• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 18:14

News News of Intalniri INTERNATIONALE

Site map of Intalniri INTERNATIONALE » Forum : Intalniri INTERNATIONALE

Aici o sa fie postate activitatile noastre desfasurate impreuna cu Forumuri auto din alte tari
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Prima intalnire intre Club Kia Romania si Greek Kia Club

In data de 29.10.2009 am avut placerea de a ma intalni la Atena cu membrii Greek Kia Club. Oameni foarte primitori, m-au intampinat cu caldura si dupa primele 20 de minute aveam senzatia ca ii cunosc de o viata. Sunt oameni foarte inimosi si mandri de masinile lor.
Am facut schimb de stikere si am primit cadou din partea clubului lor un tricou cu logo-ul ambelor cluburi si steagul Romaniei si Greciei.
In cele cateva ...
Read more : Prima intalnire intre Club Kia Romania si Greek Kia Club | Views : 892 | Replies : 16

Intalnire in Bucuresti alaturi de Club Kia Bulgaria 11-12.04

Dupa o discutie avuta cu D-train, avem placerea de a va anunta faptul ca ai nostri colegi de la Club Kia Bulgaria sunt decisi sa ne intoarca vizita in week endul 11.04.2009-12.04.2009.
Read more : Intalnire in Bucuresti alaturi de Club Kia Bulgaria 11-12.04 | Views : 1322 | Replies : 74

Prima Intalnire Internationala a CLUB KIA ROMANIA Prima Intalnire Internationala a CLUB KIA ROMANIA

In data de 07.03.2009 a avut loc PRIMA INTALNIRE INTERNATIONALA intre CLUB KIA ROMANIA si CLUB KIA BULGARIA.
Bulgaria 7.03.2009 165.jpg

IMG_0699.JPG

Acesta intilnire a fost initiata de catre CLUB KIA ROMANIA. In urma cu cateva luni, din dorinta noastra de a cunoaste si alti pasionati posesori de Kia, am contactat cele trei cluburi din tarile vecine: Bulgaria, Ungaria si Rusia. Am dorit si formarea unei comunitati ...
Read more : Prima Intalnire Internationala a CLUB KIA ROMANIA | Views : 1705 | Replies : 70

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement