• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Michael Jackson a murit

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Michael Jackson a murit

Postby petry_1776 » 16 Jul 2009, 09:39

Nasol, cred ca a fost o lovitura pentru el. oricum, e pacat sa se vorbeasca de rau de cineva, oricine ar fi el, fiecare si le stie pe ale lui. :cray:
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,6 90cp

Postby Arnold12 » 28 Jul 2009, 23:01

Politia perchezitioneaza casa medicului lui Michael Jackson
de D.G. HotNews.ro
Marţi, 28 iulie 2009

Politia si agentii federali antidrog au perchezitionat marti casa medicului lui Michael Jackson din Las Vegas, au anuntat autoritatile, fara a oferi alte detalii, informeaza AFP.

Posturile locale de televiziune aratau imagini cu masini de politie stationate in fata domiciliului medicului, Conrad Murray.

Site-ul TMZ.com, care a anuntat primul decesul artistului, in 25 iunie, a afirmat marti ca membri ai agentiei americane de lupta impotriva stupefiantelor, DEA, si ai politiei din Los Angeles au facut o perchezitie la domiciliul lui Murray, pentru a cauta dosarele medicale ale regelui muzicii pop.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, in 25 iunie la Los Angeles, in urma unei crize cardiace.

Luni, postul american de televiziune CNN a afirmat, citand politia, ca Murray ar fi cel care i-a administrat artistului substanta care i-a provocat moartea. Marti, Institutul Medico-Legal din Los Angeles a anuntat ca rezultatele toxicologice ale autopsiei lui Michael Jackson vor fi cunoscute in cursul acestei saptamani.

Medicii legisti ar fi gasit in corpul megastarului o combinatie letala de medicamente, printre care analgezice puternice precum OxyContin si Demerol, potrivit postului american ABC.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby Devilson » 10 Aug 2009, 19:39

Michael Jackson a fost inmormantat in secret, pe 6 august

Artistul a fost inmormantat intr-un mausoleu din parcul memorial Forest Lawn din Los Angeles, la ceremonie participand 20 de prieteni apropiati si membri ai familiei, potrivit unor surse din anturajul familiei

La ceremonia secreta au fost prezenti si membri ai familiei megastarului, printre care tatal lui Michael, Joe, si sora sa, La Toya. Inhumarea a avut loc la cateva ore dupa ce creierul lui Michael Jackson a fost returnat familiei, organul fiind inlaturat in luna iulie de medicii legisti, pentru a determina cauza decesului, potrivit contactmusic.com.

Mausoleul in care a fost inmormantat este proprietatea lui Berry Gordy, fondator al casei de discuri Motown si apropiat al lui Michael Jackson.
"Dupa inmormantarea publica, familia Jackson dorea sa-si ia ramas bun intr-un mod privat si departe de camerele de filmat. In special mama lui Michael, Katherine, a fost foarte deranjata de faptul ca trupul cantaretului a fost impartit in bucati pentru autopsii si dorea ca trupul acestuia sa se odihneasca in pace cat mai curand posibil. La cateva ore dupa ce creierul a fost returnat, Michael a fost pus in cripta. A fost o ceremonie normala, cu aproximativ 20 de prieteni apropiati si membri ai familiei. Nu au fost rugaciuni, discursuri, cu totii au reflectat in tacere la amintirile pe care le aveau alaturi de Michael", au declarat surse apropiate starului, citeaza NewsIn.

Informatiile privind inmormantarea au fost confirmate de Uri Geller, unul dintre prietenii lui Michael Jackson, intr-o declaratie pentru postul GMTV.
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, in urma unui stop cardiac. Familia Jackson i-a organizat o ceremonie privata in luna iulie, la Forest Lawn, inainte de a-l omagia intr-un spectacol televizat care a avut loc la Staples Center din Los Angeles.

www.9am.ro
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby Arnold12 » 17 Aug 2009, 23:50

Michael Jackson va fi inmormantat de ziua lui, pe 29 august
de D.G. HotNews.ro
Luni, 17 august 2009

Regele muzicii pop, Michael Jackson, va fi inhumat pe 29 august, chiar in ziua in care ar fi implinit 51 de ani, la cimitirul Forest Lawn, din Los Angeles, a declarat tata lui Michael, Joe Jackson, citat de AFP.

Tatal lui Michael a refuzat sa mai dea si alte detalii, dar a precizat ca decizia a fost luat recent iar ceremonia de inmormantare privata va incepe la ora 10.

Suspansul din jurul mortii lui Michael Jackson a continuat in ultimele saptamani. Surse apropiate familiei infirma informatiile potrivit carora megastarul ar fi fost ingropat pe 6 august intr-un mausoleu din Forest Lawn. Astfel, trupul acestuia se afla in continuare, la mai bine de o luna si jumatate de la deces, in subsolul cladirii principale a parcului memorial Forest Lawn din Los Angeles, informeaza TMZ.com, citand surse apropiate familiei. Mama artistului, Katherine Jackson, a vizitat de nenumarate ori, in ultima perioada, locul in care este pastrat trupul fiului sau.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Autoritatile asteapta rezultatele analizelor toxicologice pentru a determina cauza exacta a mortii. Potrivit unor surse, in locuinta din Los Angeles unde a murit megastarul au fost gasite mai multe doze de Diprivan, un sedativ puternic, care se administreaza intravenos.
Image
Album Arnold12
Image
Arnold12
Senior Member

Advertisement

Postby Devilson » 19 Aug 2009, 19:36

VIDEO: Doctorul lui Michael Jackson rupe tacerea

Controversatul doctor Conrad Murray, aflat in vizorul anchetatorilor care cerceteaza moartea lui Michael Jackson, vorbeste pentru prima oara in public, prin intermediul YouTube.
In filmuletul postat pe YouTube, Dr. Conrad Murray le multumeste tuturor celor care il sustin si spune ca nu-i este frica de ancheta pentru ca el a spus autoritatilor numai adevarul. "As vrea sa le multumesc pacientilor si prietenilor mei, care mi-au trimis mesaje, mailuri sau scrisori de incurajare pentru a ma instiinta de sprijinul lor".

De asemenea medicul a declarat ca dupa moartea megastarului, a primit mai multe amenintari cu moartea si din aceasta cauza ii este frica sa mai raspunda la telefoane sau la e-mailuri. "Dupa tot ceea ce se intampla, imi este teama sa raspund la telefon ori sa-mi folosesc e-mailul. Tocmai de aceea am inregistrat acest film sa stiti ca am primit mesajele voastre. Nu am putut sa va raspund personal, desi stiti ca acest lucru nu-mi sta in fire…Mesajele voastre imi dau putere si curaj sa merg mai departe. Inseamna totul pentru mine…Nu fiti ingrijorati. Totul va fi bine atata timp cat am incredere in Dumnezeu. Am facut tot ce mi-a stat in putinta. Dumnezeu sa va binecuvanteze, va multumesc", a incheiat medicul.

Dr. Conrad Murray le-ar fi spus politistilor ca i-a administrat lui Jackson o perfuzie cu Propofol, un anestezic folosit in chirurgie, insa cantaretul s-a temut ca efectele acestuia nu vor fi destul de puternice si i-a cerut unui angajat sa-i faca o injectie cu Demerol, un analgezic foarte puternic. Combinatia de Demerol si Propofol (denumire comerciala Diprivan) a determinat un atac de cord devastator.
Dr Hoefflin, care l-a tratat pe Michael timp de 25 de ani, este de parere Dr. Murray a adormit in timp ce perfuzia cu Propofol nu se terminase si de aceea nu a intervenit prompt atunci cand inima lui Jackson s-a oprit.

Avocatul lui Murray, Ed Chernoff, a afirmat permanent ca acesta nu i-a dat lui Michael niciun medicament de natura sa ii provoace moartea.

Rezultatele toxicologice ale autopsiei lui Michael Jackson au fost finalizate, dar sunt tinute la secret pana la finalizarea anchetei.

www.9am.ro
J.B.
Devilson
Senior Member

Advertisement

Postby Devilson » 29 Aug 2009, 13:35

Astazi Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani

In urma cu 51 de ani s-a nascut cel ce avea sa fie Regele muzicii pop. Michael Jackson si-ar fi serbat astazi ziua de nastere, daca pe 25 iunie nu ar fi decedat in urma unei supradoze cu propofol, un anastezic foarte puternic.

Astazi, milioane de fani din intreaga lume au organizat petreceri prin care sa celebreze viata celui care a fost regale muzicii pop. In Mexic, 15.000 de fani se vor intalni astazi pentru a forma cel mai mare grup de oameni care danseaza simultan pe melodia Thriller. Timp de cateva saptamani, ei s-au antrenat si au pregatit coregrafia cu care spera sa intre in Cartea Recordurilor, chiar de ziua megastarului.

Si in fanii din Romania sunt asteptai astazi in parcul Herastrau din Capitala unde se inaugureaza Aleea Michael Jackson, in cadrul unui eveniment de comemorare. [Aleea Michael Jackson, inaugurata in Herastrau de ziua Regelui Pop]

Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit pe 25 iunie la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, a anuntat Los Angeles Times. [A murit regele]

Decesul neasteptat al lui Michael Jackson, cu cateva saptamani inainte de o serie de concerte care ar fi trebuit sa il relanseze, a fost incojurat mult timp in mister, iar speculatiile nu au intarziat sa apara.

La o zi dupa moartea lui Michael, mai multi prieteni apropiati familiei Jackson declarau ca megastarul a murit in urma unui “cocktail” de medicamente, calmante si antidepresive, pe care le lua pentru a fi din nou in forma in vederea programului lung de concerte prevazute pentru aceasta vara la Londra.

Chiar daca dupa prima autopsie medicii legisti exclud ipoteza unei crime, familia Jackson ramane suspicioasa si cere o adoua autopsie. [Familia Jackson cere o a doua autopsie a lui Michael]

A urmat o ancheta lunga in care suspectul principal a fost Conrad Murray, cardiologul lui Michael Jackson si ultima persoana care l-a vazut in viata. Domiciliul lui Murray si cabinetele sale din Las Vegas (statul Nevada) si Houston (Texas), precum si o farmacie din Las Vegas de unde se aproviziona cu medicamente au fost perchezitionate in ultimele saptamani de catre LAPD si agentia americana antidrog DEA.

In timp ce se discuta problema ceremoniei de inmormantare a artistului, in familia Jackson a aparut o noua controversa si anume testamentul. Barfe, zvonuri, intrigi, speculatii, informatii incomplete, documente, acte, declaratii ale avocatilor si persoanelor implicate in acest subiect, toate acestea fac extrem de dificila eluciderea testamentului lui Michael, fiind pusa sub semnul intrebarii insasi existenta unui testament veridic. [Testamentul lui Michael Jackson]

Chiar daca in urma testamentului, mama lui Michael, Katherine Jackson a obtinut custodia temporara a celor trei copii ai starului pop: Michael Joseph Jackson Jr., in varsta de 12 ani, Paris Michael Katherine Jackson, in varsta de 11 ani si Prince Michael Jackson II , in varsta de 7 ani, Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael, si mama celor doi copii mai mari ai lui Jackson a cerut, la randu-i, custodia lor. Dupa lungi negocieri, Katherine a obtinut custodia permanenta a micutilor.

La aproape doua luni de la moartea megastarului, surse din justitie au declarat pentru Fox News ca medicul Conrad Murray, va fi acuzat de omor prin imprudenta. Initial, anchetatorii au sperat ca il vor putea incrimina pe Murray cu o acuzatie mult mai grava decat omor prin imprudenta, dar procurorii sunt ingrijorati ca instanta nu-l va putea inchide fara suficiente dovezi. [Doctorul lui Michael Jackson va fi acuzat de omor prin imprudenta]

In ajunul zilei de nastere a megastarului, Institutul medico-legal din Los Angeles a anuntat ca decesul cantaretului a fost provocata de o "grava intoxicatie cu propofol", un anestezic foarte puternic pe care regele muzicii pop il folosea pentru a lupta cu insomnia. [Moartea lui Michael Jackson este o omucidere]

Cand politia din Los Angeles isi va incheia ancheta, revine procurorului districtual din Los Angeles sarcina de a decide daca si pe cine va pune sub acuzare pentru moartea lui Michael Jackson.

Funeraliile megastarului vor avea loc la 3 septembrie, la cimitirul Forest Lawn, din Glendale, periferie a Los Angeles-ului.

www.9am.ro
J.B.
Devilson
Senior Member

Advertisement

Postby Devilson » 04 Sep 2009, 20:15

VIDEO: Michael Jackson a fost inmormantat alaturi de celebritati

Funeraliile lui Michael Jackson s-au terminat in aceasta dimineata la ora 8 (ora Romaniei, n.r.), dupa ce trupul megastarului a fost depus in Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn, in suburbia orasului Los Angeles, in mijlocul unor buchete de crini si trandafiri albi, transmite AFP.

Ceremonia, care a fost una intima, rezervata familiei si apropiatilor, a avut loc in aer liber, in fata intrarii de la Terasa Sacra a Mausoleului, partea exclusivista a cimitirului, unde au mai fost inmormantate numeroase celebritati, printre care Humphrey Bogart, Nat King Cole si Walt Disney, relateaza NewsIn.

Sicriul, purtat de fratii lui Michael Jackson, a fost depus in Mausoleul construit dupa modelul cimitirului italian Campo Santo de Gines din Italia, la ora 7.43 (ora Romaniei, n.r.).

Copiii starului pop, Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) si PrinceMichael II (7 ani), au depus o coroana pe sicriu, amintind de titlul de "rege al pop-ului" atribuit lui Jackson. Sicriul a fost asezat in mijlocul unor mari buchete de trandafiri albi si de crini, iar fratii megastarului au purtat o manusa alba, unul dintre insemnele vestimentare ale lui Michael Jackson, la fel ca la ceremonia publica de pe 7 iulie.

Familia Jackson a ajuns la cimitir cu o ora intarziere, intr-un convoi de sase Rolls Royce-uri. Diva muzicii soul Gladys Knight a intonat un gospel, iar poetul Clifton Davis a interpretat unul dinte titlurile de la Jackson 5, grup in care Michael Jackson si-a inceput cariera.

La ceremonie au participat, printre altii, actorii Elizabeth Taylor si Macaulay Culkin si producatorul muzical Quincy Jones. Reverendul si aparatorul drepturilor civice Al Sharpton a fost si el prezent si a trimis, in timpul ceremoniei, un mesaj pe Twitter: "Ceea ce Michael Jackson a trait a fost injust, dar el a depasit greutatile. In final, a fost cel mai mare dintre toti artistii".

Invitatia la ceremonie, o carte mica, alba, ii chema pe apropiatii artistului sa ii celebreze viata si memoria: "L-am iubit, am ras cu el, am cantat imreuna. Am dansat cu el. Dar astazi, noi il celebram", se arata in text.

Ceremonia a fost, astfel, departe de omagiul public organizat in iulie, la Los Angeles, la care au asistat peste 20.000 de persoane si care a fost transmis in direct pentru a fi urmarit de alte sute de milioane de fani din lume.

Funeraliile contrasteaza, de asemenea, cu viata cantaretului care s-a facut remarcat in ultimii ani mai ales prin excentricitatile sale si problemele judiciare pe care le-a avut - transformarea sa fizica, prietenia cu un cimpanzeu, parcul de distractii Neverland si acuzatiile de pedofilie.

Chiar daca este deschis publicului, cimitirul Forest Lawn nu are "harti" care sa indice unde se odihnesc starurile. Marele Mausoleu, insa, este supravegheat de multe camere video, iar accesul inauntru este restrictionat.

sursa si filmari

Casa in care a murit Michael Jackson a fost cumparata

Resedinta din Los Angeles a fost achizitionata de stilistul francez Christian Audigier. Acesta isi doreste sa transforme resedinta in muzeu

"Da, am cumparat casa lui Michael Jackson", a confirmat Christian Audigier, creator de moda autodidact devenit multimilionar, celebru la Hollywood gratie vedetelor care i-au adoptat stilul sau de moda relaxat si colorat., potrivit AFP, citeaza NewsIn.

Stilistul a fost unul dintre apropiatii megastarului. Acesta a declarat ca in casa unde Michael Jackson a murit, vor fi organizate expozitii cu ocazia comemorarii mortii vedetei. Designerul nu are insa autorizatia din partea municipalitatii sa transforme casa in muzeu, asa cum dorea. Resedinta de dimenisiuni impresionante este situata in cartierul de lux Holmby Hills.

Locuinta apartinea lui Hubert Guez, asociatul lui Christian Audigier, iar Michael Jackson o inchiriase cu 100.000 de dolari pe luna.
Regele muzicii pop a murit la 25 iunie in urma unui stop cardiac cauzat de o intoxicare acuta cu propofol, un anestezic foarte puternic, a stabilit Institutul medico-legal din Los Angeles, care a calificat moartea cantaretului drept "omucidere".

Christian Audigier spune ca Michael Jackson era "in mare forma" inainte de a muri, la varsta de 50 de ani. "Era foarte slab, dar era si dansator totodata. Era foarte implicat in pregatirea concertului pe care urma sa-l sustina la Londra si era foarte fericit ca revine pe scena", sustine stilistul.

Venit la Paris pentru a cuceri piata franceza, dupa ce in Statele Unite si-a construit un adevarat imperiu, acesta a declarat despre moartea lui Michael: "Bineinteles, imi lipseste. Dumnezeu sa-l binecuvanteze!". Potrivit presei americane, in ultimele luni de viata, Michael Jackson ar fi colaborat cu Audigier la o linie de haine pentru copii.

www.9am.ro
J.B.
Devilson
Senior Member

Advertisement

Postby menta » 05 Sep 2009, 12:04

Si am ericanii astia de cacat...... nu au avut sicriu deschis sau nici macar nu au filmat cand l-au bagat in groapa.......acum na.....dau nas speculatiilor ca nu ar fi murit, ca s-a dat jos din ambulanta si a intrat intr-un tunel secret........etc etc....

Eu cred ca e cu Elodia in Dubai. :D :D
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Devilson » 13 Oct 2009, 17:18

Paul Anka revendica piesa 'This Is It' a lui Michael Jackson

Single-ul inedit al lui Michael Jackson - "This Is It" - descoperit pe site-ul oficial al regelui muzicii pop, la patru luni de la decesul acestuia, a provocat reactia energica a lui Paul Anka, artistul care se declara coautor al mult-asteptatei piese, informeaza AFP.

La cateva ore dupa postarea "single-ului", de catre reprezentantii companiei Sony, in noaptea de duminica spre luni (ora New York-ului) pe site-ul www.MichaelJackson.com, vedeta anilor '50, Paul Anka, a dezvaluit ca a contribuit la compunerea acestei piese, in 1983, alaturi de Michael Jackson, lucru omis de cei care au lansat aceasta versiune "furata", dupa spusele lui, motiv pentru care va inainta o actiune in justitie.

Intr-o inregistrare video postata pe site-ul TMZ.com, Paul Anka - idolul tinerilor din anii '50 si '60 - a declarat ca Michael Jackson "a furat inregistrarile din studioul sau".

Paul Anka a subliniat ca afacerea trebuie rapid solutionata si ca unul dintre executorii testamentari ai lui Michael Jackson, desemnati chiar de cantaret, si anume producatorul John McClain, a dat asigurari ca partiturile "single-ului" au fost impartite cu Paul Anka.

"Si-au dat seama ca au facut o greseala", a declarat Paul Anka intr-o inregistrare video. "Si-au dat seama ca era vorba de un cantec de-al meu, productia mea, si voi face tot pentru a obtine 50% din drepturile de autor, ceea ce mi se pare just".

Conform New York Times, executorii testamentari ai lui Jackson au publicat recent un comunicat in care se specifica "melodia a fost compusa impreuna cu legendarul Paul Anka". Asa cum informeaza publicatia, "This Is It" are la baza o inregistrare de-a lui Jackson lasata in studio-ul lui Paul Anka, pentru un duo pe care Paul Anka urma sa-l inregistreze.

Noua inregistrare, interpretata de Michael Jackson si avand pe fundal vocile fratilor sai, ca acompaniament, va aparea pe un CD in doua volume, care urmeaza sa fie lansat in luna octombrie. Lansarea CD-ului, va coincide cu premiera filmului omonim "This is it", programata pe data de 28 octombrie.

www.9am.ro
J.B.
Devilson
Senior Member

Advertisement

Postby Arnold12 » 10 Feb 2010, 00:58

Conrad Murray, acuzat oficial de moartea lui Michael Jackson!

Potrivit TMZ.com, doctorul nu a mai asteptat ca politistii sa il ia de la domiciliu si sa il duca in fata judecatorilor, asa ca a venit singur sa se predea.
Image
Album Arnold12
Image
Arnold12
Senior Member

Advertisement