• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

It is currently 24 May 2012, 17:05

News News of Altele

Site map of Altele » Forum : Altele

Orice alt lucru care nu se incadreaza la primele doua sectiuni
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Display laptop

am un laptop HP cu displayul crapat
a mai reparat/inlocuit cineva asa ceva? cam cat a costat?
pe net am gasit ceva in jur de 5-600 lei, dar cineva mi-a zis ca se poate si mai ieftin
astept parerile voastre
multumesc :hello:
Read more : Display laptop | Views : 206 | Replies : 8

Apartament de inchiriat in Constanta

Inchiriez apartament 4 camere pe termen lung sau pentru sezon in zona Casa de Cultura, complet mobilat si utilat,ac, gresie,faianta, 3 luni avans + 1 luna depozit pret 600 Euro.

Relatii la telefon: 0728636285
Read more : Apartament de inchiriat in Constanta | Views : 59 | Replies : 0

Set de reinnoire-reparare parbrize Caramba

In aceasta seara la intilnirea de la Bucuresti baieti au intrebat de un produs care Indeparteaza murdaria de pe geam
Si in continuare voi afisa fisa acetui produs:
Set de reinnoire-reparare parbrize Caramba
Setul de reînnoire-reparare parbrize Caramba pune în aplicare nanotehnologia de ultima generaţie pe parbrizul dvs. Cu ajutorul stratului exterior picăturile de ploaie se scurg în timpul mersului şi murdăria, gheaţa şi gândacii pot fi curăţaţi cu uşurinţă. Vizibilitate este îmbunătăţită considerabil ...
Read more : Set de reinnoire-reparare parbrize Caramba | Views : 159 | Replies : 8

ODOR ELIMINATOR Bacteria Eating Enzyme -elimina mirosurile

ODOR ELIMINATOR Bacteria Eating Enzyme

Odorizant antibacterial profesional cu enzima activa

pentru eliminarea definitiva a mirosurilor neplacute

Odor Eliminator are 3 functii de baza :
» Distruge pe loc bacteriile care produc mirosurile neplacute remanente
» Elimina mirosurile persistente cauzate de: mancare,fum tigara,animale s.a
» Odorizeaza. Lasa in urma un miros placut si persistent !

Odor Eliminator nu doar “imbraca” mirosurile neplacute cum fac odorizantele obisnuite ,

ci le elimina efectiv si permanent prin actiunea ...
Read more : ODOR ELIMINATOR Bacteria Eating Enzyme -elimina mirosurile | Views : 606 | Replies : 17

Vand stegulet CK !

Vand stegulet cu inscriptia clubkia.ro

Bonus : suport plastic pentru atasat la geam
Extrabonus : sticker clubkia.ro

Steguletul si suportul au fost folosite cu moderatie (cam de la Brasov la Bran) si se prezinta intr-o stare excelenta (putin murdare, putin rupte la colturi)
Stickerul arata ca nou. Daca se dezlipeste cu grija, se mai poate folosi o data.

Astept oferte.
Read more : Vand stegulet CK ! | Views : 492 | Replies : 59

Caut suport GPS

Salut! Caut un suport pentru pda Mio P360 ca cel din poza. Ma cam enerveza ventuza de la suportul original al pda-ului.
http://yfrog.com/0dsuportgpsj
Read more : Caut suport GPS | Views : 159 | Replies : 4

Cumpar ASTAZI aparat de pirogravat !

Daca are cineva prin casa un aparat vechi de pirogravat si este din Bucuresti, poate sa scape de el: daca este la un pret rezonabil, il cumpar !

I-am cumparat fiului meu o trusa dar nu se compara cu trusele cu care lucram noi, cand eram ceva mai tineri decat astazi. Deoarece pasiunile pentru mestesugit sunt trecatoare dar foarte utile in acumularea experientei de viata, vreau sa-l incurajez. Trusa pe care o are il va ...
Read more : Cumpar ASTAZI aparat de pirogravat ! | Views : 356 | Replies : 0

vand un set de 4 capace plastic pt ceed

sunt R 15 - de ceed best,
sunt aproape noi, fara crapaturi etc .........
le vand la set de 4 bucati - total 200 RON,
Bucuresti - locatia,
Read more : vand un set de 4 capace plastic pt ceed | Views : 101 | Replies : 0

Capac roata Ceed

Week endul trecut m-am dus la munte. La Bran ninsese toata noapte si era zapada de vreo 40 de cm.Drumul lateral pe care trebuia sa merg 4-500 m pana la pensiune era plin de zapada. Eu cu cauciucuri de vara bineanteles .La indemnul proprietarului pensiunii, care mi-a zis ca el intrase, si intradevar se vedeau niste urme pe zapada , am luat-o usurel , hai ca merge, cu a doua , urc o panta, mai ...
Read more : Capac roata Ceed | Views : 564 | Replies : 21

web site

so....... vreau sa cumpar un template oarecare de aici: http://www.templatemonster.com/flash-te ... 21231.html si am nevoie cineva care se pricepe sa il modificam cu pozele si textele mele...contra cost bineinteles
Read more : web site | Views : 75 | Replies : 1

Statistics

Total posts 72623 • Total topics 5469 • Total members 1611

• Advertisement