• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 18:57

News News of Sugestii si Probleme forum

Site map of Sugestii si Probleme forum » Forum : Sugestii si Probleme forum

Aici asteptam ideile voastre pentru imbunatatirea forumului. Tot aici ne puteti spune si ce probleme intampinati.
Forum rules
Fiecare sugestie/problema va fi descrisa intr-un topic separat, pentru a ne ajuta sa tinem evidenta.
Inainte de a deschide un topic, verificati daca nu a intalnit altcineva problema, caz in care exista topicul. De asemenea, verificati daca nu exista deja rezolvare la problema voastra.

banner forum

Se pare ca sunt niste probleme cu imaginea din header, care a fost schimbata ieri seara. Va rog sa raspundeti la sondaj, iar cei care vad Merry Christmas si dupa ce au dat Ctrl + F5, sa anunte in acest topic.

Multumesc,
admin CKR
Read more : banner forum | Views : 196 | Replies : 8

Limba română

Pentru cei ce îşi doresc să vadă interfaţa forumului în limba română, e suficient să facă o mică schimbare in panoul utilizatorului (control panel), secţiunea forum, setări globale.

Dacă apar probleme, vă rog să lăsaţi un răvaş pe aici.
Read more : Limba română | Views : 85 | Replies : 0

[REZOLVAT] Dimensiune titlu

Daca se poate sa mai mariti spatiul de titlu pentru topicuri macar cu 20 de caractere :hello:
Read more : [REZOLVAT] Dimensiune titlu | Views : 391 | Replies : 6

[REZOLVAT] Problema PM - You are not authorised to send private messag

Am o problema cand incerc sa trimit un PM. Apare: "You are not authorised to send private messages." De trimis am mai trimis dar acum nus ce are... :?

Probleme login

Acum cateva zile nu m-am mai putut uita pt ca mi-am uitat parola. Am dat recuperare parola dar nu mi-a venit nici un email.
Bine este ca la munca unde mi-a salvat FF parola totul merge ok, dar cu parola salvata de FF de acasa nu ma pot loga...
Idei? Sunt probleme sau am eu probleme? :D
Read more : Probleme login | Views : 275 | Replies : 8

Probleme cu Opera?

Eu folosesc Opera si pina acum NU am avut probleme....azi am scris 3 posturi si cand imi era lumea mai draga ma scotea si imi cerea sa ma loghez,ati mai avut si voi asemenea probleme?
Mai foloseste careva Opera?
Read more : Probleme cu Opera? | Views : 365 | Replies : 14

Mai putine pagini de deschis

Sunt atatea subordini,mai putine mai simplu siteul!Am stat 3 ore pana sa ma prind! :banghead: :banghead:
Read more : Mai putine pagini de deschis | Views : 121 | Replies : 6

Sugestie - buton "search"

Ma gandesc ca ar fi util sa avem si-n josul paginii un buton "search".
Read more : Sugestie - buton "search" | Views : 86 | Replies : 0

[REZOLVAT] Sugestie-crearea unei sectiuni in forum pentru IT

Asa cum am zis si in titlu, m-am gandit ca n-ar fi rau ca toate informatiile ce tin de IT (gen: antivirus microsoft, virusi, google, mozzila si alte programe) sa fie postate intr-o sectiune speciala pentru IT, pentru a fi gasite mai usor.
Postarea lor in Coltul de Barfa, aglomereaza aceasta sectiune cu informatii ce ar putea fi restranse intr-o singura sectiune dedicata IT-ului.

o parere :hello:
Read more : [REZOLVAT] Sugestie-crearea unei sectiuni in forum pentru IT | Views : 135 | Replies : 3

Reducere dimensiuni imagini

Din motive ce tin de hosting, toate pozele postate pana acum au fost redimensionate astfel incat sa nu depaseasca rezolutia 1024x1024. Daca observati probleme, va rog sa le sesizati aici.
Read more : Reducere dimensiuni imagini | Views : 379 | Replies : 3

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement