• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 18:20

News News of Intretinere interior

Site map of Intretinere interior » Forum : Intretinere interior

Cum sa ne intretinem interiorul autoturismului
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Plastic Deep Cleaner - Solutie de plastice la puterea 2

Aveam nevoie acum cateva zile de un curatitor de plastice cat mai puternic, pentru treaba aceasta.

Am apelat la referinta in materie Einszett Plastic Deep Cleaner.

Iata problema:

Image
Sa ne uitam indeaproape:
Image
Dupa ce am curatat partial o parte din acoperisul de vinilin:
Image
Image
Plastice uzate? 20 ani de la ultima curatare? Hmmm:
Image
Frecam putin cu peria:
Image
Rezultatul:
Image
Haideti sa vedem si plafonul dupa ce l-am uscat complet:

Image ...
Read more : Plastic Deep Cleaner - Solutie de plastice la puterea 2 | Views : 149 | Replies : 0

Reconditionare volan BMW-seria 3

Zilele trecute am primit de la un prieten un volan de BMW seria 3. Acesta arata nu tocmai elegant. Astfel ca a avut nevoie de o reconditionare extensiva.

Dupa cum urmeaza volanul arata la prima vedere asa:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Dupa ce am analizat volanul, am decis ca crapaturile pot fi remediate doar folosind putin Heavy Filler.

Am intins cu degetul putin filler pe volan in locurile afectate

Image

Image

Image

Image ...
Read more : Reconditionare volan BMW-seria 3 | Views : 764 | Replies : 10

Einszett Klima Cleaner

Am folosit si eu Einszett Klima Cleaner in weekend,

Iata modul de folosire:

http://www.detailing-club.ro/forum/show ... ight=klima

Ma declar complet multumit de solutie, si mai ales de faptul ca nu mi-a mutat nasul din loc dupa ce am terminat tratamentul.
Read more : Einszett Klima Cleaner | Views : 407 | Replies : 2

Cum curatam eficient presurile de la Kia Ceed

Va supun atentiei presurile murdare ale masinii mele. Cum stim cu totii, preferam sa le spalam cu un detergent obisnuit si sa le clatim cu apa.

Dar.........exista un produs special destinat acestei operatiuni. Exista un produs care curata plasticele si cauciucul cu cea mai mare usurinta.

El se numeste Einszett Plastic Deep Cleaner.

Iata cum aratau presurile la inceput:

Image

50/50 dupa ce am sters substanta cu o laveta din microfibra.

Image

Cum arata un ...
Read more : Cum curatam eficient presurile de la Kia Ceed | Views : 395 | Replies : 2

Review Einszett Plastic deep cleaner

Toate drepturile asupra acestui tutorial apartin SC COLIN DETAILING SRL. Imaginile sau textul pot fi copiate doar cu acordul meu.

Astazi am testat produsul Einszett Plastic deep cleaner.

Asa cum vad ca il apreciaza colegii pe forum, asa va pot spune ca il apreciez si eu.

Metoda de aplicare a fost, spray liberal pe partea afectata. Frecat cu laveta de microfibra la circa 10 secunde dupa ce am terminat de spreyat'. Pentru petele mai dificile ...
Read more : Review Einszett Plastic deep cleaner | Views : 378 | Replies : 5

Review-1Z Einszett Leather Care

Pentru ca am tot incercat sa gasesc un produs de curatat pielea care sa fie ieftin rapid si eficient, va prezint in continuare Einszett Leather Care.

Desi menirea acestui produs era sa protejeze o sa vedeti mai jos ca face treaba buna chiar si la curatat.

Cateva informatii legate de acest produs:

Ambalaj: Sticla din plastic negru, cu picurator
Eticheta: Frumoasa/Durabila( nu stiu daca are vreo importanta)
Consistenta: Lotiune
Culoare: Alba, asemanatoare cu crema doina ...
Read more : Review-1Z Einszett Leather Care | Views : 137 | Replies : 0

Einszett Cockpit Premium - ingrijire suprafete interior

Toate drepturile asupra acestei prezentari revin forumului pasionatilor de detailing, http://www.detailing-club.ro

Am testat chiar astazi minunatia,
Image

Practic se incepe prin aplicarea liberala a produsului pe zona care se doreste a fi curatata,

Image

In poza de mai sus prietenul Eugen imi aratase un loc pe care nu l-am curatat bine :).

Se lasa circa 30 secunde dupa care se sterge ...
Read more : Einszett Cockpit Premium - ingrijire suprafete interior | Views : 426 | Replies : 2

Spalare motor

Acest topic cred ca merge pus si la intretinere exterior, dar hai sa zicem ca motorul e la interiorul masinii
As vrea sa-l spal, nu am facut-o niciodata, dar motorul Kiutei e f.murdar
Tocmai ce am vazut la @iulian_oki cum i-au spalat cei de la OZ Maraton motorul si arata belea, l-au curatat prin toate colturile
Recomndati acest lucru? E ok? Cei care ati facut aceasta operatie ati avut ceva probleme dupa spalare?
Read more : Spalare motor | Views : 1103 | Replies : 12

DESPRE BATERII [Acumulatori Auto]

La Intalnirea lunara din 10.05.2009 am constatat ca uni colegi se vaitau de descarcarea bateriei ,si ar fi bine sa stim unele lucruri despre Acumulatori.

NOTIUNI GENERALE:

"Ce este capacitatea bateriei ?
Capacitatea bateriei este marimea sarcinii electrice stocate în baterie. Ea se masoara în Ah.

Ce este curentul de descarcare la rece?
Este curentul pe care o baterie noua, complet încarcata, poate sa-l furnizeze continuu, timp de 10 sec. si sa ...
Read more : DESPRE BATERII [Acumulatori Auto] | Views : 22007 | Replies : 1

Bordul la Cee'd

Precum ati observat posesorii de Cee'd (SW,HB si PRO) materialul de pe bord e foarte pretentios la intretinere.
Cu ce si cum trebuie ingrijit pentru a-l pastra "ca nou''
Read more : Bordul la Cee'd | Views : 665 | Replies : 22

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement