• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Group buy piese KIA in RO

Locul in care puteti posta anunturi despre vanzarea pieselor sau accesoriilor auto

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Postby Stefan47 » 08 Feb 2012, 15:15

eu ma retrag de pe lista, vad ca diferenta la mine e de cativa lei...intre preturi + plus transportul din polonia, ajung tot acolo
Proud Owner of Kia Cee'd 1.4 16V ~120 HP, BEST, So RED....B-85-KHU--> ODO ~35.000 km

POZE >>> http://picasaweb.google.com/doncrzy
Stefan47

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby WJB » 08 Feb 2012, 16:07

Imi pare rau ca v-am bagat cearta in casa:)))...dar e bine de stiut ca avem variante si aici in Romanica.Avand in vedere pretul transportului de la polonezi care a crescut considerabil de cand am inceput sa comandam de la ei, cred k variantele(magazinele de mai sus) sunt binevenite :hello:
PROCEED-1400cmc-109cp-ekipare best+multe altele custom made
http://picasaweb.google.ro/Nestatres/MyBeigePRO#
WJB

Model: proCeed
Motorizare: 1400

Advertisement

Re: Group buy piese KIA in RO

Postby DragosKIA » 08 Feb 2012, 20:38

Le-am solicitat o oferta pt situatia in care facem group-buy la ei (o reducere pt membrii CKR)
Daca ne dau si o reducere, cred ca anumite repere tb luate de la ei
Daca raspund, il vom posta aici

E mai bine sa dam banii unor romani, decat polonezilor :grin:
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby Akbhar » 08 Feb 2012, 22:41

Eu nu am preferinte cine ia banii, cat timp produsele sunt bune si pretul mic.
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby catalin1984 » 09 Feb 2012, 09:49

In martie urmeaza ca sa fac revizia la 1.4.

Cei de la Mit Motors spun ca ma primesc cu filtrele de la Mobis insa imi cer factura de achizitie, certificat de garantie, si certificat de conformitate. In caz contrar imi asum eventualele defectiuni pricinuite de Ulei, Filtre, etc cumparate practic pe barba mea.

Lucru valabil conform lor indiferent daca cumpar filtre mann, champion sau orice alta marca, atata timp cat nu provind din stocul lor nu sunt acceptate fara aceste acte decat pe raspunderea propietarului.

Concluzia: Atata timp cat masina a mers pana acum la 60k km banuiesc ca nu se strica tocmai acum de la niste filtre sau ulei nu?
Ceed 1.4 Lx Best + Team Dynamics 17"
and
Ceed(2010) 1.6 crdi +ecoDynamics - stock 16"

http://www.colindetailing.ro/forum
http://www.colindetailing.ro
Image
catalin1984

Motorizare: 1.4 lx best

Advertisement

Postby WJB » 09 Feb 2012, 10:17

Si daca vii cu produse originale, insotite de toate documentele, iar ei iti scriu in carnetul de garantie: ''filtru aer, polen si filtru ulei-client", nu crezi ca tot pe barba ta se va face o reparatie in caz de ceva?O sa zica: "nu stiu domne de unde ai luat filtrele ,dar e din cauza lor defectiunea x":)))pai ca sa zica asta, ei trebuie sa verifice tot ce tine de filtrele respective,cum anume au influentat functionarea proasta a motorului etc etc...
DAR, sincer, nu cred ca se poate strica un motor din cauza unui filtru ulei sau aer,ele fiind originale....
Asta e abureala de marketing.
Si ca sa iti dau un exemplu : in provincie, la cateva serviceuri(nu mai stiu exact care), nu se folosesc filtre de origine(mobis) ci :Nipparts, Mann etc...Iar daca vrei sa vii cu filtrele tale, MOBIS, insotite de hartii, iti spun ca risti pe barba ta, sau ca nu te primesc cu ele. Deci...... :hello:
WJB

Advertisement

Postby Akbhar » 09 Feb 2012, 10:20

Cat te costa filtrul de ulei, filtrul de aer de la motor si filtrul de benzina luat de la Mit si cat te costa in alta parte?

Anul trecut filtrele astea m-au costat ~240Ron (25, 85, 124) la IMG. La un magazin de pe net am gasit la ~190 (20, 50, 120). Filtrul de polen evident ca o sa-l schimbi tu. Iar filtrul de aer de la motor se schimba obligatoriu la 2 ani, nu la fiecare revizie cum fac ei. Daca nu ai rulati multi kilometri de la ultimul schimb il scuturi si pe asta vechi si le zici sa nu ti-l schimbe.

Sincer, pentru doar 50Ron diferenta nu prea mi-as bate capul
Akbhar
Moderator global

Advertisement

Postby WJB » 09 Feb 2012, 10:33

Acum fiecare face cum vrea.Intradevar, in ceea ce priveste filtrul de benzina si filrul rezervor combustibil, preturile service-magazin sunt identice sau o diferenta de 10-20 lei.Tocmai de asta dar si din cauza faptului ca cele 2 sunt totusi niste piese "importante" am decis sa le iau din service.
Dar, la o revizie normala: ulei, filtru ulei,aer, polen, diferenta este mai mare de 50 lei, daca ne gandim ca filtrul polen la ei e 100-120 lei, iar noi putem achizitiona cele 3 filtre cu 80 lei, originale si cu tot tacamul de certificate.Pe cand, achizitionate din service, pretul acestora se apropie sau chiar depaseste suma de 200 lei.Iar eu cu suma asta si cu ceva cautari pe google, imi pot plati atat filtrele cat si manopera
DAR, ma repet ,e alegerea fiecaruia :hello:
WJB

Advertisement

Postby Akbhar » 09 Feb 2012, 13:44

Pentru mine, consumabilele schimbate la revizii se impart in 2 categorii, in functie provenienta lor si pastrarea garantiei:
- din service: ulei, filtru de ulei, filtru de benzina, filtru de aer, curele de transmisie, bujii.
- nu conteaza: filtru de polen, placute de frana, discuri de frana, stergatoare, etc.

Din fericire, cele din prima categorie sunt de obicei la preturi comparative cu cele din magazine, diferenta nu e semnificativa. iar filtrul de aer de la motor poate fi inlocuit la fiecare 2 revizii, conform planului de service. In categoria asta mai intra si lichidul de frana si antigelul, care se schimba rar si nu merita deranjul ca sa fie luat din alta parte.

Cele din a doua categorie se inlocuiesc in functie de buget si preferinte. Eu unul prefer sa schimb filtrul de polen la 6 luni, ma costa oricum mai putin decat unul original luat din service, iar calitatea nu difera. Aici reprezentanta are adaosul cel mai mare si putem face economii.
Akbhar
Moderator global

Advertisement

Postby stenso » 09 Feb 2012, 15:08

super tare ultimul post, asta ar trebui sa fie abecedarul fiecarui posesor de kia

sunt perfect de acord cu cele relatate&bine punctate :hello: @Akbhar
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Motorizare: 1.4

Advertisement

PreviousNext

Return to Piese si componente auto

• { RELATED_TOPICS }