• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 17:55

News News of IT & electronica

Site map of IT & electronica » Forum : IT & electronica

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în România

Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, cu o suprafaţă totală de 260 metri pătraţi, din care 160 sunt destinaţi retailului, va fi deschis în România. În cadrul noului magazin există şi o zonă special amenajată de training şi prezentări destinate utilizatorilor de produse Apple.
Sursa

Tablete

Read more : Tablete | Views : 39 | Replies : 0

Highlights from CES 2012

Read more : Highlights from CES 2012 | Views : 48 | Replies : 1

HDD-uri

Ati observat ce-au sarit preturile la hard disk-uri ?
Aveam in plan sa-mi iau un HDD sata de 500 Gb -1Tb , pentru un PC ,dar neinspiratul de mine am tot amanat iar zilele astea uitandu-ma dupa unul m-am blocat vazand noile preturi - ce puteai cumpara cu 160 -250 de lei acum doua -trei luni acum costa dublu si ceva :blink:
Cica inundatiile din Thailanda sunt ...
Read more : HDD-uri | Views : 86 | Replies : 4

Android 4.0

Android 4.0 este primul sistem de operare Google cu un design unificat, adaptat în egală măsură pentru tablete şi dispozitive smartphone.
Ice Cream Sandwich este produsul a două versiuni diferite ale platformei Android - Honeycomb şi Gingerbread - deosebite una de cealaltă prin design-ul interfeţei, aplicaţiile compatibile şi categoria de dispozitive cărora le sunt adresate.
Mai multe aici
Read more : Android 4.0 | Views : 93 | Replies : 4

achizitie ledTV 3D

vreau sa-mi schimb vechiul tv sony plat cu stand, de 82 cu un ledTV si daca tot iau ceva macar sa fie si 3D (viitoarele CM si CE de footbal se vor transimite (si) 3D :D ) ,si vreau sa dau si cu el pe perete sa economisesc spatiu, ceva recomandari?

eu m-am gandit la urmatorul model...care zic eu ca sta beton pe specificatii..are cam tot ...
Read more : achizitie ledTV 3D | Views : 337 | Replies : 21

Sony recheamă 1,6 milioane de televizoare LCD, tip BRAVIA

Compania niponă Sony va rechema 1,6 milioane de televizoare LCD, produse sub brandul Bravia, după mai multe incidente în care aceste modele au scos fum, a declarat, miercuri, un oficial Sony, citat de Reuters.
Sursa aici
Read more : Sony recheamă 1,6 milioane de televizoare LCD, tip BRAVIA | Views : 94 | Replies : 6

Samsung Galaxy III ??????

Read more : Samsung Galaxy III ?????? | Views : 303 | Replies : 11

UPC Romania lanseaza un canal de televiziune exclusiv 3D

UPC Romania lanseaza un canal de televiziune exclusiv 3D

UPC Romania, al treilea operator de televiziune de pe piata locala, lanseaza din 16 septembrie in premiera pe piata locala un canal de televiziune exclusiv 3D.
Canalul se numeste High TV emite non-stop si ofera filme, emisiuni sportive, documentare si muzica. Pentru a putea vedea continut 3D, clientii trebuie sa

fie abonati la serviciile UPC de inalta definitie si sa aiba un televizor 3D.

Din aprilie ...
Read more : UPC Romania lanseaza un canal de televiziune exclusiv 3D | Views : 71 | Replies : 0

[Iphone 5] Iphone 4S

Unul dintre sefii cei mari de la Orange Franta, Stephane Richard, a anuntat ca telefonul va fi in magazinele lor pe data de 15 octombrie. El a declarat ca acest lucru se va intampla, daca e sa creada ceea ce i s-a spus.
Vezi aici

Pare OK, nu stiu daca va fi ca aici
Read more : [Iphone 5] Iphone 4S | Views : 213 | Replies : 6

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement