Akbhar, catalin1984, cosmin_m3, petry1976 si stenso (in ordine alfabetica... ) - va multumesc ca ati cumparat de la noi, unii chiar pentru a doua sau a treia oara. Va stau la dispozitie si pe mai departe.
Multumim, din pacate/din fericire nu voi mai comanda presurile din textil, pentru ca am primit odata cu masina a doua pereche de presuri care culmea sunt din textil
Ceed 1.4 Lx Best + Team Dynamics 17" and Ceed(2010) 1.6 crdi +ecoDynamics - stock 16"
cosminv - nu, din pacate pentru Tiida Sedan nu sunt tavite. In general in Vest nu se ofera sedanul, ci doar hatchback-ul si chiar unde se ofera nu prea este cerut. Daca doresti vreodata covorase de interior, din acelea avem (interiorul e la fel la hatchback cu cel de la sedan).
Poti, te rog sa-mi spui de ce nu mai pot trimite PM-uri si nici nu am voie sa umblu la niste setari legate de profil (semnatura)? Nu stiu de cand e asta, dar abia Vineri sau Sambata am observat.
Scuze ca intreb pe topic, dar, evident, nu aveam cum sa intreb pe PM si mi s-a parut nepoliticos sa te sun pentru o problema legata de forum.
Tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si de mocheta / velur, bandouri, cotiere. Toate speciale pe model de masina. Poze si detalii pe http://www.rimimg.ro/catalog
O cotiera de Opel Astra H exista in stoc? La ce pret? Se mai aplica vreo reducere? Multumesc frumos!
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS ODO 96k km +