• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 17:40

News News of Concursuri

Site map of Concursuri » Forum : Concursuri

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

ORganizam un Concurs la mare?

Nu stiu cat de mult va incanta ideea.
Unchiul meu lucreaza la NIVEA(Director de imagine,PR) si vor sa ne sponsorizeze cu umbrele de plaje,creme cu protectie solara,creme de corp,mingii etc .
In special cu creme specifice sezonului cald
Trebuie sa gasim locatie (veniti cu idei)
Read more : ORganizam un Concurs la mare? | Views : 361 | Replies : 25

Concurs KIA Buzz

Ne face placere sa va anuntam ca, incepand cu 1 iunie, timp de 3 (trei) luni, desfasuram un concurs, la care puteti castiga lunar o gramada de premii. Premiul cel mare, insa, este un notebook DTK ebook i10. Asadar, 3 ebook-uri i10 de la DTK asteapta 3 prieteni ai kia-buzz.ro sa le duca acasa. Pentru a participa la prima faza a acestui concurs, trebuie sa raspundeti corect, prin e-mail la editor@kia-buzz.ro ...
Read more : Concurs KIA Buzz | Views : 686 | Replies : 33

POZE CONCURS FOTO - KIA IN NATURA

Pe acest topic vor fi postate doar pozele participante la concurs.....discutiile vor fi aici:

concursuri-f283/concurs-arta-fotografica-kia-in-natura-t1219.html
Read more : POZE CONCURS FOTO - KIA IN NATURA | Views : 1035 | Replies : 9

CONCURS ARTA FOTOGRAFICA - KIA IN NATURA

M-am gandit sa facem un concurs foto avand ca principal subiect masinile noastre. Menta a cuplat la idee si a editat regulamentul concursului. Tema concursului va fi "KIA IN NATURA".

Conditii de participare:

Toti userii/membrii Club Kia Romania pot participa la concurs, in afara de mine si menta. Fiind initiatorii acestui concurs, asa mi se pare corect.

Subiectul fotografiilor trebuie sa fie in concordanta cu tema concursului , in care sa apara si autoturismul dumneavoastra ...
Read more : CONCURS ARTA FOTOGRAFICA - KIA IN NATURA | Views : 2811 | Replies : 252

CONCURS MODEL PARASOLAR!!!!

salutare prieteni :hello:

avand in vedere ca s-a tot discutat alegerea unui model de parasolar pt kiutsele noastre, m-am gandit sa facem un concurs pentru toata tara, nu doar pt cei din Bucuresti!!!
fiecare user care doreste sa se inscrie in concurs va trebui sa deseneze un model de parasolar cu logo-ul "clubkiaromania". desenele vor fi puse in acest topic iar data limita de inscriere la acest ...
Read more : CONCURS MODEL PARASOLAR!!!! | Views : 1531 | Replies : 134

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement