• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 08 Feb 2012, 00:21

News News of Sport

Site map of Sport » Forum : Sport

Despre sporturi cu sau fara motor
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Universitatea Craiova se desfiinteaza!

Surse din cadrul Federatiei au anuntat ca membrii Comitetului Executiv au votat dezafilierea Universitatii Craiova!

Locul Universitatii in Liga a II-a urmeaza sa fie ocupat de Juventus Bucuresti.

Propunerea inaintata de Mircea Sandu a trecut in cadrul Comitetului Executiv cu 10 voturi pentru, doua abtineri (Palarie si Marius Stan) si doua absente (Cristi Borcea si Dumitru Costin).

Sandu i-a reprosat lui Mititelu ca din cele cinci dosare inaintate impotriva Federatiei, au fost retrase doar patru, ...
Read more : Universitatea Craiova se desfiinteaza! | Views : 67 | Replies : 1

Romania-Argentina, 10.08.2011, ora 21.45

Merge careva la acest meci?
Biletele se vand online (aici, aici, aici,etc.), dar se pot cumpara maxim 2 :(
Pe lîngă preţul biletului, un cumpărător trebuie să mai plătească 18 lei taxa de curier, 2 la sută din valoarea comenzii pentru taxa de rezervare online şi 5 la sută pentru taxa de procesare.
Read more : Romania-Argentina, 10.08.2011, ora 21.45 | Views : 157 | Replies : 5

Box-Buteeee!

Bafta, Bute !!!

P.S. Nu uitati! In seara asta, la ProTv !
Read more : Box-Buteeee! | Views : 64 | Replies : 4

MESSI sau BUTE?

Eu si cativa prieteni (craioveni) iubitori ai sportului ne-am gandit sa mergem si noi la un eveniment imp si am avut bineinteles de ales intre BUTE vs MENDY sau ROMANIA-ARGENTINA, o replica tare a dat-o tata zicand ma daca da unu knocaut in primu minut ce facem, vedem doar atat?! asa la Romania -Argentina avem 2 ore de spectacol garantate...si in plus vedem si noi NATIONAL ARENA... asa ca ne-am decis... mergem sa il vedem ...
Read more : MESSI sau BUTE? | Views : 42 | Replies : 0

Campionatul Regional de Rally-Sprint 2011

Clubul sportiv VSS Racing Club in colaborare cu Federatia Româna de Automobilism Sportiv da startul in luna Martie 2011 la Campionatul Regional de Rally Sprint.
Structurat pe mai multe etape, dar si judete, competitia se desfasoara dupa urmatorul program:

1. 26-27 Martie 2011, pe circuitul VIK Power Arad, jud. Arad - 17Km;
2. 30 Aprilie 2011, loc. Tomesti, jud. Timis - 29Km;
3. 21 Mai 2011, Paulis-Valea Cladovei, jud. Arad - 19Km;
4. 25 iunie ...
Read more : Campionatul Regional de Rally-Sprint 2011 | Views : 124 | Replies : 6

Marea Finala K1, Yokokama, 11 decembrie

11 decembrie, 09:00 (ora Romaniei), in direct la sport.ro:

Mighty Mo (SUA) - Peter Aerts (Olanda)

Semmy Schilt (Olanda) - Keijiro 'Kyotaro' Maeda (Japonia)

Gokhan Saki (Turcia) - Daniel Ghita (Romania)

Alistair Overeem (Olanda) - Tyrone Spong (Surinam)

Read more : Marea Finala K1, Yokokama, 11 decembrie | Views : 333 | Replies : 1

Daniel Ghita, primul roman in finala K1

Dupa ce l-a invins pe olandezul Errol Zimmerman, Daniel Ghita a devenit primul luptator roman care se califica in finala K1 care va avea loc la Yokohama.
Prima repriza dintre Ghita si Zimmerman a fost echilibrata, ambii luptatori nu au resit sa loveasca eficient si nici unul nu a punctate evident. Ghita a incercat mai multe lovituri joase cu picioarul si cateva inalte, insa Zimmerman a parat bine.
"Spargatorul de oase" nu l-a pus in ...
Read more : Daniel Ghita, primul roman in finala K1 | Views : 373 | Replies : 1

Steaua-Napoli, joi 30 septembrie, de la ora 20:00

Merge careva la meci?
Nu prea e coada la bilete :grin:
Preturi bilete:
Tribună Preţ
Fotolii 220 lei
Tribuna 0 120
Tribuna I 75
Tribuna II60
Peluza I 40
Peluza II 40
Read more : Steaua-Napoli, joi 30 septembrie, de la ora 20:00 | Views : 442 | Replies : 4

Plimbari cu bicicleta

Deoarece sunt nou in domeniu si pt a afla cate ceva nou despre acest sport am deschis acest topic
Cand am luat bicicleta, am primit un extras din Codul rutier, privind circulatia pe drumurile publice:
Image
Totodata va prezint un traseu pentru velo-promenada propus de Asociatia ''Bate saua sa priceapa iapa''
Image
Read more : Plimbari cu bicicleta | Views : 411 | Replies : 4

Aston Martin va ataca trofeul suprem la Le Mans 2011

Aston Martin Racing intenţionează să detroneze Peugeot şi Audi în cadrul ediţiei de anul viitor a Cursei de 24 de ore de la Le Mans, cu un monopost complet nou.

Succesele obţinute de Audi şi Peugeot în ediţiile anterioare ale cursei de la Le Mans i-au determinat pe britanicii de la Aston Martin să îşi propună obţinerea unei performanţe similare anul viitor. Divizia de motorsport a constructorului din Regatul Unit va alinia la start un ...
Read more : Aston Martin va ataca trofeul suprem la Le Mans 2011 | Views : 44 | Replies : 0

Statistics

Total posts 70864 • Total topics 5326 • Total members 1527

• Advertisement