Cred ca pe CK faceam un comentariu la un interviu al importatorului unei marci care spunea ca nu poate sa faca reduceri pe timp de criza ca el trebuie sa investeasca in servis-uri. Astia nu investesc nici in servisuri nici in oameni. Vor doar profit !
Un service ca MIT ar trebui sa aiba sistem de supraveghere... Problema este daca baga mizeria sub cos sau isi recunosc vina.
Eu sunt intr-o situatie similara (oarecum) cu Primaria Constanta. Acum sunt in proces cu ei pentru o amenda de 50 de lei. Cu toate ca aveau 6 camere, un sistem de intrare pe baza de legitimatie individuala si un politist comunitar, au refuzat sa verifice toate astea plecand de la premisa ca ei n-au cum sa greseasca.
Pe 8 mai am termen. Sunt curios daca la Tribunal isi vor recunoaste vina (vor verifica inregistrarile) sau vor duce procesul pana la capat. Eu sunt dispus sa-l duc pana la capat. Culmea este ca ei sunt certificati TUV, ceea ce presupune ca asigura un anumit standard al serviciilor (parca asa stiu). Daca o sa spuna ca nu mergeau camerele si nici sistemul, le dau cu TUV-ul in cap !
Gabi, anunta-ne cum merge ! Spune-ne doar ce poti spune public (pot citi si ei forumul). Pastreaza in maneca cateva detalii, pentru un eventual proces. In toate actiunile pe care le faci trebuie sa te gandesti la obtinerea de probe (inscrisuri sau martori). Deci, comunica in scris cu ei. Asteptam vesti bune.
PS - In opinia mea, nu te concentra pe mecanic ci pe MIT. Daca a fost posibil asa ceva in curtea lor, inseamna ca sistemul le permite. Si atunci e foarte grav.