by catalin_xbe » 12 Jan 2010, 12:20
Am fost la revizia anuala in decembrie la MIT Motors Baneasa.
Am fost "placut impresionat" de promotia de 19% la consumabile. Din pacate eram cu masina spalata si interior si exterior asa ca nu am profitat de asta.
In fine, cum au decurs lucrurile. La ora 15:00 am ajuns la ei (conform programarii), am completat fisa cu observatiile suplimentare si intr-un sfert de ora masina era luata la inspectie. Le-am cerut sa verifice in mod special roata stinga fata(povoti, bucse) si turbina care mi se parea ca fluiera cam tare. Schimbarea filtrelor, uleiului, etc s-a facut repede. Si mi-a placut ca prin geamul biroului am vazut cum lucrau la masina mea. Eram in "grafic", ma gindeam eu. Pina la verificarea turbinei. Au adus un tester, au mai venit doi mecanici si au mai stat pe linga masina cca 40 min. Sa fiu cinstit eram putin ingrijorat. Ce naiba dureaza atita!! La sfirsit, au venit cu rezultatele de la tester(grafice) care aratua ca totul este f. bine, adica conform specificatiilor producatorului. Si mi-au explicat de ce a durat atita. Au incercat la diferite sarcini ale motorului sa urmareasca comportamentul turbinei. Au adus motorul la 5250 rotatii. Asta a facut sa plec de la ei pe la ora 18:00. Dar am plecat multumit. In primul rind mi-a placut atitudinea fata de mine, pt ca puteau foarte bine sa-mi spuna ca este ok cu turbina. In schimb mi-au aratat graficele, mi-au explicat ce au facut si ce a rezultat. Da, o nota buna pt organizare, profesionalism si atitudinea fata de client. Si pt ca au fost mai multi care s-au ocupat de masina mea nu vreau sa dau nume.