Vand 4 anvelope Michelin Energy 185/65/R15. Sunt rulate 7-8000 km, fara nici o pana la activ. pret fix 600 RON. nu se vand la bucata. mail:mishu3113@yahoo.com sau PM
Vand Detector Radar Beltronics RX55 Aparatul il am de aproape un an de zile si doresc sa il vand deoarece sunt mai mult in afara tarii si este interzisa utilizarea lui in acea zona. pretul este de 280 RON tel: 0723296747 0729995143
am o mare problema. am o kia ceed lovita in usile din stanga, stalp, prag, scaun sofer. ma poate cineva ajuta cu acestea din dezmembrari??? astept oferte :write: e mail: pluskf@yahoo.com id messenger: pluskf 0766282200
le dau pt ca vreau sa-mi fac set de 4 cauciucuri de iarna dar pe 15. pt rotile de tabla, care si-asa nu le folosesc. Asta iarna am schimbat doar pe fata(avand roti de 16), si am vazut ca este necesar si spatele :D Uzura cauciucurilor este modica eu zic ca mai merg 3 ierni :thumbsup: Le dau ...
Vand 4 roti kia cu cauciucuri Michelin Energy si capace originale kia.Cauciucurile sunt rulate aprox 6000 de km si sunt impecabile,nu sunt scartaite sau mai stiu eu ce. Pretul este de 1200 de lei pentru toate dar este negociabil. Astept oferte.
stiu ca regretati iarna si va ganditi numai la zapada, doar Mos Craciun e aici printre noi :lol: asa ca va ofer 4 Kormoran Snow Pro 205.55.16 rulate 7000 km , in stare excelenta. 550 ron! deschis la negocieri poze ceva mai tarziu
Vand: - capota usor avariata (inndoit coltul stanga usor) - grila usor zgariata - bara fata completa cu capacele de la proiectoare si grila din partea de jos - carenaj fata fara avarii Avariile se pot remedia usor... pret 800ron
VAND DEFLECTOARE GEAMURII FATA CEED,LE-AM AVUT PE MASINA 6 LUNI,SUNT USOR FUMURII IMPECABILE NICI MACAR O ZGARIETURA......ASTEPT OFERTE DE LA CEI INTERESATII.....