• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Impresii despre Service Mit Motors Bucuresti

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Impresii despre Service Mit Motors Bucuresti

Postby d_razvan » 03 May 2010, 17:25

Azi am fost la Mit Motors Bucuresti ca sa-mi rezolv 3 probleme : sonda lambda si toba esapament + verificat placute frana.L-am sunat pe d-l Alen care m-a chemat imediat si s-a ocupat personal cu mare amabilitate de rezolvarea problemelor. Discutasem in prealabil la intalnirea clubkiaromania din aprilie cu dansul si acum m-am convins personal ca Mit s-a schimbat foarte mult in bine.Am primit cu amabilitate lamuriri din partea personalului la intrebarile puse .Problemele s-au rezolvat in felul urmator :
- a fost schimbata sonda lambda a doua ( nu stiu ce inseamna )intelegeti voi :)
- placutele au fost verificate si mai au cam 7 mm asa ca m-au sfatuit ca inca nu e cazul sa le schimb (atitudine corecta)
- in schimb toba, dupa ce au testat-o si ei impreuna cu d-l Alen am testat-o cu un mecanic vreo 30 minute pe toate drumurile si facand toate miscarile posibile cu masina, NU A VRUT sa scoata nici un zgomot perversa, asa ca s-a trecut ca fiind sub observatie si daca mai apare zgomotul sa ma duc sa o schimbe.
In concluzie : jos palaria MIT :hello:
Kia Cee'd SW, 1.4 Best, Piston Grey B 29 BTV
Image ODO 55.555 Km.
Image
http://www.infinitybux.com/?ref=razvan76
Image
http://clicksifacibanipenet.blogspot.com/
d_razvan

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,4 GSL

Postby c.ciprian » 04 Aug 2010, 20:25

Am fost la MIT ca sa imi schimbe urmatoarele :
  • bara fata
  • grila radiator
  • far dreapta

Baietii s-au miscat repede si a fost folositor sfatul d-lui Alen in privinta cererii acceptului de plata la asigurator, inainte de a demonta masina. Astfel nu am avut de asteptat in service si am mai si invatat un pont nou.
c.ciprian
Membru Fondator

Motorizare: 1.6 DSL

Advertisement

Postby i80sti » 05 Aug 2010, 11:52

Salut, am fost si eu la mit Baneasa mi-sa parut ok dar probema e ca ma tot taragane cu o problema de o luna si ceva ma tot amana cu schimbautul scaunelor pe garantie nici macar nu ma suna sa-mi spuna bai nene nu ti se aproba sau nu suntem noi in stare sa-ti rezolvam problema ii sun si-mi zic k mai dureaza ca sa nu mai zic k cineva de la ei mi-a comandat alt produs in loc de ce-mi trebuia si acum nu vor sa mi-l mai schimbe k platisem anticipat
Poate ma sfatuieste cineva ce sa fac e vorba de service de la Mitsubisi de la mit
Ms.
i80sti

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Arnold12 » 05 Aug 2010, 16:28

Ai PM. :wink:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby i80sti » 07 Aug 2010, 15:34

A ,si am constatat ulterior de la revizie ca la ce au umblat ei ca mi-a rupt plasticul de la scaun dupa ce la desfacut, o clema de la capacul de la tabloul de sigurante rupata de la bord cand au tras de el.
Ce incredere sa mai ai sa te duci sa-ti repare ceva daca ei iti strica?(baietii de la Mitsubisi)
Ms. pentru msj. :hello:
i80sti

Advertisement

Postby i80sti » 16 Sep 2010, 20:06

la cat de promti sunt o sa ajunga sa faca o rrevizie la 1 an k nu-s instare
Nici acum nu m-au contactat.
i80sti

Advertisement

Postby ionut75 » 16 Sep 2010, 20:26

NU stiu ce parere aveti voi despre MIT dar eu am fost/sunt multumit pana acum de baietii de acolo. :hello:
Astazi spre exemplu am rezolvat in sfarsit problema cu radioul ars.
Am avut drum in Bucuresti si am trecut si pe acolo. S-a rezolvat super repede (20 min).
Multumiri dlui Alen si dlui Trusca. :hello:
KIA Cee'd HB - 1.4

Image
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!
ionut75
Moderator

Advertisement

Postby Adyson1974 » 19 Sep 2010, 19:41

A venit randul meu sa va impartasesc experienta cu MIT [si pot spune ca am deja destula].

1. primul cotact cu ei a fost undeva prin august 2008 sa schimb o bara. Am luat masina dupa o saptamana cu bara schimbata DAR cu ambele faruri fisurate. Am intrebat persoana care mi-a predat masina ce s-a intamplat si a ridicat din umeri.

2.la probleme de tinichigerie, mi-au chituit o aripa (ca urmare a unui accident minor) si plafonul (afectat de grindina). Rezultatul?
Aripa a iesit cat de cat numai ca nu au vopsit-o corect pe buza de deasupra rotii si ca urmare acolo pot vedea kit-ul.

La plafon ... e o intreaga poveste. Pentru a-l repara mi-au tinut masina prima data 3 [TREI] saptamani, au vopsit-o de 2 ori in timpul asta [pentru ca din prima nu a iesit bine], iar rezultatul a fost destul de slab [aveam resturi-frimituri de kit prinse sub vopsea si in afara de asta sub lac erau urme de funingine sau cam asa ceva]. Pentru remedierea acestei probleme la acoperis am mai dus masina de 2 ori pana acum la ei si tot nu au reusit sa obtina un rezultat bun [a doua oara in urma polisarii micilor denivelari de sub vopsea au aparut diverse urme albe pe plafon, iar ultima data ... acum 2 saptamani dupa vopsire mi-au zis ca i-au mai dat un polish de luciu si am mici zgarieturi ramase].
Din punctul meu de vedere pentru eventuale alte probleme de tinichigerie [cu toate ca sper ca nu vor mai fi] voi apela la un alt service cu mai multa experienta. Ba mai mult decat atat ar trebui sa cer contravaloarea fracizei platita la asigurator pentru ca din punctul meu de vedere lucrarea la plafon nu este facuta.

Ca si concluzie:
Mi se pare ANORMAL sa apelezi la un reprezentat al firmei [si aici ma refer la dl Alen] pentru a putea fi multumit de manopera serviceului.

Cu stima,

Adrian
Adyson1974

Motorizare: 1.6 DSL HP

Advertisement

Postby cool_io85 » 25 Feb 2011, 10:46

Salut,

Am de schimbat bara spate, scutul de plastic de pe rezervor si o lampa de ceata. Luni se fac 2 saptamani de cand astept sa le vina piesele.
Vroiam sa stiu care este treaba cu primirea acceptului de plata inainte de demontarea pieselor vechi, deoarece am sugerat si eu acest lucru si mi s-a spus ca nu se poate deoarece cei de la Generali (firma de Casco) cer poze cu reparatia inainte sa dea acceptul.
cool_io85

Advertisement

Postby Arnold12 » 25 Feb 2011, 10:58

Daca nu au piesele pe stoc se asteapta in jur de 3 saptamini.

Cu Generali nu am auzit sa fie probleme.
Probabil ca nu ai lasat masina acolo sa o desfaca ei ne avind piesele pe stoc, deci pina nu apuca sa o desfaca si sa vada daca nu mai ai ceva stricat nu o sa ceara acceptul de plata. O revenire cu alte piese defecte pt acceptul de plata nu prea e pe gustul celor de la asigurari.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement