• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 08 Feb 2012, 22:14

News News of Club Kia Hunedoara

Site map of Club Kia Hunedoara » Forum : Club Kia Hunedoara

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

INTALNIRE PETROSANI PENSIUNEA RETEZAT 26-28.03.2010

salutare fratilor :hello: dupa cum am promis am ajuns asta seara la pensiunea Retezatpentru a discuta cu adiministratora in privinta perioadei in care pensiunea este libera.aceasta este libera in 26-28.03.2010.din ce am mai discutat nu am uitat de gratarul de sambata seara care va avea loc cu siguranta urmand ca restul consumatiei sa il facem la pensiune :good: pentru ...
Read more : INTALNIRE PETROSANI PENSIUNEA RETEZAT 26-28.03.2010 | Views : 3740 | Replies : 250

Joc de 2

scurt, aseara m-am hotarit sa merg astazi in valea jiului, si am fost.
intilnirea cu @cristi26vis a decurs ca de obicei: pupaturi, imbratisari urmate de intrebarea: unde mergem? am preferat la pensiunea retezat (am fost si cu cumnatii mei - voiam sa le arat locatia). intre timp a fost finalizata piscina. se vede in poze. dupa masa de prinz (pastrav cu mujdei si mamaliguta) am urcat mai sus de mija pe un drum de cacao, ...
Read more : Joc de 2 | Views : 270 | Replies : 9

INTALNIRE PETROSANI 18-19.07.2009

daca tot am discutat de o noua intalnire la petrosani am deschis acest subiect pentru a vedea daca ne adunam gashca pentru o intalnire la petrosani in perioada 18-19.07.2009 :hello: astazi am vorbit la cabana mija dar se pare ca este pe jumatate ocupata,dar prin cautarile mele am ajuns si la pensiunea retezat situata in loc campul lui neag.am vorbit de cazare si au 14 camere cu ...
Read more : INTALNIRE PETROSANI 18-19.07.2009 | Views : 2288 | Replies : 218

intalnire brusca axa DJ-GJ-HD

salutare prieteni :hello: astazi 15.05.2009 a mai avut loc o intalnire spontana minunata a axei dj-gj-hd ocazie cu care m-am reintalnit cu smotocelu',alcatrazii si onutzii la pizzeria binecunoscuta noua,a fost o intalnire super reusita ocazie cu care am vizitat manastirea prislop situata langa hateg urmand un traseu catre deva iar apoi simeria :wink: tin sa multumesc prietenilor mei pentru ...
Read more : intalnire brusca axa DJ-GJ-HD | Views : 197 | Replies : 13

intalnire locala targu jiu 24.05.2009

salutare prieteni :hello: cred ca a sosit momentul sa bagam targu jiul in priza :thumbsup: incercam sa organizam o intalnire la targu jiu duminica 24.05 .2009 la care speram sa ne adunam cat mai multi ca si asa am vazut multe cee'duri prin zona :wink: locatia exacta si locul intalniri ramane ...
Read more : intalnire locala targu jiu 24.05.2009 | Views : 482 | Replies : 37

KIA HUNEDOREANA

deschid acest topic in ideea de a ne cunoaste mai bine cei din zona hunedoarei, si de a putea comunica si organiza mai bine clubul nostru :hello: sper sa fie o idee buna si bineinteles ca de fiecare data este binevenita toata lumea :hello: mi-as dori de altfel ca si alti posesori de kia din hunedoara sa ni se ...
Read more : KIA HUNEDOREANA | Views : 2345 | Replies : 148

INTALNIRE LOCALA PETROSANI 3.05.2009

in dorinta de a ne intalni cei din zona petrosaniului si de a mai pune tara la cale incercam sa facem o intalnire locala la petrosani in data de 3.05.2009 la care toata lumea este binevenita :hello: asteptam doritori si din alte zone daca doresc sa ni se alature :yahoo:
Read more : INTALNIRE LOCALA PETROSANI 3.05.2009 | Views : 1141 | Replies : 87

The Soul of CLUB KIA HUNEDOARA 20-22.03.09

deschid acest topic in ideea de a ne intalni in luna martie :yahoo: am vorbit in aceasta seara si se pare ca in perioada 21-22.03.2009 ar fi libera cabana mija si ne asteapta cu bratele deschise :hello: nu ramane decat sa deschidem lista si sa vedem exact cati ne adunam, eu sper cat mai multi ...
Read more : The Soul of CLUB KIA HUNEDOARA 20-22.03.09 | Views : 4194 | Replies : 361

intalniri ClubKiaHunedoara

in deschiderea acestui subiect doresc sa va prezint principalele intalniri ale clubkiaromania zona huneodara:

http://picasaweb.google.com/cristi26vis :good: :good: :good:
Read more : intalniri ClubKiaHunedoara | Views : 716 | Replies : 37

SUPER CRACIUN la CABANA MIJA

am dori sa organizam un super craciun la cabana mija situata la 13km de orasul petrosani, va asteptam cu totii :D
pretul de sejur insemnand24,25,26,27 este de 200ron persoana, reprezentand doar cazarea :D restul gasim acolo :D

Lista de prezenta:
1. cristi26vis (2 persoane)
2. alcatraz (2 persoane) ...
Read more : SUPER CRACIUN la CABANA MIJA | Views : 3053 | Replies : 299

Statistics

Total posts 70884 • Total topics 5328 • Total members 1528

• Advertisement