• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 17:27

News News of Campanii sustinute de Club Kia Romania

Site map of Campanii sustinute de Club Kia Romania » Forum : Campanii sustinute de Club Kia Romania

In aceasta sectiune vor fi postate anunturile legate de campaniile pe care Club Kia Romania le sprijina, fiind de acord in totalitate cu scopul lor.
Forum rules
Pentru ca un anunt/campanie sa apara aici, va rugam sa trimiteti mesajul la contact@clubkiaromania.ro
Acesta va fi revizuit de CKR si va fi publicat in aceasta sectiune. Veti primi raspuns la email doar in cazul in care nu suntem de acord cu publicarea.

Grid Computing

Va propun sa donati din puterea de calcul a calculatorului vostru catre proiecte care ajuta la descoperirea de noi medicamente. Un astfel de proiect este WorldCommunityGrid. Tot ce trebuie sa faceti e sa va inscrieti si sa lasati un program sa ruleze pe calculatorul vostru. Acesta va folosi procesorul in timp ce voi nu il folositi.

<iframe src="http://www.worldcommunitygrid.org/getDynamicImage.do?teamId=7P39R3SRV1&mnOn=true&stat=1&imageNum=1&rankOn=true&projectsOn=true&special=true" frameborder="0" name="di" scrolling="no" width="405px" height="190px"></iframe>
Read more : Grid Computing | Views : 210 | Replies : 5 | Forum : Actiuni umanitare CKR

Let's do it Romania, so let's do it CKR!

''“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi cetăţenii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect. Proiectul a fost implementat ...
Read more : Let's do it Romania, so let's do it CKR! | Views : 1016 | Replies : 50 | Forum : Campanii Umanitare Nationale

Ajutor pentru Luca

Hello,

În general eu nu prea dădeam mare atenţie cererilor de acest fel.
Până acum n-am cunoscut pe nimeni care să fie atât de disperat încât să facă pasul (imens) de a apela la mila publică. Se pare că mai am încă de învăţat ceva pe lumea asta.

http://www.acasatv.ro/emisiuni/micutul- ... stria.html

Paul (noi pescarii l-am poreclit Pauletta) este cel care a trebuit să treacă prin această încercare. Eu il ...
Read more : Ajutor pentru Luca | Views : 1223 | Replies : 13 | Forum : Cazuri umanitare punctuale

'' Ajutor pentru Haiti ''

După cutremurul de marţi din Haiti, soldat cu sute de mii de morţi, Crucea Roşie Română a lansat apelul „Ajutor pentru Haiti”.
Campania constă în colectarea de fonduri pentru victimele dezastrului.
Donaţiile se pot face în conturile în lei RO02BRDE410SV61136934100 şi în euro RO35BRDE410SV27880794100, deschise la BRD, sucursala Piaţa Romană, sau pe site-ul organizaţiei.

Sursa

P.S. Poate ne aducem fiecare aportul.
Read more : '' Ajutor pentru Haiti '' | Views : 436 | Replies : 1 | Forum : Campanii Umanitare Nationale

Ajutor pt Laura Vasile

O colega de serviciu are nevoie de ajutor , povestea ei se regaseste pe aces site : http://www.onouasansa.lx.ro/
Read more : Ajutor pt Laura Vasile | Views : 354 | Replies : 1 | Forum : Cazuri umanitare punctuale

Ajutor pt Cristian Voiculescu

Buna ziua!
Sunt Mioara Voiculescu mamalui Cristian Nicolae.Cititi pe linkul de mai jos povestea lui Cristian si vedeti pozele.Avem nevoie urgent de ajutor deoarece pe 24 noiembrie 2009 Cristian trebuie sa faca a 15 operatie in Turcia , de dvs depinde in mare masura daca vom reusi sa trecem peste acest impas, deoarece avem nevoie de ajutor.Cristian are 13 ani si 14 operatii de reconstructie a piciorului drept zdrobit de o masina pe trotuar.Multumim bunului ...
Read more : Ajutor pt Cristian Voiculescu | Views : 96 | Replies : 0 | Forum : Cazuri umanitare punctuale

Ajutor pt Claudia CHELAN, colega @mikai

Am si eu o mare rugaminte daca puteti cumva sa ma ajutati.
Am o colega care este f bolnava si se face o campanie de ajutor pt ea (e nevoie de 100000 euro) si ma gandeam daca tot suntem o comunitate asa unita poate putem face si noi pt ea ceva.
Am sa va dau adresa unde sa gasiti povestea ei.
http://www.claudia-chelan.eu/
Craiova s-a mobilizat si incearca sa o ...
Read more : Ajutor pt Claudia CHELAN, colega @mikai | Views : 353 | Replies : 2 | Forum : Cazuri umanitare punctuale

Ajutor pentru Elena Sbarcea

Elena Sbarcea Bucuresti, Romania
Sunt Elena. Mama lui Radu, un copil care nu merita o mama nevazatoare. Am 35 de ani, sunt o persoana activa, vesela si optimista. Ma confrunt cu o afectiune care se incapataneaza sa ma duca la orbire. Mi-am jurat sa nu ma las invinsa de niste celule care nu vor sa traiasca. Mi s-a oferit o sansa si apelez la ajutorul OAMENILOR din dumneavoastra.
http://elenasbarcea.blogspot.com/
Read more : Ajutor pentru Elena Sbarcea | Views : 643 | Replies : 0 | Forum : Cazuri umanitare punctuale

Campania "Omul cu două feţe"

Asa dupa cum bine stiti, CKR s-a implicat pana acum in campania donarii de sange precum si in Actiunea Verde de la Giurgiu pentru ecologizarea canalului Ara. Daca tot am dovedit ca putem face si alte lucruri in afara de intalniri, chefuri si distractii am zis sa va supun atentiei si un aspect delicat dar crud de adevarat al vietii: traficul de fiinte umane.

Pe data de 7 iulie 2009 Inspectoratul General al Poliţiei Române, ...
Read more : Campania "Omul cu două feţe" | Views : 301 | Replies : 7 | Forum : Campanii Umanitare Nationale

A doua campanie verde - 13 iunie Brasov

Brigada verde a clubului KIA Romania s-a descurcat onorabil la prima actiune de ecologizare. :hello:
Asadar, m-am gandit sa ne alaturam unor profesionisti si anume Umbrela Verde impreuna cu Tuborg, radio Zu si altii in data de 13 iunie, la actiunea de curatenie langa Brasov. Nu stiu inca detaliile, dar maine am sa incerc sa iau legatura cu organizatorii si cum le am cum vi le impart. ...
Read more : A doua campanie verde - 13 iunie Brasov | Views : 430 | Replies : 37 | Forum : Campanii Umanitare Nationale

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement