• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 08 Feb 2012, 00:54

News News of Detailing

Site map of Detailing » Forum : Detailing

Aici puteti discuta tot ce tine de detailing-ul masinii voastre si nu numai.
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

spalare motor kia ceed

Astazi m-am decis sa imi iau inima in dinti si sa imi spal pentru prima oara motorul la masina mea.

O kia ceed 1.6 crdi. De ce sa imi iau inima in dinti? Motorasul asta este intesat la propriu de zeci de senzori datorita sistemului Idle Stop and Go, lucru care m-a ingrijorat putin desi vorbim de un diesel, care practic nu prea are ce sa pateasca daca urmezi cateva precautii rudimentare.

Haideti sa vedem ...
Read more : spalare motor kia ceed | Views : 493 | Replies : 12 | Forum : Intretinere exterior

VW Golf R20 - Detailing by colindetailing.ro

Masina din prezentarea de mai jos este un VW Golf R20 = 270 CP(4x4). Pana in momentul de fata exista cateva modificari la activ care au crescut semnificativ puterea, dar si confortul.

Masina in cauza a venit la mine in studio pentru ca niste baietii care vopseau gardul au zis sa o decoreze in ROSU (ii banuiesc ca sunt stelisti).

Ar fi mare pacat ca acest superb exemplar sa nu fie reparat.

Haideti sa vedem ...
Read more : VW Golf R20 - Detailing by colindetailing.ro | Views : 358 | Replies : 12 | Forum : Intretinere exterior

Curatarea si protejarea parbrizului - explicata pe larg

Aproape ca a trecut iarna insa cu siguranta ii vom mai vedea coltii: Ploi, lapovita, ninsoare, etc.

Pasionat fiind de vizibilitatea in masina mea, am trecut astazi la curatarea meticuloasa a parbrizului si la protectia lui fata de elemente.

Haideti sa vedem despre ce este vorba:

De ce avem nevoie:

1. 4-5 Lavete de microfibra
2. Servetele de hartie ce nu lasa scame
3. Polish de geamuri
4. Argila pentru decontaminare si Optimum No Rinse ...
Read more : Curatarea si protejarea parbrizului - explicata pe larg | Views : 396 | Replies : 9 | Forum : Intretinere exterior

Plastic Deep Cleaner - Solutie de plastice la puterea 2

Aveam nevoie acum cateva zile de un curatitor de plastice cat mai puternic, pentru treaba aceasta.

Am apelat la referinta in materie Einszett Plastic Deep Cleaner.

Iata problema:

Image
Sa ne uitam indeaproape:
Image
Dupa ce am curatat partial o parte din acoperisul de vinilin:
Image
Image
Plastice uzate? 20 ani de la ultima curatare? Hmmm:
Image
Frecam putin cu peria:
Image
Rezultatul:
Image
Haideti sa vedem si plafonul dupa ce l-am uscat complet:

Image ...
Read more : Plastic Deep Cleaner - Solutie de plastice la puterea 2 | Views : 149 | Replies : 0 | Forum : Intretinere interior

Rosu de Craciun - Skoda Octavia

Zurgalai, zurgalai..........pai da, de Craciun lumea mananca cozonaci, sarmale, bea vin, canta colinde. In nici nu caz nu fac detailing la masini :), ca mine

Astazi am efectuat pregatirea de iarna unei masini noi - Skoda Octavia II - Face Lift. Masina este culoarea Craciunului, un rosu aprins.

Haideti sa vedem cum se prezinta masina:

Image

In poza de mai sus puteti vedea si urmatorul meu proiect: ...
Read more : Rosu de Craciun - Skoda Octavia | Views : 195 | Replies : 0 | Forum : Intretinere exterior

Audi A3 S-Line 2.0T by colindetailing.ro

Astazi am avut placerea sa cosmetizez, o masina care din punctul meu de vedere arata foarte frumos. Este o masina deosebita, combinatia de culori (rosu si negru) fiind una foarte bine aleasa. Pe scurt acest mic A3, poseda un motor 2.0T ce pune in miscare masina cu ajutorul unei transmisii integrale.

Masina se prezenta asa la primire:

Image
Image
Image

Am aplicat pe rand Einszett MultiWash pe partea de jos a masinii, pentru a decontamina ...
Read more : Audi A3 S-Line 2.0T by colindetailing.ro | Views : 163 | Replies : 0 | Forum : Intretinere exterior

Reconditionare volan BMW-seria 3

Zilele trecute am primit de la un prieten un volan de BMW seria 3. Acesta arata nu tocmai elegant. Astfel ca a avut nevoie de o reconditionare extensiva.

Dupa cum urmeaza volanul arata la prima vedere asa:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Dupa ce am analizat volanul, am decis ca crapaturile pot fi remediate doar folosind putin Heavy Filler.

Am intins cu degetul putin filler pe volan in locurile afectate

Image

Image

Image

Image ...
Read more : Reconditionare volan BMW-seria 3 | Views : 668 | Replies : 10 | Forum : Intretinere interior

BMW M SPORT by colindetailing

In ultimele doua zile, am avut placerea sa lucrez la un BMW 335d negru.

Aceasta masina a fost, din punct de vedere al vopselei destul de putin abuzata, insa ca tren de rulare, o sa vedeti in cele ce urmeaza ca acolo stau putin diferit lucrurile. La urma urmei este o masina careia ii place viteza si banuiesc ca si propietarului :).

Haideti sa vedem masina:

Curatica, ...
Read more : BMW M SPORT by colindetailing | Views : 493 | Replies : 1 | Forum : Intretinere exterior

VW TIGUAN @colindetailing

Andy@vwforum.ro a vrut astazi sa isi cosmetizeze masina care la prima vedere arata foarte bine. Astfel ca incepand cu ora noua am avut de facut pregatirea pentru iarna la una bucata VW Tiguan.

Masina a fost deja spalata de colegul Andy, din pacate la spuma activa, asa ca a trebuit ca eu sa o iau de la capat cu o spalare in toata regula.

Iata masina la prima inspectie:

Image ...
Read more : VW TIGUAN @colindetailing | Views : 184 | Replies : 0 | Forum : Intretinere exterior

Wolf Day la atelierul colindetailing

Astazi am avut enorma placere de a testa produsele Wolf Chemicals

Image

Prin amabilitatea lui Apollo Auto din Ungaria am avut ocazia sa testez unele din cele mai reprezentative produse din gama WOLF.

Ce putea fi mai potrivit decat o masina nespalata de 6 saptamani (numai buna sa ii fac pomana :P).

Iata unul din cei doi canditati:

Image

Image

Image

Image

Image

Candidatul a primit o ...
Read more : Wolf Day la atelierul colindetailing | Views : 113 | Replies : 3 | Forum : Intretinere exterior

Statistics

Total posts 70864 • Total topics 5326 • Total members 1527

• Advertisement