• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 09 Feb 2012, 06:00

News News of Campanii Umanitare Nationale

Site map of Campanii Umanitare Nationale » Forum : Campanii Umanitare Nationale

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Let's do it Romania, so let's do it CKR!

''“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi cetăţenii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect. Proiectul a fost implementat ...
Read more : Let's do it Romania, so let's do it CKR! | Views : 949 | Replies : 50

'' Ajutor pentru Haiti ''

După cutremurul de marţi din Haiti, soldat cu sute de mii de morţi, Crucea Roşie Română a lansat apelul „Ajutor pentru Haiti”.
Campania constă în colectarea de fonduri pentru victimele dezastrului.
Donaţiile se pot face în conturile în lei RO02BRDE410SV61136934100 şi în euro RO35BRDE410SV27880794100, deschise la BRD, sucursala Piaţa Romană, sau pe site-ul organizaţiei.

Sursa

P.S. Poate ne aducem fiecare aportul.
Read more : '' Ajutor pentru Haiti '' | Views : 421 | Replies : 1

Campania "Omul cu două feţe"

Asa dupa cum bine stiti, CKR s-a implicat pana acum in campania donarii de sange precum si in Actiunea Verde de la Giurgiu pentru ecologizarea canalului Ara. Daca tot am dovedit ca putem face si alte lucruri in afara de intalniri, chefuri si distractii am zis sa va supun atentiei si un aspect delicat dar crud de adevarat al vietii: traficul de fiinte umane.

Pe data de 7 iulie 2009 Inspectoratul General al Poliţiei Române, ...
Read more : Campania "Omul cu două feţe" | Views : 277 | Replies : 7

A doua campanie verde - 13 iunie Brasov

Brigada verde a clubului KIA Romania s-a descurcat onorabil la prima actiune de ecologizare. :hello:
Asadar, m-am gandit sa ne alaturam unor profesionisti si anume Umbrela Verde impreuna cu Tuborg, radio Zu si altii in data de 13 iunie, la actiunea de curatenie langa Brasov. Nu stiu inca detaliile, dar maine am sa incerc sa iau legatura cu organizatorii si cum le am cum vi le impart. ...
Read more : A doua campanie verde - 13 iunie Brasov | Views : 420 | Replies : 37

Sa pastram Romania VERDE

Deschid aici un topic, pentru ca de duminica, de cand am fost la padure, am constatat cu stupoare ca sunt multi nesimti, prost crescuti, pana mea, nu am calificative pentru ei.
Cu aceasta ocazie am aflat despre ceva campanii. Una va fi sambata asta la Timisoara, campanie sustinuta de radio ZU si acest site:
http://www.umbrelaverde.ro/
A doua actiune, am aflat-o prin @rebeu si va fi pe 30 mai:
...
Read more : Sa pastram Romania VERDE | Views : 2130 | Replies : 216

Propunere sprijin Grid Computing

Image

Ati fi de acord sa donati timpul idle de la calculatorul vostru pentru sprijinul omenirii?
Ce inseamna asta:
  1. Aveti nevoie de un cont pe WorldCommunityGrid
    1. Daca nu aveti cont, click aici. Dupa ce treceti de inregistrare, veti fi automat inscrisi in echipa CKR din proiect.
    2. Daca aveti deja un cont, dati click aici. Veti fi directionati catre fereastra in care puteti da Join pentru a intra in echipa CKR
  2. Veti descarca un programel numit BOINC
  3. Timpii morti, ...
Read more : Propunere sprijin Grid Computing | Views : 210 | Replies : 3

Eu voi dona, dar tu?

Nu stiu daca acest topic ar trebui sa fie in sectiunea Coltul de barfa, dar pt moment nu am gasit alta idee.

M-am gandit ca daca tot ne place sa ne inscriem pe liste pretutindeni, ar trebui sa ne inscriem si pe o lista ce este cu adevarat importanta si poate salva vieti.
Lista donatorilor de sange.
Nu este prima data cand Romania traversează o criza de sange. Ei bine.. situatia nu s-a imbunatatit. Vinovati ...
Read more : Eu voi dona, dar tu? | Views : 1396 | Replies : 132

Eu sustin campania "Avem viata in sange!" Tu ?

In urma cu un an, ProTv a inceput o campania care avea ca scop formarea Registrului National de Donatori Neinruditi.

Am aflat despre campanie si am dorit sa ajut... Informatiile erau precare, dar am plecat spre Fundeni. Trafic, nebunie, caldura, praf... am ajuns dupa ora 13.00.

"Nu mai primim ! Ora limita e ora 13.00 !" Am plecat cu coada intre picioare jurandu-mi sa nu mai calc pe acolo.

Dupa vreo luna, dupa alte materiale ...
Read more : Eu sustin campania "Avem viata in sange!" Tu ? | Views : 326 | Replies : 8

Statistics

Total posts 70886 • Total topics 5328 • Total members 1528

• Advertisement