• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 18:14

News News of Întâlniri şi activităţi

Site map of Întâlniri şi activităţi » Forum : Întâlniri şi activităţi

Aici se vor posta propuneri de intalniri pentru membrii forumului, precum si ce s-a intamplat la aceste intalniri.
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Intalnire lunara 03 Mai 2012

Piata Constitutiei, ora 19.00.
Read more : Intalnire lunara 03 Mai 2012 | Views : 107 | Replies : 7 | Forum : Club Kia Bucuresti

Intalnire 6 mai 2012

parcare succes, ora 11.
Read more : Intalnire 6 mai 2012 | Views : 109 | Replies : 3 | Forum : Club Kia Craiova

Gratar de 1 Aprilie!

Cu ocazia acestei minunate zile de 1 Aprilie :P si a implinirii a 100000 km cu "fiara", m-am gandit sa ne vedem la un gratarel! Ca tare mult ne-a mai lipsit! ;) Si cum vad ca si vremea pare sa fie prietenoasa, nu vad alta ocazie mai prielnica decat asta! Asa ca, ne vedem tot in parcarea Mall-ului, tot ...
Read more : Gratar de 1 Aprilie! | Views : 62 | Replies : 2 | Forum : Club Kia Pitesti

Intalnire lunara 05 Aprilie 2012

:clapping: Lumeeee, lumeeee, m-am intors! :yahoo:
Ne vedem joi, 05 aprilie 2012 in Pta Constitutiei ora 19:00 trecute fix! Daca e ocupata ne vedem la locul de rezerva, hmmm, s-au tot dat coordonatele dar sa speram ca nu va fi nevoie. Eu si masinutza mea statuta, actualmente murdara :cry: ...
Read more : Intalnire lunara 05 Aprilie 2012 | Views : 266 | Replies : 16 | Forum : Club Kia Bucuresti

Intalnire 1 aprilie 2012

gata cu hibernarea! hai sa ne mai vedem, sa mai povestim de una de alta.
cu toate ca intilnirea cade in ziua pacalelilor, nu este pacaleala.
ne vedem in parcare la succes ora 11.
Read more : Intalnire 1 aprilie 2012 | Views : 176 | Replies : 6 | Forum : Club Kia Craiova

caut jante

cumpar jante aliaj pt ceed pe 15, aliaj sau tabla. 0740026697

Post dublu:
benzina-f16/cumpar-jante-t5687.html
Topic inchis
Read more : caut jante | Views : 48 | Replies : 0 | Forum : Club Kia Pitesti

Intalnire lunara 01 martie 2012

Ora 19.00, Piata Constitutiei.
Read more : Intalnire lunara 01 martie 2012 | Views : 203 | Replies : 18 | Forum : Club Kia Bucuresti

Prima intalnire lunara din 2012

Prima intilnire din anul 2012 !!!
Ora 19.00, parcarea din fata Casei Poporului.
Vremea o sa fie frumoasa , maine sunt 9 grade maxim / 4 grade minim .
Zi de primavara sau toamna, ce mai !
Speram in prezenta cat mai numeroasa !

Eu spun prezent !
Read more : Prima intalnire lunara din 2012 | Views : 176 | Replies : 11 | Forum : Club Kia Bucuresti

Prima intalnire din 2012

a mai trecut un an timp in care ne-am rarit pe zi ce trece.
sa speram ca 2012 va si un an mai bun din toate punctele de vedere.
pina atunci insa, hai sa ne vedem prima data pe anul in curs si asta in vechea noastra locatie (parcarea PIC/SUCCES) duminica 8 ianuarie ora 11!! :hello:
Read more : Prima intalnire din 2012 | Views : 222 | Replies : 10 | Forum : Club Kia Craiova

Ultima intalnire lunara din Bucuresti pe 2011

Azi e prima joi din luna decembrie
Conform obiceiului tb sa aiba loc intalnirea lunara a CKR - userii din Bucuresti
Dar nu se va tine :(
De ce ?
Poate din cauza crizei...
Poate ca muncim...
Poate ca nu muncim si de aceea, ne intalnim cu rudele, mergem in vizita sau pur si simplu stam acasa, bem ceva...
Poate ca nu mai avem nici un motiv ...
Read more : Ultima intalnire lunara din Bucuresti pe 2011 | Views : 232 | Replies : 18 | Forum : Club Kia Bucuresti

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement