• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 17:52

News News of Diverse

Site map of Diverse » Forum : Diverse

Discutii diverse valabile pentru toate masinile
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

a murit JEAN CONSTANTIN

http://www.gandul.info/news/breaking-ne ... in-6179103
http://www.antena3.ro/stiri/cultura/jea ... 00133.html
dumnezeu sa-l odihneasca!!!
mare om, mare caracter...
deja rememorez seria BD. si seria "haiducii..."
Read more : a murit JEAN CONSTANTIN | Views : 97 | Replies : 9

Cum functioneaza... (strict auto)

Informatii despre cum functioneaza diverse sisteme/subansamble auto. Pe masura ce vom posta noi materiale, voi incerca sa le organizez in acest post.

.... ambreiajul:

... diferentialul:

...diferentialul autoblocant:
Read more : Cum functioneaza... (strict auto) | Views : 1277 | Replies : 10

Manual Service KIA toate modelele

Pentru cei ce vor sa faca pe inginerii pe masinile lor sau pentru cei ce vor doar sa fie informati pun la download manualul kia pentru toate modelele. Pentru cei ce au versiunea de internet explorer mai mare sau egala cu 7 va sfatuiesc sa va puneti o masina virtuala de xp in care sa instalati manualul, altfel e posibil sa nu va mearga unele sectiuni din cauza viewer-ului de svg.
...
Read more : Manual Service KIA toate modelele | Views : 2140 | Replies : 43

Norauto-magazin de piese si accesorii auto + service

Pe data de 18 iunie 2009 s-a deschis primul magazin din Romania, in Zona Comerciala Carrefour Militari din Bucuresti.
Al doilea magazin s-a deschis pe data de 29 martie 2010 tot in Bucuresti, in zona comerciala Auchan Titan.
Al treilea se va deschide in incinta Grand Arena din Berceni
E de fapt un supermarket cu piese si accesorii auto, dar in plus mai are si service
Acest concept il mai intalnim si la Augsburg
Mai ...
Read more : Norauto-magazin de piese si accesorii auto + service | Views : 2767 | Replies : 9

Legislatia auto in vigoare - OUG 195/2002

Ordonanta de Urgenta a guvernului nr. 195/2002
cu modificarile aduse de Legea nr. 49/2006
(preluare de pe http://www.autobizz.ro/legislatia.php)

CAPITOLUL I. Dispozitii generale

Art. 1.
1. Circulatia pe drumurile publice a vehiculelor, pietonilor si a celorlalte categorii de participanti la trafic, drepturile, obligatiile si raspunderile care revin persoanelor fizice si juridice, precum si atributiile unor autoritati ale administratiei publice, institutii si organizatii sunt supuse dispozitiilor prevazute în prezenta ordonanta de ...
Read more : Legislatia auto in vigoare - OUG 195/2002 | Views : 538 | Replies : 9

Am lovit JAF-ul 2

am lovit JAF-ul meu!
Read more : Am lovit JAF-ul 2 | Views : 413 | Replies : 29

Your Automotive Social Network

Am re-lansat azi www.tuninginfo.ro. Aplicatia este una de Social Network, dar doar pentru domeniul auto. Concret...va faceti cont, sharuiti linkuri cu informatii auto, le comentati si le votati.

Va invit sa-l vizitati si desigur sa dati un feedback :)
Read more : Your Automotive Social Network | Views : 66 | Replies : 0

Locaţia noilor radare, contestată de social-democraţi

Noile radare ale Poliţiei Rutiere scoase pe drumurile publice în urmă cu numai două zile, sunt deja contestate. Mai precis, amplasarea lor este criticată. Luni va fi discutată în Parlament o propunere legislativă a social-democraţilor Alexandru Mazăre şi Eduard Martin care prevede, printre altele, ca radarele să fie amplasate în zonele cu risc de accidente.
Iniţiatorii propun ca în oraşe să nu existe restricţii în ceea ce priveşte numărul de radare. Cu condiţia ca locurile ...
Read more : Locaţia noilor radare, contestată de social-democraţi | Views : 134 | Replies : 6

Depozitarea cauciucurilor

Anvelopele montate pe janta se vor depozita doar agatate de jante sau stivuite una peste alta, ideal pe un palet din lemn. Anvelopele nemontate pe janta nu se vor stivui una peste alta sau atarna deoarece aceasta va duce la deformarea lor si la dificultati de a fi montate si umflate ulterior. imaginea este sugestiva.
depozitare anvelope.jpg

cam tirziu pentru aceasta informare, dar e bine de stiut pentru viitor.
Read more : Depozitarea cauciucurilor | Views : 188 | Replies : 10

Despre eroarea vitezometrului....

stenso wrote:@stefan47 nu uita ca kilometrajele noastre din bord sunt calibrate dupa (masuratori) kia si nu alte calculatoare. Din ce ai spus tu in ultimul post...kia e prosti nu?!

deci eu avand 185/65R15, daca imi pun jante pe 17" 215/45 nu vor schimba cu mult circumferinta rotii, deci parametrii masinii raman "aproape" neschimbati....225/45 in schimb modifica mult circumferinta rotii si este si vizibil...inalta garda la sol si creste consumul masinii...
Read more : Despre eroarea vitezometrului.... | Views : 220 | Replies : 16

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement