Vind detector marca Beltonic, model 990i, stare foarte buna, functional din toate punctele de vedere, toate accesoriile incluse: carcasa metalica, husa, ventuze, cablul de alimentare.
Motivul vinzarii: de mai bine de 2 ani utilizez un Valentine1 .
La comanda execut tapiterii ,confectionez ,reconditionez din piele si textil. (burduf de schimbator, volane, plafon, tetiere, cotiere, banchete, scaune, sei de motocicleta, scutere si atv-uri, tapiterii barci)asiguram demontare si montare gratuita Tel : 0724805855 email : tapiter_auto@yahoo.com
Salut, Vand HDD desktop Seagate Barracuda 7200.12 de 250GB nou, cu garantie. Pretul este de 250 lei, usor negociabil. Bonus, cablurile necesare pentru conectare. Numai bine.
Dupa cum spune si titlul, vand urmatoarele jocuri originale PS3:
1. Tony Howk's Proving Ground 2. Spider-man Web of Shadows 3. Spider-man 3 4. SmackDown vs. RAW 2009 5. Ratchet & Clank - Tools of Destruction 6. FIFA 08 7. FIFA 10 Platinum 8. Burnout Paradise
Pretul este de 50 lei/bucata. Pentru detalii, ma puteti contacta pe privat,mail sau 0742356965.
Garantat cele mai bune preturi asigurari RCA, CASCO, LOCUINTE, BUNURI, SANATATE, VIATA, CALATORII, MALPRAXIX pentru persoane fizice si juridice
In cazul RCA pentru a va trimite o oferta de pret de la toate societatile de asigurari rog sa scanati talon, permis proprietar, carte identitate proprietar, si sa-mi trimiteti pe email la adresa catalin.adrian.ene@gmail.com
Preturile se obtin in cadrul unui sistem unificat, clientul va alege pretul / compania de asigurari la ...
Cine sta in zona Timpuri Noi sau prin apropiere si-mi poate imprumuta stopul spate dreapta doar pentru 5 minute il astept cu drag. Trebuie sa fac o poza la a mea masina si-mi lipseste stopul.Multumesc anticipat :beg:
Se vinde una bucata scuter Yamaha Neo's an 2009 inmatriculat 2010 primul propietar km reali :2800.Multiple imbunatatiri se vinde ca atare NU se dezmembreaza! Mai multe detali la telefon:0726.6534546,Gabi