• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 18:16

News News of Intilniri NATIONALE

Site map of Intilniri NATIONALE » Forum : Intilniri NATIONALE

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

10-13 februarie

Se merge la Ranca la schi si plimbari diverse :)
Perioada este 10-13 februarie, cazarea e inca in dezbatere deoarece nu se stie numarul exact de participanti... momentan suntem cam 15 persoane.
Lista e deschisa pana luni, 31 ianuarie.
Read more : 10-13 februarie | Views : 88 | Replies : 0

PROPUNERE CRACIUN 23.12-26.12

salutare fratilor :hello: astazi am reusit sa ajung la o mai veche si placuta locatie unde am petrecut craciunul acum 2 ani si anume Cabana MIJA. am reusit sa vorbesc cu ei si se pare ca de craciun au cabana libera.oferta pregatita pentru noi este urmatoarea: tarif 3nopti/4 zile adica de joi pana duminica si cu masa de craciun inclusa este 250 ron de persoana.pentru cei care ...
Read more : PROPUNERE CRACIUN 23.12-26.12 | Views : 340 | Replies : 9

Intalnire Nationala CKR - 2010

Ne-am gandit ca ar fi bine sa facem o intalnire de toamna ceva mai importanta si cu participare mai mare (speram) asa ca va supunem atentiei un poll cu perioada si un numar de locatii.
Pentru cei care voteaza rog sa si posteze sa stim pe cine mizam si cati ne strangem , ca ulterior sa alegem modalitatea de cazare in locatia aleasa.

Locatiile ar fi:
Calimanesti-Caciulata,Voineasa,Olanesti

Daca aveti alte propuneri care sa satisfaca cererea ...
Read more : Intalnire Nationala CKR - 2010 | Views : 5283 | Replies : 227

Intalnire nationala 2-4 iulie2010

Data este stabilita, batuta-n cuie, zona, undeva pe langa Medias, scopul, sa ne intalnim cu @Sorento, colegul nostru care vine din Germania pentru o vacanta in Romania. Cautam cazare in zona, sa vedem si pentru cate persoane. Vom face gratar in stil CKR si pana atunci ne mai gandim si la ceva drumetii, divertismente.
Declar deschisa lista pentru participanti. :write: :) ...
Read more : Intalnire nationala 2-4 iulie2010 | Views : 2586 | Replies : 65

REVELION 2010

Ce ziceti?
Facem un revelion impreuna?
O locatie,preturi? Care aveti vreo propunere postati :hello:
Read more : REVELION 2010 | Views : 761 | Replies : 28

Impresii MegaIntalnire Nationala CKR 25/09/2009

Am ajuns acasa...Vad ca nu a deschis nimeni inca topicul cu impresii, deci o fac eu.

Impresiile mele ar fi in general bune. Am cunoscut oameni foarte de treaba. Desigur au fost si cativa (foarte putini...) care s-au dat in petec chiar aiurea si fara rost. De ce...nu stiu, dar sa fie la ei.

Mancarea a fost oke, cazarea a fost oke, preturile mai mult decat ieftine. Felicitari cui a ales locatia.

Vreau sa le ...
Read more : Impresii MegaIntalnire Nationala CKR 25/09/2009 | Views : 1309 | Replies : 65

MegaIntalnire Nationala CKR

Dragii mei,
M-am gandit sa facem o super/mega intalnire nationala. Stiu ca orice intalnire de-a noastra devine una nationala, dar ma gandeam sa gasim o locatie in centrul tarii unde ar fi usor sa ajunga si Braila, Galati, Moldova dar si Petrosani, Craiova, Tg Jiu, Deva.... adicatalea s-o punem de-o GASCA MAAAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEE :yahoo: :clapping: Va fi greu, foarte greu ...
Read more : MegaIntalnire Nationala CKR | Views : 6877 | Replies : 616

Impresii dupa intilnirea de la Craiova 19-21 iunie/2009

cel mai greu este sa te desparti de cineva drag. zilele astea am fost inconjurat de prieteni mai vechi dar si mai noi linga care m-am simtit exrtaordinar. gratarul a fost un deliciu alaturi de ciupercile si dovleceii pe plita. mai multe las pe altii sa povesteasca.
multumesc personalului hotelului turist/beharca pentru gazduire si serviciile ireprosabile si pentru ca ne-au suportat toate mofturile.
imi rezerv totusi dreptul de a acorda cite o bila neagra lui ...
Read more : Impresii dupa intilnirea de la Craiova 19-21 iunie/2009 | Views : 1727 | Replies : 141

Propunere

Am fost cu baieti la Mioveni si a fost foarte frumos ,distractie si ca sa zic asa am dat de gust si am vazut ca cei de la Braila au de gind sa ajunga la Lepsa si doresc sa propun pentru cei interesati o intilnire in perioada 27-28 iunie .
Zona este superba sunt pensiuni,conditii de cazare pe alese si in perioada respectiva o sa fiu oricum in zona si in functie de interes putem ...
Read more : Propunere | Views : 144 | Replies : 8

Seminar National Metabond Tulcea

In data de de 06.06.2009 se va organiza la Tulcea Seminar National Metabond .Acest seminar se adreseaza atit membrilor Retelei de distributie Metabond,utilizatorilor de produse Metabond si respectiv persoanelor care doresc sa afle detalii despre calitatea produselor Metabond.La seminariile organizate periodic de Metabond se pot obtine informatii concrete ,dovedite practic atit despre produse cit si despre ce reprezinta Reteaua de distributie Metabond .Cei ce doresc mai multe detalii despre participarea la acest seminar pot vizita ...
Read more : Seminar National Metabond Tulcea | Views : 60 | Replies : 0

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement