• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Sesiune - Stresiune ?

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Sesiune - Stresiune ?

Postby aktymel » 05 May 2009, 10:26

deschid acest topic.... si doresc sa participe toti care vor intra in sesiune si/sau care au trecut... La mine este ultimul an. trebuie sa pregatesc si licenta si vreau sa va zic ca sunt oarecum panicat! Nu pot sa invat, nu pot sa ma concentrez ! Daca pun mana pe vreo carte ceva...cursuri ma ia somnu` :banghead:
Cum v-ati descurcat voi ? memo-plus ? energizante ? tutun ? :beg: nustiu cum sa ma pregatesc mai bine , la licenta cum e ? greu? usor? cum e comisia de examinare ? ce trebuie sa faci atunci cand est in fata ? Pt multi stiu ca acestea nu mai sunt decat niste amintiri placute dar pt mine acum e un chin !!! Nu mai vreau scoala astept sa se termine mai repede :beg:
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO > 45.000 +
aktymel

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Re: Sesiune - Stresiune ?

Postby iulian2007 » 05 May 2009, 10:37

si eu o sa incep sesiunea, dar de pe 1 iunie,
m-am apucat de scoala acum mai la batranete :rotfl: , dar daca va merge ca in sem I, totul va fi OK :thumbsup:
pana la licenta mai am o caruta...........
iulian2007

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby ionut.popescu » 05 May 2009, 10:47

Niciodata nu este tarziu @iulian2007. Si eu sunt in situatia ta, dar sti cum se spune: mai bine mai tarziu decat deloc. Mai avem pana la pensie asa ca sigur o sa ne trebuiasca acea diploma. :hello:
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Advertisement

Postby marcutza » 05 May 2009, 12:01

aktymel wrote:deschid acest topic.... si doresc sa participe toti care vor intra in sesiune si/sau care au trecut... La mine este ultimul an. trebuie sa pregatesc si licenta si vreau sa va zic ca sunt oarecum panicat! Nu pot sa invat, nu pot sa ma concentrez ! Daca pun mana pe vreo carte ceva...cursuri ma ia somnu` :banghead:
Cum v-ati descurcat voi ? memo-plus ? energizante ? tutun ? :beg: nustiu cum sa ma pregatesc mai bine , la licenta cum e ? greu? usor? cum e comisia de examinare ? ce trebuie sa faci atunci cand est in fata ? Pt multi stiu ca acestea nu mai sunt decat niste amintiri placute dar pt mine acum e un chin !!! Nu mai vreau scoala astept sa se termine mai repede :beg:

incearca sa te mobilizezi, nu lua examenul ca pe-o boala pe care trebuie sa o tratezi cu ceva anume, energizante samd. stabileste-ti timpii de invatat, materia si ce anume din ea inveti azi, maine, peste o sapt. odiheste-te, mananca, invata. ti-ai format o structura a lucrarii, ai inceput lucrarea de licenta?
comisia nu te va intreba prea multe, vei avea un anumit timp in care trebuie sa motivezi lucrarea, in principiu va dialoga cu tine presedintele de comisie.
:hello:
marcutza

Model: Alta marca
Motorizare: benzina

Advertisement

Postby Akbhar » 05 May 2009, 13:11

Partea cu mobilizatu' a fost cea mai grea din toata facultatea. Cand a fost vorba de realizarea lucrarii de diploma, am cam taiat frunza la caini un semestru intreg (am mai citit cate ceva, dar nimic semnificativ) si in utimele doua saptamani, cand au inceput sa imi cam bataie picioarele am facut totul: aplicatia, testele experimentale, 70 de pagini de teorie/documentatie, slide-urile si am avut si 24 de ore inainte de prezentare ca sa dorm. :D Si am reusit sa iau nota maxima. Cam la fel am facut si pentru lucrarea de disertatie la master. Nu zic ca e o solutie buna, dar la mine e mers asa.

Oricum, ramane de baza dictonul studentesc: "n-ai restanta, n-ai prestanta". :D
Kompass Blue ODO: 65.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Advertisement

Postby aktymel » 19 May 2009, 23:02

pana acum 3 examene sustinute din 6... trecute cu bine ..... inca un pic si se termina :wave:
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO > 45.000 +
aktymel

Advertisement

Postby laurmic » 20 May 2009, 05:07

Felicitari si bafta mai departe!!! :good:
Jurnal
ODO 69000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby marcutza » 20 May 2009, 08:13

tine-o tot asa !!!! Brava !!!! :good:
marcutza

Model: Alta marca
Motorizare: benzina

Advertisement

Postby Devilson » 20 May 2009, 08:48

hai, inca umpic si ai scapat! multa bafta in continuare. :yahoo:
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby aktymel » 22 May 2009, 13:19

si gata s-a terminat si scoala :yahoo: Au mai ramas cateva examene de dat si licenta ! deja cred ca o sa-mi fie dor de colegi, de profi, de tot ce a trecut pe langa mine atat de repede... Image Image Image
aktymel

Advertisement

Next

Return to Non-Auto

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post