• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 08 Feb 2012, 23:53

News News of Consiliere achizitie auto

Site map of Consiliere achizitie auto » Forum : Consiliere achizitie auto

Daca vrei un model KIA si ai un buget fix (sau nu), daca stii in mare parte ce vrei, dar ai nevoie de consiliere, pune intrebarea la aceasta sectiune si ai toate sansele sa primesti un raspuns!
Forum rules
Specificati in titlul topicului datele esentiale (model dorit, buget disponibil, etc) pentru a evita discutiile inutile.

Pasi necesari pt inmatricularea unei masini noi cumparate din RO

Mai jos va prezint o hartie primita de la un dealer auto, poate va ajuta pe viitor :wink:

vand kia pro ceed 1.4 mt best 109 cp, 6590 euro

Kia Pro-cee'd motorizare 1.4 GSL MT Best cumparata de la Mit Motors Romania,
ABS+EBD, E.P.S, torpedou refrigerat,Scut motor,Inchidere centralizata (are 2 chei), Computer de bord, RDS Radio + CDP + MP3 (2-DIN), Dispozitiv USB 2.0 + AUX, Difuzoare pentru frecvente inalte (2EA)fata-spate, Servodirectie, Comenzi audio pe volan, Geamuri electrice, Oglinzi electrice, Anvelope Michelin din fabrica, Consola centrala tip DLX (2 compartimente de stocare),garantie 7 ani,carte service itprecent pana 2013,accept test

pentru mai multe informatii id ...
Read more : vand kia pro ceed 1.4 mt best 109 cp, 6590 euro | Views : 7 | Replies : 0

kia nou ceed diesel 1.6 90 cv sfaturi va rog

Vroiam si eu un sfat, sunt pe cale de a achizitiona un kia ceed diesel 90 cv, si oscilez in ceea ce priveste optiunile. Vroiam sa stiu parerea voastra in ceea ce priveste utilitatea unui navigator integrat si a unei camere de recul . Mentionez ca cele doua impreuna cu regulatorul, limitatorul de viteza bluetooth si cable ipod fac 1300 euro.
Sau sunt mai practici captorii sonori de parking? (vreo 300 euro) Din pacate la ...
Read more : kia nou ceed diesel 1.6 90 cv sfaturi va rog | Views : 405 | Replies : 6

cedez leasing kia cee'd

rata este de 109 euro,val reziduala 1992 euro
Read more : cedez leasing kia cee'd | Views : 511 | Replies : 4

Ajutor achizitie masina second hand - ACTE

M-am decis sa imi iau o masina second hand.
Am nevoie de putin ajutor in legatura cu pasii necesari pentru inmatriculare. Am gasit diferite topicuri pe net folositoare referitoare la acest aspect, dar am o intrebare la care nu am reusit sa gasesc un raspuns.
In momentul cand fac actul de vanzare - cumparare trebuie declarata valoarea contractului. Cum este indicat sa fac? Sa trec suma reala sau sa trec o suma mai mica? Mentionez ...
Read more : Ajutor achizitie masina second hand - ACTE | Views : 555 | Replies : 1

al doilea ceed = 1.6 crdi

Ma intereseaza neaparat sa cumpar in cel mai scurt timp, un 1.6 crdi, de principiu vreau sa aiba pilot, scaune incalzite, si climatronic. In rest poate sa fie inclusiv best ca dotari.

Ce parere aveti de noul motor in 6 trepte?

Merci
Read more : al doilea ceed = 1.6 crdi | Views : 310 | Replies : 13

Am un ceed si mai vreau unul

Dupa cum stiti am deja un ceed 1,4 lx best abyss blue

Pentru ca sunt pe punctul de a intemeia o familie, ma gandesc inevitabil la un SW

Stiu deja ca vreau un 2.0 motorina cu o cutie manuala, pe culoarea pearl black. Varianta de dotari style si pe langa scaune incalzite si pilot automat.

Pe scurt eu doar vreau sa imi spuneti cateva experiente avute strict cu acest motor

Ma refer aici la probleme ...
Read more : Am un ceed si mai vreau unul | Views : 285 | Replies : 11

Consiliere achizitie Kia Rio benzina hatchback

Buna ziua,

Felicitari tuturor posesorilor de masini Kia de pe acest forum si la un "maxim" de km fara probleme.
Ma numesc Ovidiu, sunt din Iasi si intentionez sa achizitionez un autoturism Kia Rio la mana a doua, aproximativ 3 ani vechime, pret aproximativ 6000 euro, benzina, hatchback.
Nu am mai avut nici un autoturism pana acum, am carnet de mai bine de 10 ani dar am condus sporadic; prin urmare nu am multa experienta. ...
Read more : Consiliere achizitie Kia Rio benzina hatchback | Views : 412 | Replies : 19

Consiliere Credite

Salut baieti !
Daca va intereseaza vreo calculatie de credit, imi puteti da PM si va promit ca incerc sa va gasesc o solutie de finantare. In principiu am nevoie de nume + un numar de telefon sa va sun cand sunt la birou si dau la taste :grin:
VA astept sa ingrosati randurile Kia :wave:
Read more : Consiliere Credite | Views : 206 | Replies : 5

Doresc sa achizitionez un ceed 1.4 nou!!

Salutare :hello:

De ceva timp citesc forumul vostru si intentionez sa-mi cumpar un ceed in luna mai. Am tot vazut reclame cu reducerile de la ceed si cu oferta pt ISG gratuit. Oricum, stiu ca in perioada asta de criza se poate negocia un pret mai bun cu dealerii intrucat vanzarile au scazut foarte mult si "masina nu se mai vinde singura". ...
Read more : Doresc sa achizitionez un ceed 1.4 nou!! | Views : 297 | Replies : 12

Statistics

Total posts 70886 • Total topics 5328 • Total members 1528

• Advertisement