuit?
3. ce inseamna "la mai multe tavite/bandouri..." .. 2 buc tavite se incadreaza "la mai multe"??
4. care este reducerea de care beneficiem? ... daca mergem pe prima varianta (pana la sau) si luam in calcul reducerea maxima de 15 lei/articol... atunci avem 5 articole x 15 ron/buc. = o reducere de 75 lei???? ...
5. in cazul celei de-a 2-a variante (dupa sau) ..care este reducerea exacta de care beneficiem?
Image
ODO 75000+

cosmin_m3

Advertisement

Postby themircea » 09 Jun 2010, 07:59

Salut!

Stenso - un singur nume si o singura factura nu e chiar asa de important. Poate unii dintre voi doriti factura pe firma/PFA etc. Putem pune mai multe facturi in colet (daca se achita prin banca, sa nu fie rambursuri diferite). Important e sa fie o singura livrare, totul sa fie trimis deodata si intr-un singur loc.

cosminM3, Stenso, Akhbar - noi tocmai de-aia am gandit asa ofertele pentru forumuri, pentru ca am banuit ca aici oamenii se cunosc/se intalnesc pe zone si sa le fie mai usor si mai rentabil sa comande impreuna.

Raspund mai jos in ordinea punctelor la intrebarile lui Cosmin.

prima intrebare, fara nr.crt: la covorasele lui Akhbar, pretul e cel din catalog minus 10 ron pentru ca sunt in colet cu tavita.
1. da, asa cum scrie si acolo, la oferta de 2-3-4-5 pe colet conteaza doar tavite, bandouri, cotiere.
Covorasele au alt sistem ; e scris in politica de reduceri.
2. evident - curierat gratuit
3. am mai scris si asta de cateva ori, da' nu-i bai: 2 din acele produse = minus 8 ron/buc ; 3 din acele produse = minus 10
ron / buc ; 4 din acele produse = minus 15 ron / buc ; 5 buc = un al saselea in valoare de maxim 151 ron gratis
Intrebarile 4. si 5. sunt cam alambicate :D , dar cred ca am raspuns deja mai sus...

In ultima lista postata de Akhbar ar fi minus 15 ron la fiecare din cele 4 tavite si 10 ron la covorase. Oricum, daca mai adaugati o tavita/bandou/cotiera (ca sa fie 5) aveti gratuit covorasele sau poate gasiti un alt produs pe care-l vreti gratis.
Oricum, nu prea stiu eu(dar banuiesc ca v-ati vorbit intre voi) unde vreti sa ajunga coletul: Bucuresti, Pitesti, Craiova?

Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare:
- la tavite, bandouri, cotiere – 10% reducere sau curierat gratuit;
- la covorase (cauciuc si mocheta)– suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt pe colet;
- la covorase + tavita, bandouri sau cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit.
- la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 produse din gama tavite/bandouri/cotiere pe livrare, aveti al 6-lea produs (in valoare de maxim 151 ron) gratuit.

Ceau!
0256/275273 , 0720.699655 L-V 8-18, S 9-15
themircea

Model: Alta marca
Motorizare: 1.6 16V

Advertisement

Postby Akbhar » 09 Jun 2010, 09:44

Multumim pentru clarificari.

Deci? Mai vrea cineva o tavita/cotiera/bandouri? Eu cel tarziu luni am nevoie de produse, deci va rog sa va hotarati repde, altfel voi fi nevoit sa dau comanda singur.
Kompass Blue ODO: 65.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 09 Jun 2010, 09:47

bun, destul de clar raspunsul tau!
daca totul ramane asa, atunci sumele care vor trebui achitate de noi sunt urmatoarele:
1. stenso - 136 lei
2. cosmin_m3 - 136 lei
3. petry1976 - 136 lei
4. Akbhar - 241 lei (136+105 - catalogul pt covorase )
TOTAL - 649 lei

ca destinatar pt colet propun pe cineva din bucuresti ... iar pt livrarea in teritoriu (respectiv Craiova si Pitesti) ne rugam de @Dragos :pray: ... poate ne ajuta din nou (ca de cate ori ne-a ajutat...ce mai conteaza o data in plus :grin: )
Image
ODO 75000+

cosmin_m3

Advertisement

Postby DragosKIA » 09 Jun 2010, 09:53

Rezolvam :hello:
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 1.2