• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 18:40

News News of Club KIA Romania

Site map of Club KIA Romania » Forum : Club KIA Romania

Asociatia Posesorilor de Autoturisme Kia din Romania

India

Taj Mahal – emblema turistica a Indiei
Asezat de cei mai multi oameni pe lista locurilor pe care ar vrea sa le vada inainte de moarte, impunatorul Taj Majal e considerat a fi cel mai extravagant monument construit vreodata in numele iubirii.Declaratie de dragoste sculptata in piatra, mausoleul a fost ridicat in prima parte a secolului XVII de imparatul Shah Jahan pentru cea de-a doua lui sotie, Mumtaz Mahal, de care era profund indragostit. ...
Read more : India | Views : 84 | Replies : 0 | Forum : Alte zone ale lumii

Pregatirea masinii pentru iarna

Iarna ne confruntăm de multe ori cu probleme în ceea ce priveşte autoturismul, în mare parte din cauza temperaturii foarte scăzute. De ce să nu evităm o parte din aceste neplăceri?
Acesta este motivul pentru care vă propunem în continuare o serie de sfaturi referitoare la verificarea maşinii, pentru a evita aceste potenţiale probleme. Mici amănunte de care trebuie să ţineţi seama pentru a fi liniştiţi în ceea ce priveşte autoturismul.

Anvelopele
Dacă anvelopele sunt ...
Read more : Pregatirea masinii pentru iarna | Views : 313 | Replies : 5 | Forum : Intretinere exterior

Arnold's GYM

Primit masina pe 01.11.2007 cu 10 km la bord versiunea este TX acum devenita Style la care am mai adaugat geamuri fumurii si pilot automat.
Surprize surprize, masina a venit cu o alarma simplista, cu covorase dar interiorul nu a venit negru cum l-am comandat este in 2 culori negru +gri( am obtinut in schimbul culorii o revizie gratuita)
Un drum dus intors la Sinaia condus de asa natura incit sa nu depasesc 2500 rotatii ...
Read more : Arnold's GYM | Views : 3600 | Replies : 194 | Forum : 2.0 DSL

Bancuri (sa ne mai destindem)

Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta:
- Unde ai fost toata noaptea?
- Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa ...
Read more : Bancuri (sa ne mai destindem) | Views : 14348 | Replies : 989 | Forum : Coltul de barfa

Vand far KIA Cee'd dreapta fata

Este farul original, nu are zgarieturi, eu mi-l schimb din diverse motive si cum unul nou costa aproximativ 940 lei cu tva inclus, m-am gandit ca poate este cineva interesat. Eu cer pe el 550 lei. Doritorii sa ma contacteze.
Read more : Vand far KIA Cee'd dreapta fata | Views : 440 | Replies : 2 | Forum : Piese si componente auto

Alegerea pneurilor

Alegerea unui pneu nu este, cu siguranta, un lucru banal. Element de siguranta, prin excelenta, el actioneaza diferit, in functie de uzura. Pneurile nu sunt identice, pretul lor nu se rezuma la o marca si un pret. Ele trebuie alese in functie de modul dvs. de a conduce.

Triunghiul sigurantei
Doar pneurile nu pot garanta siguranta dvs. la volan. Intervine, inevitabil, si rolul amortizorului sau al franei. Acestea compun “triunghiul de securitate”. Daca unul dintre ...
Read more : Alegerea pneurilor | Views : 331 | Replies : 8 | Forum : Diverse

Creion zgarieturi (Touch Up Pencil)

Spre norocul meu am primit un cadou foarte util.

Image
Read more : Creion zgarieturi (Touch Up Pencil) | Views : 10160 | Replies : 410 | Forum : Intretinere exterior

JAF-ul lu' alcatraz

totul a inceput in urma cu 2 ani, cind am simtit pe pielea mea ca o singura masina la 3 permise in familie, este cam putin. ma apuca rindul din ce in ce mai rar, incepusem sa bag in vechea dacie mai multi bani decit aveam eu chef, in conditiile in care, coalitia formata din nevasta si fiu nu stiau decit: contact si...valea!
am stabilit un buget (10-12 mii euroi) dupa care luat la talpa ...
Read more : JAF-ul lu' alcatraz | Views : 2235 | Replies : 145 | Forum : 1.4 GSL

Muntenia

Un loc in care am fost in aceasta vara, care ne-a placut si pe care sigur o sa il mai vizitam, este Pensiunea Serbanoiu: http://www.pensiuneserbanoiu.ro/

Nu cred ca isi are rostul sa dau prea multe detalii despre locatie sau preturi, din moment ce am pus linku-ul. Tot ceea ce o sa scriu aici sunt impresii personale.
Ceea ce ne-a placut:
- pozitionare (liniste, deoarece nu se afla pe marginea ...
Read more : Muntenia | Views : 397 | Replies : 6 | Forum : Romania

Calculator Pentium 4

Desktop + Monitor LG Flatron L1717S la pretul de 650 RON.

Configuratie Desktop:
- procesor: Pentium 4 la 2.8Ghz;
- HDD: 80GB SATA;
- placa de baza: P4M800-M7 (Socket 775 pentru Intel Pentium 4 procesor);
- placa video: ASUS A9550;
- Memorie: 512 RAM DDR 400Mhz
Read more : Calculator Pentium 4 | Views : 150 | Replies : 4 | Forum : Electronice si electrocasnice

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement