sa o luam cu inceputul:
in 05.03.2011 ai spus urmatoarele intr-un post:
Numai ca nu poti plati cu card-ul
astazi spui:
cei interesati pot sa verifice ca plata cu cardul este posibila pana la suma de maxim 500 zloti
deci te contrazici singur.
suma maxima de plata cu cardul de care vorbesti tu de 500 zloti banui ca e suma maxima per tranzactie/plata. dar cine te opreste sa faci 2-3 plati consecutive sau a a doua zi? se pot face 2-3 facturi cu sume pana in 500 zloti. plus ca transferul international DUREAZA CEL MAI MULT, fata de plata cu cardul care e cea mai rapida modalitate de plata.
tot in 05.03.2011 ai mai spus:
si mai mult decat atat mai vorbim si de niste reduceri,
reducerile obtinute de tine sunt mai mari decat suma platita de @konvict, in conditiile in care el NU A NEGOCIAT NIMIC.
tot in 05.03.2011 ai spus:
la care se adauga un comision de transfer bancar negociat cu banca lor
nici pana acum nu ai explicat cum ai negociat tu cu banca straina a destinatarului transferului. spune-mi si mie cum poti negocia atata timp cat tu platesti comision catre banca romaneasca de la care trimiti si catre banca externa a romaniei. cine stie, poate am eu vreo lacuna aici si poate imi prinde bine pe viiitor cand o sa mai transfer si eu bani, si voi negocia si eu cu vreo banca. desi, cum am mai zis, am facut mai multe transferuri, de la 3 banci in total, dar nici una n-a pomenit ceva de negociere.
tot tu ai spus astazi:
Negocierea dintre mine si banca furnizorului se refera la o reducere a comisionului de transfer bancar, nu a cursului de schimb care in orice caz nu este cursul BNR ci cursul bancii din ziua x.
daca citeai atent ce am scris eu ieri, vedeai ca se aplica cursul BNR DOAR in cazul platii cu cardul. plata se face din LEI in ZLOTI.
pentru plata prin internet banking sau la ghiseu, ESTE NEVOIE SA AI CONT IN MONEDA CARE O TRIMITI. trimiti din cont in euro - in cont in euro, sau din zloti - in zloti DECI NU SE FACE VREUN SKIMB VALUTAR PENTRU PLATA.
si inca un aspect:
m-am mai ocupat si eu de "group buy", cumparand piese si alte accesorii de la firma Noris Automotive, dar am postat pe forum fiecare mail primit de la firma cu preturile, discutiile cu ei precum si facturile/chitantele sa vada lumea cat si ce a costat. asta poti verifica, topicul inca exista.
tu nu ai postat nici factura, nici mailuri, nici formularul de transfer al banilor de la banca, intr-un cuvant, NIMIK. si te mai intrebi de ce au iesit insinuari si divergente?
numa bine