• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 17:37

News News of Club Kia Pitesti

Site map of Club Kia Pitesti » Forum : Club Kia Pitesti

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Gratar de 1 Aprilie!

Cu ocazia acestei minunate zile de 1 Aprilie :P si a implinirii a 100000 km cu "fiara", m-am gandit sa ne vedem la un gratarel! Ca tare mult ne-a mai lipsit! ;) Si cum vad ca si vremea pare sa fie prietenoasa, nu vad alta ocazie mai prielnica decat asta! Asa ca, ne vedem tot in parcarea Mall-ului, tot ...
Read more : Gratar de 1 Aprilie! | Views : 62 | Replies : 2

caut jante

cumpar jante aliaj pt ceed pe 15, aliaj sau tabla. 0740026697

Post dublu:
benzina-f16/cumpar-jante-t5687.html
Topic inchis
Read more : caut jante | Views : 48 | Replies : 0

Intalnire gratar - 02.07.11

Salutare

Deoarece vremea a permis, astazi am fost in ''prospectiuni'' si prin alte parti - localitatea Musatesti (inspre Bradet).
Peisajul este f. frumos, situat intre dealurile subcarpatice. Exista padure, apa curgatoare, poienita imensa de campare etc.
Daca sunteti interesati, propun locatia asta pentru "gratareala" (ca alternativa la Draganu) si daca vremea ne va permite propun sa mergem acolo in data de 25.06.2011.

Ca sa va faceti o idee, mai jos cateva poze (inclusiv poza privind ...
Read more : Intalnire gratar - 02.07.11 | Views : 205 | Replies : 11

telecomanda pentru inchiderea centralizata

vreau sa-mi montez telecomanda(releu radio cu telecomanda) pentru proceed 1,4 gsl.
in ultimul timp mi s-au stricat incuietorile si mie teama sa nu raman pe afara.
are cineva o schema a inchiderii centralizate? sau alta varianta? . merci.
Read more : telecomanda pentru inchiderea centralizata | Views : 280 | Replies : 4

Gratar - 06.11.2010

Salutare,

Ce ar fi sa facem un ultim gratarel pe anul asta la Draganu ?
Pe 06.11 se anunta vreme frumoasa si ma gandesc ca nu ar strica sa profitam de ea. Mai tarziu nu se stie .... conform predictiilor meteo s-ar putea sa inceapa iarna.
Propun sa ne intalnim direct la Draganu (locul il stiti majoritatea) incepand cu ora 11.00.
Invitatia este adresata oricarei persoane care ii place carnea pe gratar, aerul curat, voia ...
Read more : Gratar - 06.11.2010 | Views : 389 | Replies : 16

Revizie la pitesti

in saptamina 15-19 noiembrie trebuie sa ajung la pitesti sa fac revizia.
este careva dintre voi liber dimineata care sa binevoiasca sa ne vedem si sa aibe timp de pierdut pe linga mine pina dureaza revizia??
este posibil sa-l prind liber pe aktymel care lucreaza in ture, dar nu-i stiu programul. :hello:
in felul asta stiu cind sa ma programez.
Read more : Revizie la pitesti | Views : 819 | Replies : 41

Gratar 18.09.2010

Deoarece vremea se anunta buna si doritori se anunta (data trecuta am fost doar 2 gujbeti), sambata asta vom face un gratar la Draganu.
Ne intalnim la MALL incepand cu ora 11.00.

De'abea asteptam sa ne revedem cat mai multi. :yahoo:
Read more : Gratar 18.09.2010 | Views : 505 | Replies : 23

Gratar 11.09.10 - doar daca nu ploua !!!

Daca mi-aduc bine aminte ramasese ca mai facem un gratar (de preferabil sambata) si sa fim formatie cat mai completa (data trecuta am fost doar eu, wizard si devilson).
Va propun sa-l facem sambata asta doar daca nu ploua !!! :pray:
Chiar daca vor fi nori, nu cred ca or sa ne impiedice.

Invitatia este adresata tuturor celor care sunt dornici de o gratareala. ...
Read more : Gratar 11.09.10 - doar daca nu ploua !!! | Views : 252 | Replies : 7

Gratar 28.08.2010

Ne-am mai gandit si am stabilit sa facem un mic gratarel sambata viitoare, pe 28 august. Locatia va fi aceeasi, locul de intalnire ramane la fel, ora 11.
Cine vrea sa vina, e binevenit! :hello:

P.S. Cine nu poate sa vina pana la 11 la Mall, poate veni direct in poiana, la Draganu.
P.P.S. Daca vine careva din Bucuresti, ne poate aduce niste stick-ere albe, mari? ...
Read more : Gratar 28.08.2010 | Views : 480 | Replies : 18

Intalnire gratar 25.07.2010

Ne-am consultat si ne-am gandit sa facem un mic gratarel duminica viitoare, pe 25 iulie. Locatia va fi aceeasi, locul de intalnire ramane la fel, ora - neschimbata.
Cine vrea sa vina, e binevenit :hello:
Read more : Intalnire gratar 25.07.2010 | Views : 385 | Replies : 6

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement