• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 17:52

News News of Diverse

Site map of Diverse » Forum : Diverse

Informatii general valabile celor 3 modele
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Compatibilitate volan

Va salut colegi de forum.
Ma poate lumina cineva daca se stie sau cine cunoaste... daca volanul de pe Kia Ceed Face Lift se potriveste ca montaj pe axa de directie a unui kia ceed model precedent facelift-ului ?

Are cineva o schema sau un blueprint cu cele 2 volanase... ?

Oare sunt singurul care vrea sa faca aceasta schimbare a volanului intr-unul de FL ? :mrgreen: ...
Read more : Compatibilitate volan | Views : 419 | Replies : 11

Exista ASR pe CEED?

Salut!

Eu pana acum nu am sesizat si nici nu am vazut scris undeva. Are ceed-ul ASR standard sau optional? Eu derapez in nestirea la plecarea de pe loc daca accelerez. :mrgreen:

ASR
Sistemul de reglarea a fortei de tractiune – reduce momentul de rotaţie al motorului în cazul in care, la demaraj, roţile tind sa patineze, astfel asigurand o aderenţă mai bună pe drumurile cu ...
Read more : Exista ASR pe CEED? | Views : 240 | Replies : 7

[Sondaj] Ce marca de ulei folositi?

Sunt curios ce marca de ulei folositi la schimburile de ulei, in cazul Cee'd-ului. V-as ruga sa specificati intr-un post si ce tip exact.

Pana acum am folosit Valvoline SynPower si Repsol LongLife. Dintre cele doua, primul mi s-a parut mai ok.
Read more : [Sondaj] Ce marca de ulei folositi? | Views : 370 | Replies : 17

Cod capacel plafon

Pentru toti cei care plang dupa cel mic ornament :).

Iata codul OE: KI872141H000 - eu am gasit la aproximativ 35 lei/buc.

Este vorba de reperul 8711 din poza de mai jos:

Image
Read more : Cod capacel plafon | Views : 167 | Replies : 2

Amortizoare

Daca strangi piulita din capul amortizoarelor fata se schimba geometria directiei? La ultima revizie mi-au strans piulitele la amortizoarele din fata(acum 5 luni) , fara sa-mi spuna concret daca se modifica unghiul de fuga. La schimbarea anvelopelor cu cele de iarna mi se pare ca cele de pe fata sunt uzate parca :scratch: un pic mai multa la partea interioara a benzi de rulare . Ce parere ...
Read more : Amortizoare | Views : 210 | Replies : 3

Curea accesorii KIA Cee'd

Cum mai e un pic pana masina face 4 ani, m-am uitat pe la cureaua de accesorii (care antreneaza alternatorul, A/C si cred ca si ceva de la servodirectie)
E putin cam ''lasata'' si parca s-a si crapat un pic
Vb cu @c.ciprian acesta mi-a zis ca a schimbat-o la Mit Baneasa, unde toata operatia (cureaua+manopera) l-a costat vreo 170 lei
E cineva care a mai schimbat-o? Daca da, la ce pret?Ce producator recomandati?

P.S.Am ...
Read more : Curea accesorii KIA Cee'd | Views : 399 | Replies : 4

Machete KIA Cee'd / Procee'd la scara 1:10

Cautand pe net, am gasit 2 ''jucarii'', comandate de la distanta, cu acumulatori si incarcator de priza
Pretul e cam 1600 lei, plus transport
Read more : Machete KIA Cee'd / Procee'd la scara 1:10 | Views : 335 | Replies : 4

pentru MATT 7500

VAND
modul ridicare geamuri 4 = 50 lei
senzor geam spart =40 lei
produsele sunt noi.
Read more : pentru MATT 7500 | Views : 147 | Replies : 1

garnitura stop frana

Am inteles de la un coleg care a fost la revizie saptamana trecuta la ROKOR ca i-au pus o garnitura la stopul acela de frana de pe haion (acela cu leduri). A zis ca este o campanie de rechemare in service pentru toate ceed-urile pana la FL pentru a le pune acea garnitura. (au constatat ca ar intra apa pe acolo si ar rugini). Intr-adevar am vazut la el ca i-au pus acea garnitura la ...
Read more : garnitura stop frana | Views : 423 | Replies : 25

Parbriz Ceed

Salutare,
mi-a sarit pe autostrada o pietricica in parbriz si l-a ciobit putin iar acum s-a crapat de tot si trebuie inlocuit.
Am gasit pe net http://www.falconsauto.ro parbrize cu montaj la domiciliu dar nu stiu daca sunt ok. A mai schimbat cineva la ei?
Read more : Parbriz Ceed | Views : 470 | Replies : 10

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement