• Advertisement
Colin Detailing

It is currently 24 May 2012, 17:46

News News of Detailing

Site map of Detailing » Forum : Detailing

Aici puteti discuta tot ce tine de detailing-ul masinii voastre si nu numai.
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Presiunea in anvelopele de iarna

deschid acest topic intrucit este prima data cind circul cu anvelope de iarna si am unele neclaritati.
am in ele 2.3 bar si sunt turtite, mai ales cele de pe fata. siu ca anvelopele de iarna sunt mai moi decit cele de vara, dar nici KIAr asa.
1. exista vre-o relatie intre presiunea din anvelopele de vara si presiunea din anvelopele de iarna?
2. este specificat pe undeva ce presiune trebuie sa fie in anvelopele ...
Read more : Presiunea in anvelopele de iarna | Views : 743 | Replies : 14 | Forum : Intretinere exterior

Pregatirea masinii pentru iarna

Iarna ne confruntăm de multe ori cu probleme în ceea ce priveşte autoturismul, în mare parte din cauza temperaturii foarte scăzute. De ce să nu evităm o parte din aceste neplăceri?
Acesta este motivul pentru care vă propunem în continuare o serie de sfaturi referitoare la verificarea maşinii, pentru a evita aceste potenţiale probleme. Mici amănunte de care trebuie să ţineţi seama pentru a fi liniştiţi în ceea ce priveşte autoturismul.

Anvelopele
Dacă anvelopele sunt ...
Read more : Pregatirea masinii pentru iarna | Views : 313 | Replies : 5 | Forum : Intretinere exterior

Creion zgarieturi (Touch Up Pencil)

Spre norocul meu am primit un cadou foarte util.

Image
Read more : Creion zgarieturi (Touch Up Pencil) | Views : 10160 | Replies : 410 | Forum : Intretinere exterior

Bordul la Cee'd

Precum ati observat posesorii de Cee'd (SW,HB si PRO) materialul de pe bord e foarte pretentios la intretinere.
Cu ce si cum trebuie ingrijit pentru a-l pastra "ca nou''
Read more : Bordul la Cee'd | Views : 665 | Replies : 22 | Forum : Intretinere interior

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement